Als kerstcadeau gekocht. Snelle levering, kwalitatief product.
Dankjewel!! Fijne en lieve woorden; daar doen we het voor! 🎉👍🤗
Heel stevige en mooie case. Werd zeer snel geleverd. Ideaal om als cadeau te geven.
Hoi Jessica😍, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! 😍🤗 Je bent een topper!! 🌺
Dus daarom koop ik niet vaak iets online. Je koopt iets het is niet goed en nu ligt het daar
Hoi Katrien, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Mooie kwaliteit Eenvoudig te ontwerpen Snelle service
Dank voor je tijd voor het schrijven van deze beoordeling, fijn dat je tevreden bent!
Zeer goeie kwaliteit en snel aan huis. Zeer tevreden over hoe alles is gelopen!
Hoi Stijn, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !🤗😍 Liefs, Sofie
Besteld begin december, pakket nooit aangekomen. Track and trace zegt dat het pakket nog in het land moet toekomen. Meerdere keren contact proberen op te nemen zonder succes
Hallo Noel, Bedankt voor uw beoordeling, dit is echt nuttig en we doen er alles aan om te verbeteren. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service en dat u zo lang heeft moeten wachten. Dat is zeker niet de bedoeling. We zullen hier een oplossing voor vinden. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
Omdat ik nog altijd mij paket niet heb gekregen
Hallo Nina, Bedankt voor uw beoordeling, dit is echt nuttig en we doen er alles aan om te verbeteren. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent over onze service en dat u zo lang heeft moeten wachten. Dat is zeker niet de bedoeling. We zullen hier een oplossing voor vinden. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Met vriendelijke groet, Sofie
It's very pretty and very elastic. Sadly I think it's a bit overpriced for what it is, hence the 3.5 stars
Hi, huge thanks for this nice review. 😬⭐ We are doing our best!
Hoesje is op tijd geleverd. Sluit heel mooi aan bij mijn nieuwe iPhone 14. Je ziet hierdoor ook nog de mooie vormen. Toch is het een stevig hoesje. Bovendien heb ik ook complimenten gekregen over het design. Ik zou zeker nog eentje bij jullie bestellen!
Hoi Ilse! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
So many possibilities to choose from, and making it personal to me was just what I wanted! Easy to order and promptly received!
Hi Joyce! Top that you are satisfied, that's what we do it for. Thank you so much for your nice words🌺🤗 Kind regards, Sofie 😇
Niet lang moeten wachten op mijn bestelling. Super goed van kwaliteit.
Hoi Nomi Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! 😇👍 Liefs, Sofie
Mooi resultaat
vlot mooi praktisch
Aaahw! Wat een mooie en fijne woorden. 😇😎 Veel dank!
Echt tevreden het hoesje was echt wat ik wou dikke duim en zeker tot de volgende keer
Hoi Luc! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Supermooi resultaat!
Hoi Stefanie! 🌺 Dankjewel voor het fijne bericht, hier worden we heel blij van!!! Liefs, Sofie 😍
Hoesje werd snel geleverd. Het hoesje zag er helemaal uit zoals ik verwachtte. En een leuke extra was het downloaden van de afbeelding van het hoesje om als vergrendelscherm in te stellen!
Hi Ruth, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Mooi hoesje maar er zitten al scheuren in na 1 week gewoon gebruik, er komt al een laag los. Jammer..
Beste Anna, Hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback, dat waarderen wij enorm. Het spijt ons dat de communicatie niet goed is verlopen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om het probleem op te lossen en een compensatie aangeboden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vrienelijke groet, Sofie
Content met de foto van mijn 2deense doggen op mijn smartphone hoesje
Hi Natacha! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Vlotte levering. Artikel zoals beschreven was.tevreden klant.
Bedankt Wendy! Blij dat je tevreden bent, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Sofie
Het was makkelijk te bestellen, levering was perfect zoals gepland. Het hoesje zelf is echt heel mooi, past qua kleurcombinatie ook perfect bij het design van mijn smartphone. Het biedt de gewenste stevigheid als ik mijn smartphone in de hand hou. Ik ben heel tevreden.
Hoi Tamara! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Past perfect beschermd heel goed
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Heel erg mooi! Een aanrader!
Hi Liesbet, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Stevig hoesje & voelt goed aan. Én Karen François (haar humor) is de max.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Leuke stevige case van goede kwaliteit… het gepersonaliseerde design is helemaal top! Levering liep ook heel vlotjes !
Hoi Audrey! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Ik vind het een super leuk hoesje zeer mooi afgewerkt echt top
Hoi Jan Dankjewel, heel fijn dat alles zo goed bevalt! 😇👍 Liefs, Sofie