Hoi Vero ! Bedankt voor je mooie recensie, we waarderen het zeer! ππ We hebben tot nu toe geen klachten ontvangen over de koord. Als er zichtbare schade is aan de koord, stuur ons dan een mailtje, dan zoeken we direct een oplossing. π Groetjes, Sofie
Hoi Teun, Bedankt voor de mooie recensie! π Dit maakt ons ontzettend blij! π De xx mag absoluut niet bekrast worden. We hebben je hier net een mailtje over gestuurd. Kun je er even naar kijken alsjeblieft? We zullen dit voor je oplossen, geen zorgen. Groetjes, Sofie πΉ
Hoi Daisy, Bedankt voor de mooie recensie! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van de xx. WE willen je graag zo tevreden mogelijk maken, dus we hebben je zojuist een mailtje gestuurd zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Kunt u even kijken alstublieft? Groetjes, Sofie πΉ
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Hallo Toon! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Hoi Nellekeπ, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ππ€ Je bent een topper!! πΊ
Lieve Lotte! Wat een fijn bericht zeg π Dit doet ons goed! Het is altijd genieten om te lezen dat onze klanten tevreden zijn en ons werk waarderen. Een goed weekend gewenst! Liefs, Sofie
Hoi Simon, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Hoi Annie! Bedankt voor je mooie recensie, we waarderen het zeer! ππ Groetjes, Sofie
Hoi Simone, Bedankt voor de mooie recensie! πDit maakt ons ontzettend blij! π Groetjes, Sofie πΉ
Hoi Patrick, Bedankt voor de mooie recensie! πDit maakt ons ontzettend blij! π Groetjes, Sofie πΉ
Hoi Nathalie! Bedankt voor je mooie recensie, we waarderen het zeer! ππ Groetjes, Sofie
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. ππ