Altijd heel tevreden met jullie hoesjes altijd besteld voor mij en de rest van de familie

Mooie hoes

Geweldige service was voor mij alleen wat lastig om te bestellen. Artikel wilde steeds niet in winkelwagen. Hoe het uiteindelijk toch is gelukt weef ik nog steeds niet. Eerste hoesje was niet goed. Heel sevice gericht en vergoed gekregen , waardoor ik nu een hele mooie nieuwe en goede hoes heb.

Top hoesje!

Ben zeer tevreden met de kwaliteit van het hoesje van Case company. Echt een aanrader. Het is ook betaalbaar. De foto's zijn mooi afgewerkt.

Top product

Hoesje besteld met foto’s er op. Het was een cadeautje voor iemand die was erg blij met het hoesje. Erg mooi gedaan. Bedankt voor de goede en snelle service.

Heel fijn om mee samen te werken!

Heerlijk om uit zoveel producten een keuze te maken!

Heel mooi geworden

Moest er alleen lang op wachten, maar ja ik heb ook geen geduld.

Weer blij met de foto's op het hoesje.

Altijd leuk om een persoonlijk hoesje te hebben met foto's. Helaas bij dit hoesje voor de samsung galaxy s20 note is er geen beschermingsrandje rond de camera's. Deze komen iets omhoog. Weet dus nog niet of ik hem erom laat.

Top product

Het telefoonhoesje is prachtig geworden,mooie opdruk. Niet duur en heel snel geleverd.

Mooie case. Snel geleverd en duidelijke foto's op de case.

Verschrikkelijk

Ik vind het hoesje eerlijk gezegd behoorlijk prijzig voor de kwaliteit die je ervoor krijgt. Ik had er eentje cadeau gedaan aan mijn moeder, maar al na twee weken begonnen de eerste scheurtjes te ontstaan. Ook was de print bij ontvangst niet mooi afgewerkt – het zag er rommelig uit. Het voelde alsof het hoesje van AliExpress kwam, terwijl ik iets van hogere kwaliteit had verwacht

Erg tevreden

Een mooie duidelijke foto. Past perfect. Stoot vast. Een eyecatcher. Veel vraag naar waar ik dit gekocht heb. Snelle levering.

Top producten

Top product. Heb het al een tijdje en de foto op de achterkant ziet er nog tip top uit. Bestellen ging soepel.

Niet goed

K heb mijn hoesje helemaal nog niet ontvangen!!

Prachtige cover

Snelle, keurige levering met een prachtige cover als resultaat ! Ben er erg blij mee !

Goede kwaliteit, voldoende scherpe print, zeer snelle levering.

Mooi stevig hoesje en kleuren

Snelle verzending

Prachtig

Dit is de eerste keer dat ik bij CaseCompany besteld na een eerdere, succesvolle ervaring. Ik vind het leuk dat het mogelijk is de case te customizen. Ze zijn erg stevig en gaan lang mee. De levering is altijd vrij snel, en dit keer kregen we er zelfs een leuk etuitje bij met stickers. Wat een verrassing! Ik ga gauw weer een nieuwe case bestellen, ik had net een nieuwe besteld voor mijn partner en mij maar toen ging mijn telefoon stuk. Ik heb een ander model hoesje nodig maar kom daarvoor zeker terug bij CaseCompany!

Super snel geleverd mooie kwaliteit

Goede ervaring, volgende dag direct in huis

Mooi maar niet sterk.

Het is een mooi hoesje maar het hoesje is niet heel sterk en beschermt niet heel goed

Top hoesje met eigen gekozen foto's! Snel geleverd! Super blij mee!!

mooi goed aansluitend hoesje

ik heb gekozen voor een tough case hoesje met kant en klaar design. De print is goed en komt goed overeen met de website. Hoesje pas goed om de telefoon. Blij mee!

Goede klantenservice en een top hoesje!

Mijn eerste ontworpen hoesje was niet zoals verwacht; ik mocht gewoon een nieuw hoesje maken. Dit nieuwe hoesje is geweldig! Voor mijn vorige telefoon heb ik hier ook een hoesje besteld en tot het einde blijven gebruiken, ook deze was top!

Zit gegoten!

Kwaliteit prima in orde, hoesje past goed en stevig. Print ook mooie kleuren. Zeker aanrader!

super mooi hoesje

super mooi hoesje van goede kwaliteit ben er zeer te Vreden mee de fotos blijven er ook goed op staan