Degelijke cover

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product en over de levering. De cover van de telefoon was goed verpakt. De afbeeldingen/ foto’s staan er duidelijk op. Ik ben benieuwd of ze er niet snel vanaf gaan.

super tevreden!

Hoesjes zijn erg mooi en goede kwaliteit. Levering ging ondanks de feestdagen netjes. Heel erg blij mee!!!!

Slecht als het een keer niet goed gaat

Altijd tevreden geweest, maar 1 keer een foute bestelling, en je krijgt gewoon geen contact. Geen enkele reactie, niets, nada en dat terwijl je wettelijk het recht hebt om een koop binnen 2 weken ongedaan te maken. Lekker makkelijk ook dat er nergens een telefoonnummer te vinden is. Wat mij betreft: vooral niet hier kopen, hoe aantrekkelijk het aanbod ook is! Gaat het een keer fout, dan ben jij de Sjaak.

Super hoesje

De verzending ging heel goed. Ik vond het wel raar dat ik extra moest betalen voor een track en trace. Het hoesje ziet er top uit! Super kleuren! Heel gaaf.

Hele snelle levering en mooi hoesje! Moet wel wennen dat deze iets minder grip heeft dan mijn vorige. Maar heel tevreden!

Mooi en persoonlijk

Top hoesje

Ik ben mega tevreden.

Mooi product

Heel mooie stevige hoesjes, snel geleverd.

Leuke aankoop!

Ik vind het een leuke ervaring, vooral hoe je zelf je hoesje kan personaliseren. Er kan wel een klein gaatje in je printje komen, maar dat valt niet echt op. Mijn zusje en vriendin wouden er ook gelijk een!!

Stevige hoes

Goed en stevig hoesje, maakt je telefoon wel iets groter

De case gegeven als kerstcadeau. De ontvanger is er super blij mee. Het ziet eruit zoals je ziet op de website.

Harstikke tevreden Past precies.En snel geleverd

Pffff

Ik heb de verkeerde besteld, het ziet er goed uit maar past niet…….balen

Mooi, stevig hoesje, snelle levering

Leuke hoesjes, niet de standaard types wat het leuk maakt! Beschermen goed.

Mijn ervaring was goed, ik heb 2 hoesjes gekocht, ze waren 1 + 1. de hoesjes zijn fijn en zien er mooi uit. Echter schijnen ze wel een beetje door, dus kan je eventuele pasjes die er achter zitten deels zien. Ook is het gat in het hoesje voor de lader aan de wat scherpere kant. Niet dat het echt pijn doet ofzoiets dergelijks, maar het is wel irritant af en toe. Over al ben ik tevrede en de min puntjes zijn meer voorkeuren.

Toen ik het hoesje ontvangen had, zaten er wat lichte beschadigingen op. Gelijk gemaild met foto's en binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen. Echt top!

Zowel bestelling als aftersales en contact geweldig! Bestelling snel geregeld en geleverd tegen reeële verzendkosten. Service perfect! Na een verkeerde bestelling door mij, snelle reactie op contact mail en mooi aanbod voor compensatie. Er is gratis een nieuwe opgestuurd !! Dank u wel

Goed hoesje maar waarom kon t logo niet weg

Echt een sterk hoesje met een mooie goede print kwaliteit. Alleen staat “case company” erop. Ik realiseerde me pas dat het erop stond toen ik hem ontving. Echt heel Lelijk. De optie deze weg te laten stond er jiet. Wel bin t andere hoesje. Ik zou t beter vinden wanneer je niet je hele foto ziet wanneer je een hoesje ontwerpt, alleen de uitsnede.

Snel en makkelijk bestellen en een snelle levering!

Super goed

Snelle afhandeling goede kwaliteit echt een aanrader

Erg mooi!

Voor m’n moeder gekocht. De eerste was niet zo mooi afgedrukt maar top geregeld en we kregen een nieuwe. Erg mooi en m’n moeder is heel blij!

Nice and stylish

Nice and stylish accesoires. But keep in mind that this thing stays in a way for charging. It is also impossible to put your phone anywhere vertically.

Snel geleverd heel mooi hoesje.

Ik heb er 1 van de Samsung s22 gekocht en die perfect past perfect heel mooi zeer tevreden met het bedrijf! Alleen de 2e hoesje van merk Xiaomi past helaas niet wel is het hoesje mooi gemaakt. Hij past alleen net niet om de telefoon. Maar al met al tevreden met het bedrijf zeker een aanrader.

heel leuk

Overtrof mijn verwachtingen, leuk hoesje geworden. Snelle levering. Afneembaar koordje is ook erg handig.

Mooi hoesje.

Snelle levering en een mooi sterk hoesje.