Wbas een kadootje, en is goed in de smaak gevallen.

Mij ervan was goed zit goed is heel stevig hij gaat niet snel stuk en dat vind ik het geld waard

Snel heleverd en heel mooi

Phone case is zo leuk geworden

Prima keus

Snel geleverd en ziet er leuk uit!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooi!

Heel mooi trendy en stevig hoesje. Hoop dat hij kang mooi blijft. Wel aan de prijzige kant....

Goede kwaliteit

Hele mooie case, lekker stevig. De foto's zijn ook erg mooi. Wel duurde het super lang voor het binnen was.

Snelle levering! Sneller dan beschreven. Blije dochter met een mooi hoesje van haar lievelings pony's.

Mooi en degelijk

Het hoesje heeft een mooie print die niet gauw loslaat of beschadigt, ook het plastic is van stevig materiaal.

Nette levering en goed product

Makkelijk te bestellen,nette levering en goed product. Erg blij mee!

Geweldig mooi hoesje.

Mooie kwaliteit hoesje. Foto is mooi geprint erop.

Super tevreden!

Heel blij met mijn persoonlijke hoesje! Snelke levering, goede kwaliteit!

Very nice case!

The case looks exactly like on website!

Leuk, opvallend design, stevig hoesje

Ben zeer tevreden met dit hoesje. Ziet er mooi uit, is stevig en het design is opvallend, ik krijg er leuke reacties op.

Een 10!

Prachtige hoes, perfecte pasvorm. Alle knoppen aan de zijkant doen het ook 100%, aan de binnenzijde ook een goede beschermlaag. Heel tevreden!

Leuk!

Erg leuk! Kleuren zijn iets doffer dan op de foto, maar erg blij mee. Hij zit wel strak om je telefoon, dus makkelijk loshalen valt tegen en een pasje erachter is ook moeilijk.

Leuk hoesje die je telefoon goed beschermd. Past perfect eromheen.

Na een verkeerde levering de nieuwe en correcte snel geleverd

Prachtig maar

Prachtig maar de inkt laat wel al los.

Helemaal wat ik er van verwacht heb!

Pas goed, mooi van kleur!!

Erg mooie hoesje

Veel keuze uit mooie printen voor alle soorten mobiele telefoons. Al 2x hoesje besteld toen ik nieuwe telefoon had gekocht. Mensen zeggen ook wat heb je een mooi hoesje!

Vertrouwen

Ontzettend blij met mijn IPhone pro Max 13 hoesjes. Zelf verkeerde bestelling geplaatst. Inmiddels naar veel heen en weer mailen, terug zenden. Is alles netjes afgehandeld! Bedankt

Nette service

PostNL heeft mijn bestelling kwijt gemaakt, maar dat maakte helemaal niet uit. De mensen hier hebben mijn hele bestelling nog een keer verstuurd en nu heb ik mijn nette case. Het is een harde plastic schil waar de bestelde afbeelding mooi op is afgedrukt. Deze schil zit om een zachte siliconen body waar mijn telefoon netjes in vast zit. Alles sluit goed aan en paar precies bij het model telefoon dat ik heb. Ze hebben zelfs een kleine glooiing gemaakt zodat mijn Pixel Notch minder scherp voelt. Ben er heel blij mee.

Mooi hoesje

Mooi hoesje besteld, vrij snel in huis. Goede communicatie over de levering.

prima gsm hoesje

voldoet volledig aan mijn wensen.