Zo blij goede kwaliteit, heel netjes verstuurd, en de foto's zijn echt heel duidelijk ,heb al een hoop complimenten gehad over m.n hoesje

Super!!

Veel keuze in leuke hoesjes. Net weer wat anders dan meestal. Super blij mee

Vlot geleverd. Voldoet aan verwachting.

Prachtig! En hij blijft mooi!

Mooie kwaliteit en hij blijft mooi! Zeer tevreden!

Erg tevreden

Nadat er een verkeerde grootte bezorgd was, hebben zij een nieuwe compleet gratis (voor mij) bezorgd. Erg goede service en erg tevreden met het goede hoesje!:)

Geweldig super!!!

Zo super blij met m’n nieuwe hoes <3 m’n gezin altijd bij me Heb al een aantal mensen verteld hoe blij ik ben en de site doorgestuurd

Reactie van het bedrijf

Hoi Hellen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹

Teonwijsgaaftof

Mooie en goeie kwaliteit. Snelle. Service. Mijn custom made hoesje, De ene dag gemaakt en de volgende dag binnen. Top kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hallo Masha! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Met vriendelijke groeten, Sofie

Zeer goede service

CaseCompany denkt met je mee en biedt een goede service! Hoesje is van goede kwaliteit en de persoonlijke foto’s op het hoesje zijn van goede kwaliteit! Helemaal blij mee!

Perfect!

Ik vind de kwaliteit van de case geweldig! Is een cadeautje en ik ben erg trevenden.

Reactie van het bedrijf

Hoi Mirella, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹

Slecht

Snel geleverd maar de rechterbovenhoek zat gekreukeld en liet los

Reactie van het bedrijf

Het spijt ons dat te horen! Onze excuses voor het ongemak met de geleverde producten. Kunt u ons alstublieft antwoorden? We zorgen graag voor een passende oplossing voor het probleem met de gekreukte en loszittende rechterbovenhoek. Bedankt voor uw begrip.

Tevreden

Snelle levering en mooi gemaakt bedankt

Reactie van het bedrijf

Hallo Jolanda! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Met vriendelijke groeten, Sofie

Super blij met het hoesje. Mooie en duidelijke foto,s! Top gewoon!

Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. πŸ˜‡πŸ˜

heel leuk maar snel beschadigd

ik heb mijn hoesje nou 2 maanden denk ik. en helaas is hij al helemaal beschadigd. dat vind ik heel zonde. het is een soort sticker die er overheen zit die en zit kan redelijk makkelijk los laten. nog steeds vind ik het een heel leuk hoesje. dus een aanrader is het wel maar hou er wel rekening mee dat je er voorzichtig mee moet doen.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw beoordeling! We waarderen je positieve feedback en zijn blij dat je de case mooi vindt. Het spijt ons echter om te horen dat hij snel beschadigd is geraakt. We nemen je feedback ter harte en zullen kijken hoe we de duurzaamheid van onze producten kunnen verbeteren. Kunt u alstublieft uw e-mail controleren? Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, laat het ons dan weten. We staan klaar om je te helpen!

Zo bijzonder en mooi

Het was zo makkelijk om het hoesje te ontwerpen. Hierdoor heb ik nu een bijzonder en mooi hoesje voor mn s23. Overal krijg ik complimenten over hoe orgineel het is. Ik stuur iedereen zeker door naar casecompany.

Reactie van het bedrijf

Hoi Debbie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹

Super mooi gedaan

Super snelle bezorging en super netjes geholpen via de mail.helemaal top

Reactie van het bedrijf

Hallo Tiny! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Met vriendelijke groeten, Sofie

Super leuk!

Ben er blij mee en super snelle levering. Klein minpuntje het hoesje ruikt erg chemisch.

Reactie van het bedrijf

Thanks for the review. There is room for improvement. We will get to work on this!

Super gaaf hoesje precies zoals ik hem had ontworpen

leuke hoesjes

Super goede service. De hoesjes zijn super goed en van goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Dankjewel Kim! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie

Leuk veel keuze Snelle verzending En niet al te duur Ik zeg gewoon doen!!

Reactie van het bedrijf

Hallo Lia! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πŸŒΊπŸ€— Met vriendelijke groet, Sofie πŸ˜‡

Laagje met foto bladderd snel los

De laag met de foto laat snel los met ergens langs komen maakt het een kras en daarna laat het snel los. Erg jammer

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend om te horen dat de fotolaag er snel af gaat. Onze excuses voor het ongemak. Zou je willen reageren op onze klantenservice e-mail? We helpen je graag met het vinden van een passende oplossing.

Fijn hoesje

Hoesje is precies zoals ik m ontworpen had, mooi materiaal, mooie kleuren, goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Hoi Eline, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹

WOW, hier ben ik echt SUPERDUPER blij mee ;D

WOWZERS, wat een geweldig verhaardagscadeau. Superblij mee en ik wil er nog een… of ja, misschien wel 2. Bedankt voor deze topkwaliteit…kwaliteit. Mvg, Bobby AKA ja (ik heb het cadeau ontvangen) (Ik vind het echt supppeeeer jammer dat ik geen emojis in de review kan zetten:(, daarom is hij geen volledige 10/10 waard;))

Reactie van het bedrijf

Hoi Ilse, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹

Snel en behulpzaam

Ik had een vergissing gemaakt en die hebben zij snel en coulant hersteld.

Reactie van het bedrijf

Hoi Suus, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹

Mooi hoesje met mooie foto’s erop, snel besteld en geleverd

Reactie van het bedrijf

Hallo Ingrid! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! πŸ˜πŸ˜‡ Met vriendelijke groeten, Sofie

Super leuk hoesje

Ik had een hoesje besteld en binnen 3 dagen had ik het al in huis . Is weer eens zo iets anders een hoesje met eigen foto’s ben er erg blij mee .

Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. πŸ˜‡πŸ˜

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.