Goede kwaliteit

Het hoesje past perfect. Alleen de randen zijn net te laag om het scherm goed te beschermen Ik beveel het hoesje niet aan. Casecompany wel

Snel en top model

Al weer derde hoesje van case company, de andere was na lang gebruik wat verkleurd. Nu weer frisse kleuren en super snel geleverd

Snelle reactie en oplossing voor klacht.

Ik had een prachtig foto telefoon hoesje ontvangen, echter de geur die eraf kwam was chemisch en prikte ontzettend in mijn neus en ogen.. Volgens een snelle reactie op mijn mail kan dit aan de productie liggen. Ze gaven me nog wat tips zoals schoonmaken met een milde zeep, maar de geur kwam terug. Ik heb het hoesje zelfs een nacht buiten gelegd. De geur bleef. Ik heb netjes een kortingscode ontvangen voor een nieuw product. Inmiddels besteld en thuis, maar ook hier zit een sterke geur aan.. Ik hoop dat het wegtrekt, want ze zijn erg mooi! Ik ben verder heel tevreden over de snelle bezorging, kwaliteit en over de nette service van Sofie

Heel mooi

De hoesje is precies zoals ik het wilde

Geweldig.

Past perfect zo blij mee

Nette oplossing

Ik had een bestelling geplaatst en een foto gekozen voor op het hoesje. De foto was succesvol gedownload in het overzicht. Na de betaling kreeg ik via de preview te zien dat de foto niet was meegenomen. Ik had gemaild of zij dit konden controleren alvorens de bestelling verzonden werd, maar dit was niet meer mogelijk. Wel boden ze aan om indien er geen foto was meegenomen in de bestelling, mij kosteloos een code te versturen voor een nieuw hoesje. Nette oplossing!

Zeer tevreden, en de levering was er de volgende dag al.

Super mooi geworden

Telefoonhoesje met sjieke uitstraling

Telefoonhoesje besteld met eigen naam in sierlijke letters. Snel geleverd en ziet er super uit.

Leuk, zoals afgebeeld

Leuk, prima kwaliteit hoesje. Hij pakt niet altijd netjes het hoofd.

Mooi

Ben erg tevreden

Heb verschillende hoesjes nou. Ben zeer tevreden.

voortreffelijk

Makkelijk te bestellen en snel en keurig geleverd

Supermooie hoesjes...

Mijn bestelling was niet compatibel met onze telefoon, Maar na één mailtje zo fijn geholpen met een code die wij kregen telwoorden van onze bestelling een nw mogen bestellen. Wat waren wij blij met deze supervriendelijk klantvriendelijkheid! Bedankt!!

Super leuk hoesje! Goede kwaliteit!! Ben er heel blij mee en snelle service!

Heeeel goed!

Ik heb nou al 2 keer gehad dat er iets mis was gegaan met het bestellen van de hoesjes, en ze lossen het zo super op dat je gewoon een nieuwe kan bestellen. Echt top.

Geweldig gersonaliseerd telefoenhoesje

Dit gepersonaliseerde telefoonhoesje voor mijn Samsung is absoluut geweldig! De afbeelding van Edward van Halen, de legendarische rockgitarist, staat er perfect op en geeft mijn telefoon een unieke en stoere uitstraling. De kwaliteit van het hoesje is uitstekend, het past perfect en biedt goede bescherming tegen krassen en stoten. Het is een must-have voor iedere fan van rock en vooral van Edward van Halen. Het voelt alsof ik altijd een stukje van de rockgeschiedenis bij me draag!

Snelle levering Mooi hoesje

Heel tevreden

Prachtige case. Snel geleverd.

Hoesje besteld met foto's. Het resultaat was geweldig. Heel bij mee

Mijn telefoon hoesje ziet er heel leuk uit . En supersnel geleverd . Ik ben er blij mee .

Supergaaf !!

Ik vind het prachtig, heel mooi gedaan. Mijn vorige was ook mooi maar deze nog veel mooier. Top !

Prima laptop

Ideaal dat het bij problemen door school word opgelost. Wel vind ik dat er weinig opslagruimte op de laptop zit.

Makkelijk en snel

Het hoesje was makkelijk te maken en ondanks de feestdagen snel ontvangen. Het ziet er erg leuk en kwalitatief goed uit

3 hoesjes besteld. Had ze al heel snel binnen. Zijn allemaal hartstikke mooi geworden. Precies zoals verwacht. Helemaal blij mee!