Goed en mooi hoesje.

Goed product van goede kwaliteit en het ziet er ook mooi en gezellig uit.

Goede service en kwaliteit

Dit is de 2e keer dat ik een hoesje bestel. Spijtig genoeg kwam het deze keer niet onmiddellijk aan met de post. Na een mailtje aan de klantendienst werd er zonder probleem een nieuw hoesje opgestuurd. Top!

Grandioos

Ben er super blij mee ... dit is de 2e die ik heb besteld ... en allebei zij ze grandioos geweldig ...

Mooi

Ik ben heel erg blij mee. Goeie kwaliteit

Kwaliteit van hoesje slecht

Binnen een 2 weken ging de print al van het hoesje af. Dit aangeven bij de klantenservice en die hebben meteen hetzelfde hoesje opnieuw gestuurd. Normaal zou ik daar heel blij mee zijn want de klantenservice gaf een nette reactie en een oplossing. Maar... de kwaliteit van het tweede hoesje in net zo slecht. Niet je geld waard! Helaas.

Zeer goed en mooi hoesje! Zeer tevreden

Heel tevreden

Mooi hoesjes goeie kwaliteit snel geleverd

Snelle levering mooi hoesje

Echt heel blij mee, vaker besteld steeds meer dan tevreden!

Perfecte service

Alles perfect geregeld en goede service ga zo door

Mooi hoesje

Zeer tevreden is een mooi hoesje geworden.

Prachtige cover, snelle bezorging, goede kwaliteit. In een woord TOP

Cadeautip!

Stevige hoes, wat je super leuk kunt personaliseren en iemand blij mee kunt maken.

2e keer 1 besteld nu ivm andere mobiel Foto' blijven goed zitten na al die tijd Vandaar mijn keuze om nogmaals bij jullie te bestellen

Superleuk

Mjn hoesje is echt superleuk geworden en het was heel makkelijk te maken! En ik had hem ook sneller dan verwacht!

Dochterlief is blij met haar nieuwe case

Snel en goed bezorgd. Kwaliteit ook goed. Mijn dochter is heel blij met haar nieuwe case

super

Mooie producten en goede service!

Helaas was mijn product beschadigd na de levering. Na een gesprek met de klantenservice hebben ze mij kosten loos een nieuwe opgestuurd en kon ik de oude houden.

Satisfied

Case is nice and fotos is well printed.

Geweldig!

Hoesje past perfect goeie kleur duidelijke foto s ja echt een aanrader super blij mee !

Prachtig

Ben heel blij met mijn hoesje

Super tevreden Heel blij mee.. Heb 5 verschillende en wissel regelmatig

İk vindt heel mooi hoesje

Dank je wel voor de pakket ik vindt echt blij mee

Het is zo mooi en heel fijn materiaal!!

Snelle levering en top product!

Super leuk om zo je leukste foto's elke keer weer te kunnen bekijken. Dit was ook een top cadeau =)