Dankjewel Cindy! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Hoi Weena, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo Wendy! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Dankjewel Jenny! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. π¬β We doen ons best!
Geachte, Wat vervelend om te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen dat het frustrerend is dat de hoes niet aan de verwachtingen voldeed, en we betreuren het misverstand rond de verandering van model. We waarderen je geduld en begrip tijdens het proces. Om het goed te maken, willen we je graag een passende oplossing aanbieden. Kunt u ons een privΓ©bericht sturen met uw bestelnummer zodat we dit snel voor u kunnen oplossen? Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback.
Hoi Delilah, Bedankt voor de mooie recensie! Daar zijn we heel blij mee! π Groetjes, Sofie πΉ
Hallo Sandra! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Beste Romy, Het spijt ons te horen dat het hoesje niet past op uw Oppo Reno 8 Pro. Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit teleurstellend is. We willen dit graag voor je oplossen. Kunt u alstublieft onze e-mail beantwoorden? We zullen er alles aan doen om een passende oplossing te vinden zodat u tevreden bent met uw aankoop. Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
Hoi Sarolta, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hoi Jennifer, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. π¬β We doen ons best!
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Hallo, bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je problemen hebt met het telefoonhoesje. Dit is niet de kwaliteit waar we naar streven. Wilt u alstublieft uw e-mail controleren? We helpen je graag met een oplossing of een vervangend hoesje. Onze excuses voor het ongemak
Hallo Simone! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Hallo, bedankt voor je reactie. Wat jammer dat het product niet aan uw verwachtingen voldeed. Onze excuses voor het ongemak. Wilt u alstublieft uw e-mail controleren? Wij staan klaar om u te helpen met een passende oplossing. Wij waarderen uw feedback!
Hoi Sonia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Hallo Michelle! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Dank je wel voor je feedback! Het spijt ons dat je een ander hoesje hebt ontvangen dan verwacht en dat er een sterke chemische geur aan zat. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. We waarderen je begrip en staan altijd klaar om te helpen!
Dankjewel Joke! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Wat vervelend om te horen dat uw zaak problemen ondervindt. Onze oprechte excuses hiervoor. Kunt u alstublieft reageren op onze klantenservice e-mail? We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.
Dankjewel Sonja! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Hallo Rob! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.