Mooi hoesje

Mooi hoesje, mijn dochter was er erg blij mee, snel en netjes geleverd.

Fijne service mooi resultaat

Nadat mijn hoesje eerst niet goed was werd er direct aangeboden gratis een nieuw hoesje te krijgen.

Een heel leuk hoesje en zelf de tekst gemaakt

Ja, ik ben blij met mijn nieuwe hoesje, fijn dat ik zelf de tekst kon plaatsen, de kleuren zijn precies zoals op de website en het werd sneller bezorgd dan gedacht.

Toppie...

Zeer snelle levering en precies zoals het er op de foto uitzag..goede duidelijke kleuren en origineel met naam erop

Ik heb een samsung flip 7. Had hiervoor de siliconenhoesjes besteld. Hier was ik niet tevreden over. Contact gehad met case company. Ik kreeg een waardebon van het aankoop bedrag. Opnieuw bestelling gedaan van 2 hard case hoesjes. En deze zijn perfect. Kan niet meer zeggen dat ik de service super vind. Ik ben heel erg tevreden en zou case company zeker aanraden.

Goede kwaliteit

Het hoesje kwam via de brievenbus waarsoor je dus niet thuis hoeft te zijn voor de bezorger

De hoesjes zijn van goede kwaliteit

Ik ben heel tevreden over CaseCompany. De hoesjes zijn van hele goede kwaliteit en voelen stevig aan. De foto op het hoesje is scherp en de kleuren zijn mooi en duidelijk. Het ziet er niet vaag of goedkoop uit. Ook na een tijdje gebruiken blijft de foto mooi. Ik zou CaseCompany zeker aanraden aan mensen die een persoonlijk hoesje willen met goede kwaliteit.

Super klantenservice

Mijn hoesje was door een probleem bij de bezorger niet bezorgd. Toen ik dit aankaartte bij Casecompany is daar heel goed op gereageerd en is het probleem naar wens opgelost. Super tevreden!

Mooi, persoonlijk, past goed.

Voor mijn kleindochter voor hij 15de verjaardag gekocht. Ze was er heel blij mee.

Zeer goede service

Vorig jaar een telefoonhoesje ontworpen en besteld dit jaar kwam er een scheur in de bovenkant en een mail gestuurd en meteen een nieuwe gekregen top service

Super klantenservice!

Ik had een verkeerd, niet passend, telefoonhoesje besteld. Na contact met de klantenservice (supervriendelijk!) werd direct het juiste hoesje toegestuurd. Heel blij met het mooie hoesje!

Ontzettend klantvriendelijk

Nadat ik een hoesje had gekocht waar het casecompany logo op stond wat niet de bedoeling was en ik een ‘slechte’ review schreef werd het onmiddellijk opgelost: ik kreeg een nieuw hoesje wat ik zelf mocht uitzoeken/maken. Echt super!

Stevige en mooie telefoonhoes, goede service

Mooie, stevige telefoonhoes gekocht, 3 dagen later begon de actie 1+1 gratis. Daar mocht alsnog aan mee doen. Dankjewel!

Gewoon niks mis mee.

Snelle levering en het hoesje is precies zoals ik verwachtte. Helemaal oké dus.

Superblij mee

Ik ben heel blij met mijn cover. Past perfect en ik krijg heel veel reacties op het leuke patroon zeker in combinatie met dezelfde screensaver. Levering was super goed en snel. En kwaliteit prijs verhouding helemaal top. Dankjewel

Jeugdsentiment om mijn nieuwe phone, wow!

Wat een gááf hoesje! Sowieso het uiterlijk van een cassettebandje uit mijn tijd, haha maar ook het materiaal vind ik erg prettig! En tof dat ie gepersonaliseerd kon worden met een muzieknummer naar keuze. En een kleur naar keuze. Heel blij mee en krijg ook veel leuke reacties!

Heel leuk telefoonhoesje en snel geleverd

Dit is de beste service die men zich kan voorstellen

Casecompany is een uitmuntend bedrijf dat ik iedereen in mijn omgeving heb aanbevolen. Men heeft de opgestuurde foto's perfect op de mobiele hoesjes weergegeven in hoge resolutie en juist gekadreerd. Ik zal de rest van mijn leven nooit nog een gsm pimpen met een ander hoesje dan van casecompany. Dank u wel

Ben erg blij met mijn mooie vrolijke hoesje

Ik ben erg blij met mijn mooie vrolijke hoesje hele goede kwaliteit en zit heel goed om mijn telefoon en een hele goede en snelle service met veel keuze van hoesjes en nog eens snel geleverd wat wil je nog meer beter dan dit kan niet !! ik ben er heel erg tevreden en heel blij met mijn hoesje !

Mooi hoesje

Voor de tweede keer een hoesje bij case company besteld. Foto's zijn mooi en duidelijk. Dus blij mee. Ik vind het alleen jammer dat het hoesje in plastic verstuurd wordt zonder verdere bescherming.

Zeer tevreden, mooi product en uitstekende service.

Beveel jullie aan door mooi product.

Snel en goed

Goede kwaliteit en service. Een aanrader.

Half tevreden

Ik kan geen klacht indienen want dat staan ze niet toe! dus dan maar zo. 2 hoesjes mooi ontvangen, erg blij mee. De 3e kapot en met stukjes print kapot. Dat is erg jammer natuurlijk, kost wel gewoon geld. 3 sterren omdat je niet eens een klacht in kan dienen, slechte service dus. Maar 66% kans op goede kwaliteit.

Super snel geleverd en goede kwaliteit, heel blij mee!

Zeer te vreden

Zeer te vreden