Super leuk!

Ik was op zoek naar een hoesje waar meerdere foto's op konden en die vond ik hier. Tekst en icoon ook aanpasbaar en zo werd het een heel persoonlijk hoesje waar ik erg blij mee ben! Fijn dat zoveel opties aanpasbaar zijn! Het hoesje was ook snel in huis. Stevige kwaliteit. Super blij mee!

Snelle en goede topservice

gepersonaliseerd hoesje besteld welke keurig binnen de aangegeven tijd geleverd werd. Kwaliteit is echt goed en heb er niks op aan te merken. Zelfs nog geen slijtage plekken aan het hoesje.

Good case

It’s a good case, I bought one last year and use it up until it started peeling. Now I bought another one with my dog on it and I just love it, brings me joy :) I just don’t put 5 starts because it does peel with time!

Super netjes en snel opgelost

Voor het eerst patste het bestelde hoesje niet goed. Contact opgenomen en ik kreeg een tegoedcode om een nieuwe bestelling te plaatsen als dit wenste . Uiteraard een nieuw gepersionaliseed hoesje gemaakt en besteld. Ontzettend snel geleverd en dit maal perfect pas. Het kan altijd een keertje ergens mis gaan en als het dan zo netjes wordt opgelost! Super.

Vind ze zo gaaf.

Vind de telefoonhoesjes zo gaaf en natuurlijk helemaal persoonlijk. Is geen een het zelfde. Want dat komt natuurlijk door jou eigen persoonlijke foto's, naam, woorden of initialen. Echt heel blij mee. En ook de snelle levering SUPER.

Ik ben heel blij met het resultaat

I love my new phone case :)

Printing quality is very good also the case is sturdy and durable. I was always buying new cases and I was always changing but I don’t think I will change this one until I get a new phone, I am really happy with my phone case now :)

Positieve ervaring

Hoesje (lichtpaars met hartje en naam) kwam een beetje beschadigd aan maar er werd direct een nieuwe toegestuurd. Vriendelijke en goede klantenservice. Hoesje bevalt goed, krasbestendig.

Geen aanrader

De kwaliteit van het hoesje is écht niet goed en terugsturen moet naar een adres in België. Dat kost je dus bijna 10 euro…

Zeer tevreden!

Ik was op zoek naar een goede kwaliteit hoesje, die ik wel kon personaliseren. Dit hoesje is super stevig, en de foto's zijn van mooie kwaliteit. Er was verrassend veel keuze, wat het niet makkelijk maakte. Ik heb ook gekozen voor de parelarmband, welke erg makkelijk te bevestigen is, en voor mij net de finishing touch is.

Ziet er leuk uit

Ziet er .leuk uit ,maar wat ik jammer vind dat de magneetsluiting te klein is . Ik heb er pasjes in en dan werkt magneetstrip niet .

Snelle levering en mooi stevig hoesje. Goede kwaliteit.

Heel mooi

Ik vind het een hele mooie site met prachtige telefoon hoesjes.

Zoals op de afbeelding geleverd product

Positief verrast!

Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik mijn hoesje besteld had. Op de website stond niet het hele hoesje afgebeeld. Maar het is prachtig, past perfect en heeft een degelijke afwerking! Bovendien was het er binnen één dag. Aanrader!

Ziet er mooi en netjes uit en heel snel ontvangen!

Erg leuk

Mooi hoesje

Snel bezorgd en fijn hoesje

Hoesje beschermt erg goed. En word snel bezorgd. Al vaker hier besteld erg blij mee en veel keuze.

Prachtig en geweldige service

Mooi product, snelle levering en een goede communicatie en service ! Ik bestel ongetwijfeld nog eens.

Slecht!! Daar niets bestellen

Wat een slechte klantenservice! Na het ontvangen van een bestelling wilde ik deze retourneren. Dat wilden ze niet, was teveel gedoe, dus mocht de artikelen houden. Het aankoopbedrag zou worden gecrediteerd. Vervolgens ben ik WEKEN met CaseCompany en Klarna aan het mailen geweest omdat hun administratie blijkbaar zo slecht is dat ze niet in staat zijn om de juiste gegevens aan Klarna door te geven, en waren ook totaal niet behulpzaam om het op te lossen. Kortom, bestel hier niets!!!!!

Past prima

Een net hoesje en snel geleverd

Tevreden

SUPER

Super snelle levering

Mooie kwaliteit hoesje

Super mooie kwaliteit van het hoesje de foto's komen er mooi op te staan En snelle levering

Mooi hoesje

Snel geleverd en mooi hoesje