Goed quality

Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop, vooral omdat ik de hoesjes met korting heb gekocht. De kwaliteit van de hoesjes is goed en ze voelen stevig aan, al zijn ze wel wat stug, waardoor het plaatsen en verwijderen van de telefoon iets moeilijker gaat. De kwaliteit van de afbeeldingen is ook goed. Het enige puntje voor mij was dat de hoesjes glanzend zijn en niet mat. Ik had ze besteld met het idee dat ze mat zouden zijn, omdat ik matte hoesjes persoonlijk mooier en stijlvoller vind. Bovendien laten matte hoesjes minder snel krasjes en gebruikssporen zien. Aan de andere kant hebben glanzende hoesjes ook hun voordelen: ze zijn makkelijker schoon te maken en nemen na verloop van tijd minder snel vuil en aanslag op.

Lang getwijfeld....

Dat wil ik je besparen! Veel duurdere hoesjes claimen hun exclusiviteit en hoogwaardige materiaal. Per hoesje scheelt het circa € 15! Ik ben meer dan tevreden met mijn casecompanyhoesje. Exclusief ontwerp; plattegrond van mijn woonplaats in frisse kleurstelling én zeer goede bescherming. Inmiddels 2x getest ;)

Fast

I received a scratched phone cover. I write them and email and a new replacement was send to me FAST. Lorena

Heel goede kwaliteit en snel geleverd

Ik had de goedkoopste levering, maar hij kwam nog steeds binnen 2 dagen aan. Het is hele goede kwalititeit, maar het telefoon hoesje was ook best duur. Het zijn allemaal hele schattige patroontjes! De 2 tegoedbonnen die je na de bestelling kreeg werken alleen niet. Maar dat is ook niet essentieel.

Snelle levering, erg mooi hoesje ben er heel blij mee

Leuk dat je je eigen creativiteit er in kan steken

Ik heb een hoesje gemaakt voor mijn zoon zijn verjaardag en toen het toegekomen was heb ik het dubbel gekregen. Bij 1 was een heel klein foutje in de afbeelding dus vermoed dat er daarom automatisch een 2e aan toegevoegd werd (heb er ook niet echt uitleg over gekregen waarom precies) Maar ben er super blij mee en mijn zoon zeker Dus dank je wel

Snel, makkelijk en eindresultaat is geweldig!

Snelle service. Makkelijk om je eigen ontwerp te maken. Eindresultaat is geweldig!

In oktober '23 al eens een hoesje hier gekocht met eigen foto's op het hoesje. Met dat hoesje heb ik 2,5 jaar gedaan. Nu een andere telefoon en wilde graag weer een eigen hoesje met foto's. En die is echt geweldig. Eigenlijk dacht ik dat ik een siliconen hoesje had aangevinkt zoals mijn vorige. Maar het was een siliconen met witte achtergrond met de foto's erop. Die vergissing van mijzelf heeft echt goed uitgepakt want ik ben er echt super blij mee en de foto 's komen er veel mooier op uit. En heel leuk dat je je bestelling kan downloaden, ik gebruik die als achtergrond voor mezelf in whatsapp.

Kwaliteit is uitstekend.

Ik kreeg dit hoesje van mijn moeder als verjaardagscadeau en ik heb eerder BURGA hoesjes besteld die zijn net wat duurder maar wel van bijna hetzelfde hoesje merk ik en deze zijn lekker goedkoop met nog eens een eigen foto naar keuze erop. Dus ik ga in de toekomst zeker nog een paar bestellen, al met al is het een heel fijn hoesje!

Het was een cadeau voor Moederdag

Voor het eerst besteld bij CaseCompany in Amsterdam, en meteen drie hoesjes besteld. Ik wist niet of de kwaliteit in het echt hetzelfde zou zijn als op de website, maar na ontvangst was die twijfel meteen weg. De hoesjes zijn van goede kwaliteit en ik vond de illustraties erg mooi. Zeker een aanrader!

Fijne bezorging en mooi hoesje

Ik heb toch wel even moeten twijfelen welke ik nam, want er was heel veel aanbod en dan zit er altijd wel wat tussen dat je leuk vind. Ook heel leuk dat je kan aanpassen aan jezelf. De levering was ook heel fijn, erg snel en heel tevreden over het hoesje.

Goede en snelle service

Snelle reactie op vragen en geven goede oplossing.

Mooi hoesje en stevig. Snel geleverd

Erg makkelijk en snel met heel veel keus

Het was erg makkelijk om een gepersonaliseerd telefoonhoesje via casecompany te ontwerpen en er was een ruim aanbod aan designs.

Cool case

Het is best gek om het hoesje van je telefoon te zien als een uiting van je lifestyle en goede smaak - en toch is het een beetje zo :)). Je draagt je telefoon tenslotte 24/7 bij je, je kijkt talloze keren naar je hoesje en andere mensen doen dat ook. Dat maakte dat ik niet over 1 dag ijs ging bij de keuze. En die was reuze bij Casecompany. Mijn enige 'fout' was dat ik niet oplette of het hoesje ook mag-safe was. Nu moet er dus nog een extra hoesje kopen - met - jawel - exact hetzelfde design. I am hooked :)

Super kwaliteit

Kwaliteit is goed Snelle levering

Mooi product

Het product is super netjes afgewerkt en stevig. Voor de levering was het minder, ik had extra betaald voor een snelle levering maar het kwam pas 8 dagen later aan. Schuld van de post zeggen ze dan. Tip. Betaal niet extra voor verzending maar wel voor het product

Fijne stevige hoesjes

Ik had hem al snel binnen. Het zijn mooie, fijne en stevige hoesjes! In het vervolg zal ik zeker weer hier bestellen

Goede kwaliteit

Het was een snelle levering en het hoesje voldoet precies aan mijn verwachtingen. Het is stevig, heeft een mooie afwerking en past perfect om mijn telefoon. De kwaliteit voelt goed aan en biedt goede bescherming. Zeker tevreden met deze aankoop.

Heel mooi en stevig

Ik ben blij met de print Hij ligt goed in de hand Knoppen werken prima

Zeer goede service

Goede service, mooi hoesje en snel antwoord als je vragen hebt

Erg fijn hoesje!

Heel fijn hard en je kan heel makkelijk het plastic en het hoesje van elkaar afhalen, het enige is wel dat je het hoesje er niet heel makkelijk op te doen.

Mooie case en goede service

Zeer blij met mijn mooie case!

Heel mooi

Ben erg blij met het hoesje, past goed en de foto is prachtig en duidelijk aangebracht.

Ziet er mooi en professioneel uit

Ik heb 2 achterkant hoesjes besteld, 1 met eigen foto. Ze zien er allebei heel mooi uit. Zit ook een dun stroef laagje overheen waardoor het niet heel gauw wegglijdt. Ben zeer tevreden!