Prima beschermhoes met leuke afbeelding

Goede service en erg leuk hoesje.

Het hoesje werd erg snel geleverd. Makkelijk te bestellen en erg grappig geworden.

Top hoesje

Ik heb een hoesje besteld voor mijn dochter. Goede kwaliteit en erg mooi. Levering was snel.

Mooi gemaakt en super snel verstuurd

Super gaaf

Super gaaf,het is precies zoals ik hem bestelt had

Prachtige, goed zittende achterfront gsm

Past Precies, zeer mooie kleuren

Waanzinnig leuk hoesje

Makkelijk om damen te stellen, veel keus. Snel geleverd en goede kwaliteit! Ik heb hem met foto's van onze vakantie zo kan ik nog elke dag nagenieten!

Super mooie hoejse. Helaas zoals elke andere transparante hoesje verkleurt de hoesje snel. Ik heb hem nu plus minus 3 weken en hij verkleurt. Ik raad je aan een kleur hoesje te halen en niet transparant

Leuk

Mooie telefoonhoes met de koppies van mijn katers. Geweldig ding. Blij mee.

Duidelijke foto,s

Super mooi hoesje kleuren zijn mooi en de foto,s duidelijk

Super blij met mijn telefoon hoesje! Goede duidelijk opdruk en een goed hoesje Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

Heel leuk persoonlijk hoesje

Snelle levering, mooie kleuren, zeer tevreden

Prachtig!

Prachtig hoesje en blijft heel mooi!

Super mooi en leuke

Heel leuk hoesje hij beschermd je telefoon hoesje goed en leuke ontwerpen

Het is een mooi hoesje, precies wat ik verwachtte

Het kopen en bestellen was heel gemakkelijk

Ben zeer tevreden

Foto s zijn van mooie kwaliteit en de kleuren ook heel mooi.

Het hoesje is prachtig

Mooi hoesje, blijft ook mooi. Koord is heel handig. Top aankoop.

Echt geweldig!

Oprecht dit hoesje staat zo mooi met de kleuren van mijn mobiel. Het ziet er epic uit.

Tevreden met hoesje en snelle levering

Een mooi hoesje ontvangen en een snelle levering

Heel mooi

Ik ben blij dat ik heb het gekocht.

Mooie telefoon hoesje

Ik vind het een prachtig telefoon hoesje. Alle liefde staat erop. Als ik weer een nieuw hoesje wil bestel ik het zeker weten weer bij jullie

Super mooi resultaat!

Speciaal voor de verjaardag van mijn vrouw een hoesje (mét koord!) gemaakt met foto’s van onze vakantie in Scandinavië. Het resultaat is echt super mooi en veel mooier dan ik ooit had kunnen denken. Vind het zelfs zo mooi dat ik een beetje jaloers ben op het hoesje van m’n vrouw! Zij is er in ieder geval super blij mee en heeft zelfs de speciale achtergrond die bij bestelling mee werd geleverd als achtergrond ingesteld.

Matig

Leuk hoesje, maar wel aan de dure kant

Snel bezorgd en superleuk!

Snelle levering! Prima kwaliteit

Binnen 2 dagen in huis. Kwaliteit van de foto's is niet haarscherp, maar dat zal met meteriaal te maken hebben. Prima kwaliteit