Mooi hoesje

Erg mooi hoesje mogen ontvangen van case company. Ik had alleen een verkeerde kleur gekozen, moest doorzichtig zijn maar uiteindelijk vind ik hem in deze kleur die ik nu heb ook ontzettend mooi!! Hoesje was ook erg snel binnen. Ik bestel binnekort nog een hoesje

Slecht hoesje

Na meerdere bestellingen die wel goed waren,is deze verkeerd. Mail gedaan foto's toegevoegd maar tot op heden geen reactie terug mogen ontvangen. Helaas.

Snelle levering en heel leuk om het persoonlijk te kunnen maken.

Fantastisch hoesje!

Ik was op zoek naar een nieuw hoesje voor mijn a32, toen kwam ik casecompany tegen, zo veel verschillende hoesjes en je kan ze ook nog persoonlijk maken. Ik had gekozen voor een filmrol met foto's van mijn bruiloft. Super blij mee!! Snelle levering en mooie kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen!! Mvg, ShardΓ©e

Precies zoals op de site

Snelle levering mooi stevig hoesje met mooie kleuren

Stevig hoesje

Fijn en stevig hoesje

Mooie kwaliteit, snelle levering

Ben heel erg tevreden.

Ik ben super blij met me hoesje en jullie hebben er een vaste klant bij.

Erg leuk

Mooi hoesje .blijft ook mooi

Leuke en mooi teveige hoesje

Mooi disign vlotte levering goede kwaliteit

Hartstikke leuk en mooi

Hele leuke telefoonhoes, makkelijk te ontwerpen en ziet er hartstikke mooi uit, past perfect, blij mee

Ben super blij met m'n nieuwe hoesje met m'n kleinzoon

Heel mooi.

Mooi hoesje, goede kwaliteit zoals ik nu kan zien, hoop dat hij in gebruik zo mooi blijft.

Had beter verwacht

Hoesje ziet er oke uit. Past goed. Koord lijkt ook oke. Print op hoesje is echter van slechte kwaliteit. Letters zijn vervaagd. Niet mooi.

Mooi gepersonaliseerd hoesje

Mijn hoesje met eigen foto is erg mooi geworden, precies zoals in de opmaak. Handig te gebruiken met koord.

Fantastisch!

Super mooi hoesje, erg stevig en je hebt ze in allerlei kleuren. Erg aan te raden!

Mooier case

Ik gebruik het elke dag. Ik ben tevreden.

Mooi product!

Mijn eerste hoesje was scheef bedrukt. Na meerdere mails is dit correct opgelost! Met mijn nieuwe hoesje uitermate tevreden!

Snel en leuk!

Bezorging was snel en het product ziet er netjes uit! Knopje voor de Samsung S21 FE klopt jeit helemaal, maar daar heb je niet heel veel last van. Kleine tip: gebruik hoogwaardige kwaliteit foto's.

Leuk hoesje, maar slijt snel

Heb dit hoesje nu een kleine maand en er zijn al verschillende bloemen van het hoesje versleten

Helemaal top .

Snelle levering en netjes naar wens gedaan.

Wauw geweldig

Ontwerpen gaat makkelijk snelle verzending en een super goede kwaliteit hoesje. Fijn dat er genoeg ruimte is voor pasjes. Krijg alleen maar complimenten voor de duidelijke foto op het hoesje. Familie en vrienden zijn enthousiast en gaan ook bestellen.

Duidelijk, eenvoudig en snel!

Erg prettige website, betrouwbaar, betaalbaar en snel. Zelfs een gepersonaliseerd telefoonhoesje was snel leverbaar. Stevig hoesje en mooi!

Superleuk hoesje

Blij met dit superleuke hoesje!

Goed en snel

Is mooi en vlug binnen