Goed en stevig hoesje

Ik had het als verrassing voor mijn broertje gedaan. Hij kwam binnen goed verpakt en hij maakte het open en hij vond het goede kwaliteit hij is stevig en kan tegen een stootje voor niet heel veel geld ik ga zeker vaker bestellen.

Great produc, fast delivery!

The cases are preatty and protect the phone with the ebst price in the market. Delivery is fast, I am very happy with the product!

Ja heel mooi & heb ik een hoesje honden

Veel.beter zo

Hoesje voldoet aan alle verwachtingen en extra bescherming scherm is gemakkelijk aan te brengen. Snelle en correcte aflevering!

Zo blij met mijn phone case - eindelijk kan ik op elk moment foto's maken en hoef ik niet altijd een tasje te dragen door het handige koord. Ideaal!

Super mooie!I like it..

Ik ben tevreden en ook mijn zoon!

Telefoonhoesje

Snelle levering, goed verpakt, hij is ontzettend mooi geworden, ben er heel erg blij mee.

Geweldig telefoonhoesje

Super mooi telefoon hoesje ben er heel erg gelukkig mee

Snelle levering en mooi resultaat

Erg leuk om zelf een hoesje voor je telefoon te maken. Gaat makkelijk en snel. Snelle levering en het resultaat is echt super. Goede kwaliteit van het hoesje en ook de foto's zien er goed uit. Nu ruim een maand in gebruik en het hoesje en de foto's blijven mooi

Top!!

Super fijne ervaring!

Mooie, stevige telefoon hoesje

Stevig telefoon hoesje. Makkelijk om je telefoon heen te doen. Goede kwaliteit. Foto's zijn er mooi opgemaakt en precies zoals op het voorbeeld als ik het bestelde.

Goede service en matriaal

Super mooi

Waanzinnig

Goede en een snelle service

Heel erg goed

Ik vond het hoesje echt super leuk! Mijn tweede bestelling en wederom zeer tevreden

Handig en gezellig!

Goede kwaliteit, mega gezellig design en ik kan m’n telefoon weer overal mee naartoe nemen. Met zonder handen. Wat wil een mens nog meer ;)

Op zich okay!

I.p.v. rood en wit kreeg ik de case in zwart en wit geleverd. Ik heb het zo gelaten omdat die ook prima staat. Echter is het niet dat wat ik besteld heb. Ben verder wel tevreden.

Leuke hoesjes

Super leuk hoesje, snelle levering.

Snelle levering ziet er goed uit . Ik vind hem prachtig .

Heb hem besteld en kreeg hem 1 dag erna al binnen netjes verpakt dn past perfect

Fantastischh

Goede kwaliteit, snelle levering. Echt een aanrader

Bestellen,opsturen,klaar

Snel en correct geleverd

Prachtig hoesje, en héél snel geleverd.

Heel tevreden

Mooi en stevig hoesje, snel geleverd

Mooi maar was verkeerd Co heb nieuw besteld in Corrie

Mijn volle naam stond er niet goed op ,alleen Co,maar heb al een nieuwe besteld met Corrie,die komt nog maar verder hardstikke leuk ben dan tevreden als het nu goed gaat met vriendelijke groet Corrie van Heerde

Super blij

Zag de advertentie op fb. We hadden net een foto reportage laten maken van ons gezin. Dus een mooie gelegenheid om mooie foto,s ook op mijn hoesje van mijn telefoon te laten zetten. Paar dagen later kwam hij binnen. En wauw wat was hij mooi. En super sterk materiaal. Niet zo,n simpel hoesje. Maar echt mooi de foto,s erin verwerkt. Echt super blij mee. Echt een aanrader