Had voor de 1e keer een hoesje besteld als verjaardagskado voor m'n dochter. Bij het geven blijkt dat het een verkeerde is wel de juiste besteld. Gemaild en keurig netjes opgelost binnen een week had ik een nieuwe prima service nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling.
Dankjewel Harma! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Super leuk om zo een persoonlijk hoesje te maken. En snelle levering.
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
De verzending was super snel! Binnen 2 werkdagen lag het hoesje in mn brievenbus. De foto's zijn in een mooie kwaliteit gedrukt, en ook zoals de bestelling gedaan is. Ik zal zeker in de toekomst nog een hoesje bestellen! :)
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Heel erg tevreden,zeer snel thuis bezorgt , en een echte hit bij vrienden !!!!
Hallo Gerry! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Snelle en goede service. Foto's zijn mooi en helder afgedrukt op het hoesje!
Hoi Beilen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Het hoesje is stevig, past precies en ligt goed in de hand. Levering binnen een paar dagen.
Erg mooie cover met mijn eigen naam en vrolijke bloemenprint. Snelle bezorging ook. Erg blij met dit alles.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Snelle verzending en prachtig stevig hoesje
Hallo Marijke! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ontzettend leuk hoesje Alleen ik had de verkeerde afmeting besteld Ga nu dezelfde en de goede maat bestellen Verder snelle levering Veel keuze Makkelijk te bestellen
Hoi Lia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Ik had 2 hoesjes besteld, en van de 1 ging er van de tekst al een letter af. Gemaild, met foto erbij. En binnen een paar dagen een nieuw hoesje binnen gekregen. Echt top!! Ga zeker weer bij CaseCompany bestellen.
Hoi Chantalπ, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ππ€ Je bent een topper!! πΊ
In eerste instantie had ik een telefooncover ontvangen welke niet geschikt was voor de telefoon. Dit beruste op een misverstand. Per mail ben ik zeer klantvriendelijk geholpen om de juiste cover voor dit type telefoon te vinden. De levering verliep vlekkeloos en de kwaliteit van de cover is uitstekend.
Wow, Wat een positief bericht! πΊπ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! π€
Mooi telefoon hoesje,heel tevreden mee
Ahw, wat een fijn bericht! π Heel veel dank voor de complimenten. π We zien jouw graag weer terug! π€
Ik had een hoesje besteld bij deze site en die stuiten helaas niet goed aan dus had ik een bericht gedaan en mocht ik voor de zelfde prijs een nieuwe uitzoeken. Echt wat een service bij deze site!!! En het telefoon hoesje sluit perfect aan en helemaal naar mijn zin.
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! πππ€
Leuk om een persoonlijke touch aan je telefoon hoesje te geven. Ruime keuze in materiaal en designs. Snel geleverd.
Hoi Wilna πΊ! Dank voor de positiviteitπ! Hier doen wij het voorπ! Fijn weekendπ, Liefs, Sofie π
Een mooie manier om een mooie herinnering op de telefoon mee te dragen van een dierbare of huisdier
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Mooi hoesje geworden, snel bezorgd. Prima!
Hallo Hester! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mijn eerste hoesje zat een fout in en doe is door jullie erg goed op gepakt. Ik heb binnen zeer korte tijd en nieuw hoesje ontvangen die wel goed was. En daar bij waren geen extra kosten voor mij. Dus ja ontzettend goede service. Dank je wel.
Hoi Sietsche, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ"
Case arrived very quickly. Keep in mind you need to purchase a screen protector. Photo is very clear.
Wow, What a positive message! πΊπ This makes us so extremely happy. Thank you!!! π€
Mijn eerste hoesje had een slechte kwaliteit van de foto maar dat is super snel en goed opgelost door de klantenservice. Die erna was perfect! Helemaal blij mee. Helaas merk ik nu (week of 4 later) al veel beschadigen bij normaal gebruik. Als er ook iets tegenaan tikt (zachtjes wat niet scherp is) komen er al gaten in de foto. Jammer..
Hoi Adinda, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Als levertijd werd een ruime week aangegeven, maar met 2 dagen hadden we het hoesje al binnen. Exact als het voorbeeld op internet dus helemaal als verwachting geleverd.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Op de site het hoesje helemaal naar mijn zin kunnen maken. Er stond dat de levering een dag of 3 a 4 zou duren. Na anderhalve dag lag het hoesje in mijn brievenbus. Ik zal zeker nog een keer een hoesje bij jullie bestellen om af te wisselen! Super blij mee!
Hallo Alicia! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Mijn fotoβs op het hoesje zijn zoo mooi gelukt Echt een aanrader dit product Want het blijft ook prachtig in gebruik !!
Hoi Corine, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Misschien een beetje jammer dat het lang duurt
Hi, enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. π¬β We doen ons best!
Dus ik kan nog niet zeggen of ik er tevreden over ben ik wacht al een aantal weken op dit moment
Beste Scooby, Allereerst bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor de slechte communicatie afgelopen periode. Wij hebben als klein bedrijf een enorme tornado aan bestellingen en klantvragen ontvangen in de afgelopen periode, helaas is dit niet altijd goed gegaan, dat spijt ons. Wij maken het graag goed met je. Check je even je mail? βοΈ Met vriendelijke groet, Sofie
Ik ben super blij met mijn telefooncase. Ziet er gelikt uit en het was zelfs sneller in huis dan verwacht. Goede service!
Hallo Martine! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.