Had voor de 1e keer een hoesje besteld als verjaardagskado voor m'n dochter. Bij het geven blijkt dat het een verkeerde is wel de juiste besteld. Gemaild en keurig netjes opgelost binnen een week had ik een nieuwe prima service nogmaals bedankt voor de snelle afhandeling.

Super leuk om zo een persoonlijk hoesje te maken. En snelle levering.

Prachtig hoejse

De verzending was super snel! Binnen 2 werkdagen lag het hoesje in mn brievenbus. De foto's zijn in een mooie kwaliteit gedrukt, en ook zoals de bestelling gedaan is. Ik zal zeker in de toekomst nog een hoesje bestellen! :)

Geweldig !!!!

Heel erg tevreden,zeer snel thuis bezorgt , en een echte hit bij vrienden !!!!

Goede levering

Snelle en goede service. Foto's zijn mooi en helder afgedrukt op het hoesje!

Mooi hoesje

Het hoesje is stevig, past precies en ligt goed in de hand. Levering binnen een paar dagen.

Super mooi!

Erg mooie cover met mijn eigen naam en vrolijke bloemenprint. Snelle bezorging ook. Erg blij met dit alles.

Blij mee

Snelle verzending en prachtig stevig hoesje

Leuk en origineel

Ontzettend leuk hoesje Alleen ik had de verkeerde afmeting besteld Ga nu dezelfde en de goede maat bestellen Verder snelle levering Veel keuze Makkelijk te bestellen

Echt een super service!

Ik had 2 hoesjes besteld, en van de 1 ging er van de tekst al een letter af. Gemaild, met foto erbij. En binnen een paar dagen een nieuw hoesje binnen gekregen. Echt top!! Ga zeker weer bij CaseCompany bestellen.

Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit

In eerste instantie had ik een telefooncover ontvangen welke niet geschikt was voor de telefoon. Dit beruste op een misverstand. Per mail ben ik zeer klantvriendelijk geholpen om de juiste cover voor dit type telefoon te vinden. De levering verliep vlekkeloos en de kwaliteit van de cover is uitstekend.

Mooi telefoon hoesje,heel tevreden mee

Heel erg geweldig!!!

Ik had een hoesje besteld bij deze site en die stuiten helaas niet goed aan dus had ik een bericht gedaan en mocht ik voor de zelfde prijs een nieuwe uitzoeken. Echt wat een service bij deze site!!! En het telefoon hoesje sluit perfect aan en helemaal naar mijn zin.

Leuke ontwerpen voor personaliseren hoesje

Leuk om een persoonlijke touch aan je telefoon hoesje te geven. Ruime keuze in materiaal en designs. Snel geleverd.

Super hoesje

Een mooie manier om een mooie herinnering op de telefoon mee te dragen van een dierbare of huisdier

Mooi hoesje!!

Mooi hoesje geworden, snel bezorgd. Prima!

Ben zeer tevreden met de de geleverde service.

Mijn eerste hoesje zat een fout in en doe is door jullie erg goed op gepakt. Ik heb binnen zeer korte tijd en nieuw hoesje ontvangen die wel goed was. En daar bij waren geen extra kosten voor mij. Dus ja ontzettend goede service. Dank je wel.

Overall very happy with case

Case arrived very quickly. Keep in mind you need to purchase a screen protector. Photo is very clear.

Mooi bij de start, maar beschadigen heel erg snel

Mijn eerste hoesje had een slechte kwaliteit van de foto maar dat is super snel en goed opgelost door de klantenservice. Die erna was perfect! Helemaal blij mee. Helaas merk ik nu (week of 4 later) al veel beschadigen bij normaal gebruik. Als er ook iets tegenaan tikt (zachtjes wat niet scherp is) komen er al gaten in de foto. Jammer..

Supersnelle levering en precies volgens verwachting

Als levertijd werd een ruime week aangegeven, maar met 2 dagen hadden we het hoesje al binnen. Exact als het voorbeeld op internet dus helemaal als verwachting geleverd.

Super mooi

Op de site het hoesje helemaal naar mijn zin kunnen maken. Er stond dat de levering een dag of 3 a 4 zou duren. Na anderhalve dag lag het hoesje in mijn brievenbus. Ik zal zeker nog een keer een hoesje bij jullie bestellen om af te wisselen! Super blij mee!

Mijn foto’s op het hoesje zijn zoo mooi gelukt Echt een aanrader dit product Want het blijft ook prachtig in gebruik !!

Is gewoon precies hoe je het besteld

Misschien een beetje jammer dat het lang duurt

Ik heb de bestelling nog niet binnen

Dus ik kan nog niet zeggen of ik er tevreden over ben ik wacht al een aantal weken op dit moment

Super blij!

Ik ben super blij met mijn telefooncase. Ziet er gelikt uit en het was zelfs sneller in huis dan verwacht. Goede service!