Goede bescherming, en ziet er mooi uit
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Mooi hoesje, de kleuren komen overheen, en de kwaliteit is stevig en goed, klopt precies zoals is beschreven.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Had een ander hoesje met mijn naam besteld. Deze stond helaas niet helemaal in het midden, en was dus niet naar mijn zin. Heb een mailtje gestuurd, en heb een ander hoesje uit mogen zoeken. Super service, vriendelijk en heel netjes afgehandeld. Super blij met mijn nieuwe hoesje
Hallo Miranda! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Nadat ik een mail had gestuurd dat ik een verkeerd hoesje had binnen gekregen met daarop het antwoord dat ik, door mijn eigen domme fout, het verkeerde hoesje had besteld. Kreeg ik gelijk een mailtje dat ze het wel wouden oplossen. Ik kon een nieuw hoesje bestellen waarbij ik alleen de verzendkosten voor hoefte te betalen. Echt fantastische service. En daarnaast, zeer mooie en stevige hoesjes. Heel blij nee.
Dankjewel Carola! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi gemaakt. Mijn kleindochtertje is er blij mee.
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Het hoesje is van fijne kwaliteit, beschermt goed, blijft mooi schoon en heeft een hele mooie kleur. Precies wat ik nodig had!
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Ik kwam de website in een reclame tegen op instagram. Daarna 1 hoesje ontworpen en besteld. Resultaat vind ik echt prachtig. Ik krijg veel complimenten van mensen over het hoesje. Het hoesje gebruik ik nu enkele maanden en er zijn geen tekenen zichtbaar van eventuele verkleuring.
Hallo Map! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ik had het hoesje met mij naam gemaakt het is super mooi geworden en hele mooie kwaliteit had het ook heel snel in huis had al meer bij jullie besteld en ga dat zeker meer doen
Hoi Sonja, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Top kwaliteit
Hallo Annie! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ik was zo dom verkeerde formaat aan te klikken van gepersonaliseerd hoesje. Mocht gewoon kosteloos een nieuwe bestellen! Hoesje en opdruk perfect.
Hoi Ilona, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Zeer tevreden. Fotoβs zijn erg mooi op het hoesje en ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen
Hallo Anja! πΊ Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie π
Erg mooi hoesje , wat tevens goed beschermd
Beste Joop, Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat alles zo goed gaat! ππ Met vriendelijke groet, Sofie
Als verse oma en een nieuwe telefoon heb ik nu heel trots mijn kleindochter op mijn hoesje laten drukken. Goede kwaliteit, snelle levering.
Hallo Shirley! Geweldig om te horen dat u tevreden bent, daar doen we het voor. Hartelijk bedankt voor uw mooie woorden. πΊπ€ Met vriendelijke groet, Sofie π
Makkelijk om te bestellen. Mooie ontwerpen. Heel snel geleverd. 1 minpuntje.. teveel om uit te kiezen ha ha. Zoveel leuke hoesjes om uit te kiezen.
Dankjewel Esther! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Heel mooi hoesje en zeer stevig van kwaliteit
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Een heel mooi hoesje, heel leuk dat je zelf fotoβs kan toevoegen. Stevig koord. Hele snelle verzending
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Prachtige hoesje, goede kwaliteit en snel geleverd ook. Ik had een gepersonaliseerd sterrenbeeld hoesje met mijn naam besteld, het is echt prachtig! De kleuren en tekst precies zoals de afbeelding op de website. Ben er erg blij mee echt goede kwaliteit dat voel je en zie je. In heb begin was me hoesje wel wat plakkerig maar heb hem ondergedompeld in lauw water met wat zeep en voorzichtig droog gedept was daarna volledig over misschien een kleine tip als iemand dat ook ervaart. Verder is de website heel duidelijk en overzichtelijk. Goede communicatie via mail over order en bezorging. Zal zeker hier terug komen!
Hallo Marianne! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! ππ Met vriendelijke groeten, Sofie
Ik ben erg blij met het hoesje! Hij kwam precies aan zoals ik het graag wilde hebben dus daar was ik blij mee
Hoi Daaf, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Blij met mijn hoesje. Snelle levering en ziet er prima, mooi uit.
Hoi Leilaπ, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ππ€ Je bent een topper!! πΊ
De bezorging was heel erg snel en zo blij met mn hoesje...is de eerste sinds jaren die ik zo leuk vind en zeker omdat ik die zelf kon ontwerpen....ook aanbevolen aan anderen Gr L.Evers
Wow, Wat een positief bericht! πΊπ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! π€
Makkelijk te maken en snel geleverd
Ahw, wat een fijn bericht! π Heel veel dank voor de complimenten. π We zien jouw graag weer terug! π€
Origineel hoesje leuke site en snelle levering!
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Leuk ontwerp, snelle levering. Vooral handig dat je het koord makkelijk los kan klikken.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Eenvoudig aan te maken, en op tijd verstuurd, niets mis mee.
Hi Ellen! Dank voor de beoordeling. Daar worden we superblij van! πππ Excuus voor het iets langer wachten, gelukkig was het het wel waard! We gaan voor de 10 punten volgende keer! β Fijne dag, Sofie
Prachtig eigen ontwerp , staat er goed op. Snelle levering! Heel blij mee
Dankjewel Renate! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.