Zo blij met dit hoesje. Anders dan andere, met mijn naam en in de kleuren die ik mooi vind. Gelijk vanaf bestellen goed op de hoogte gehouden via mailtjes. Levertijd lekker kort, helaas niet compleet ontvangen, maar ook dat werd supersnel opgelost. Oprecht zeer tevreden.

Helemaal top!

Het onderwerpen van het hoesjes was makkelijk en de levering was ook snel! Het hoesje ziet er goed uit!

Super mooi

Hij is super mooi geworden

Helemaal tevreden snel geleverd en heel mooi

Het is een top hoesje!

Het is een super leuk, sterk, en mooi hoesje, alleen er mist een halve ster omdat als de telefoon met het hoesje iets te lang in de zon ligt, gaat het doorzichtige deel verkleuren.

Slecht

Hoezo was na een week beschadigd erg jammer aangezien hier de foto's van mijn overleden vriend ook op staat.

Nรฉt niet..

De fotoโ€™s zijn niet helemaal scherp vind ik. En hoesje met koord maakt lastig om de oplader in telefoon te doen als telefoon in hoesje zit.

Fijne hoes

Antislip achterkant, hoge kwaliteit print. Het koord is nog niet echt praktisch, de telefoon kan uit de goed schieten als er te hard aan wordt getrokken en mijn visitekaartje past ook niet meer tussen het hoesje en telefoon in.

Geweldig hoesje

Ik ben erg blij met dit hoesje, het is erg mooi geprint, voelt fijn aan en als je telefoon valt vangt het een groot deel van de telefoon op. Echt super dus!

Goede ervaring

Makkelijk te maken geen omslachtig gedoe. Snel geleverd en kwaliteit tot dus nog prima heb hem nu een maand. Geen aliexpress bende

Fantasisch

Ik ben superblij met mijn nieuw telefoonhoesje. Snelle levering en prachtige uitvoering.

Uniek

Zo leuk ! Je eigen fotos en kleurtje uitkiezen. Ik vind m gaaf! Ik heb slechte ervaring met een hoesje zonder klepje, maar deze heeft een goede stevige rand eromheen..

Goed kwaliteit case en snelle levering

Mijn bestelling werd dezelfde nog ingepakt en al binnen paar dagen had ik hem thuis. De afbeelding op mijn case is mooi en duidelijk.

Slecht

Ik heb een case van Xiaomi 12 pro 5g besteld. Volgens hun zou dit hoesje compitable moeten zijn. Dit is echter niet zo. Ze geven aan dat ik de verkeerde besteld heb. Kan de volgende keer met zoveel procent korting bestelling. Ik heb nu een hoesje voor 25 euro waar ik niets aan heb.

Super tevree

Super blij met mijn persoonlijke telefoonhoesje met mn kleinzoon en kleindochter erop Zo kan ik altijd naar ze kijken echt super.

Echt geweldig ! Super kwaliteit tegen een goede prijs !

Ben heel blij met dit hoesje Snel geleverd heel goed en niet duur !

Heel passend om de telefoon

Ontzettend goed passend hoesje dat je telefoon op de kwetsbare plekken extra beschermd. Het hoesje maken was niet heel ingewikkeld maar ik vond het lastig dat hij als je een wijziging deed hij sommige wel onthield en anderen niet als je terug ging om nog wat op te zoeken. En de speciale leestekens zijn niet beschikbaar in de sierlijke lettertypes. Dan maakt hij daar een standaard lettertype van en heb je 2 stijlen. Hoesje dus perfect maar het maken zoals je zelf wilt iets lastiger

Erg tevreden

Ik was heel erg blij met de hoesjes en mijn vader ook ze waren heel mooi

Mooi design

Geeft mijn mobiel een stoer uiterlijk

Super leuk

Dit is al mijn 2 e hoesje die ik bij jullie besteld hebt 1 was van mijn huwelijk En 2e van onze honden Super gaaf en snelle service Ik ben zeer tevresen

Het is precies zo geworden als dat ik wou

Er is een ruim aanbod aan hoesjes wat heel fijn is. Ik heb een super leuk hoesje ontworpen en is er super uit komen te zien.

Goede kwaliteit en snelle levering

Lekker anders

Mooie case en makkelijk te bevestigen, prima grip.

Snelle levering en mooi hoesje

Super veel keus, fijn hoesje met eigen ontwerp en heel snel geleverd. Heel blij mee

Zeer slecht

Reageren niet op de email! Helaas verkeerde besteld en geen enkele reactie!!!!

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.