Super hoesje heel erg mooi gemaakt
Hoi Roxette, Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. π Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! ππ Hartelijke groetjes, Sofie
Heel erg leuk hoesje, hij doet zijn werk erg goed. Heel treveden!
Hoi Martineπ, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ππ€ Je bent een topper!! πΊ
Het hoesje is prima alleen de print erop gaat al loslaten helaas waardoor die niet meer mooi is.
Hoi Priscilla, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Het aanmaken van het hoesje was makkelijk. Het is een stevig hoesje met een goede rand ter bescherming van het glas. Ik heb het snel ontvangen. Al veel plezier van.
Hoi Marischka, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! π Dit maakt ons ontzettend blij! π Met vriendelijke groet, Sofie πΉ
Mijn eerste bestelling bij Case&Company. Op de site een ruime keuze aan hoesjes, maar ook wat betreft design-mogelijkheden. Daardoor eigenlijk te snel op 'bestellen' geklikt. Direct een mail verstuurd of dit nog gewijzigd kon worden, maar helaas zat het hoesje al in de verwerkingsproces. De dag erna mailtje van klantenservice met een code, zodat ik een opnieuw een gratis hoesje mocht ontwerpen. Snelle levering, goede kwaliteit hoesjes en ontwerp was naar verwachting.
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Mooi hoesje en snel geleverd. Pasvorm is prima.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Geweldig geworden krijg veel complimenten. Zou zeker mensen het aanraden.
Ahw, wat een fijn bericht! π Heel veel dank voor de complimenten. π We zien jouw graag weer terug! π€
Wat een mooi hoesje is er voor mij gemaakt! Kwalitatief niets op aan te merken en snelle service. Erg blij mee!
Blij met mijn persoonlijke telefoon hoesje. Vlot geleverd. Top
Dankjewel Patty! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken. Met vriendelijke groet, Sofie
Leuk om te ontwerpen, en snel volgens afspraak geleverd . Prijs en kwaliteit in verhouding
Aaahw! Wat mooie en fijne woorden. ππ Hartelijk bedankt!
Mooi, persoonlijk, kleur mogelijkheden en tekst. Snelle levering.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Ik heb een hoesje met afbeelding van vogels besteld. Foto op de site komt overeen met product dat ik heb gekregen! Tot nu toe geen slijtage van de afbeelding op het hoesje. Ik heb ook koord erbij besteld. Systeem werkt, alleen het hoesje is wel ietsjes minder aansluitend door het deel wat tussen het hoesje en de telefoon moet zitten. Bij een volgend hoesje zou ik waarschijnlijk geen koord erbij bestellen.
Hoi Gwendolyn, dank voor de beoordeling, volgende keer gaan we nog beter ons best doen voor de 10 punten !π€π Liefs, Sofie
Zeer tervreden en goed kwaliteit wn snelle levering er wordt op de hoogte grhouden van je bestelling.....toppie
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. ππ
Zier erg leuk uit maar daar is ook alles meegezegt ,totaal geen bescherming voor je telefoon.
Hoi Marguerite, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Prima case. Makkelijk in gebruik en makkelijk af te stellen met koord. Leuke print die niet vervaagd. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Hoi Dave, Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. π Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! ππ Hartelijke groetjes, Sofie
Heel veel keuze in mooie kunst hoesjes die ook nog een gegraveerd kunnen worden. De hoekjes hebben stevige randen die over de zijkant van de telefoon iets opstaan waardoor je eigenlijk je telefoon nooit plat neer kan liggen. Per ongeluk mijn telefoon al een keer uit mijn handen laten vallen vanaf de fiets en deze was helemaal intact!
Hoi Elineπ, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ππ€ Je bent een topper!! πΊ
Hele slechte druk kwaliteit niet tevreden daar over
Hoi Luca, Allereerst wil ik u hartelijk bedanken voor het schrijven van uw beoordeling. Het is vervelend om te horen dat de print loslaat. Dit hoort normaal gesproken niet te gebeuren. Zou u ons alstublieft enkele foto's van het probleem willen sturen? We hebben u hierover ook via e-mail gecontacteerd. We zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sofie
Ligt heerlijk in de hand. Mooi patroon.
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! πππ€
Ik vind het leuk met mijn naam erop.Ben helemaal blij.Trots op mezelf want ik ben 76 jaar.
Hoi Lia πΊ! Dank voor de positiviteitπ! Hier doen wij het voorπ! Fijn weekendπ, Liefs, Sofie π
Ik ben echt heel erg tevreden met de hoesje.En ook een hele goede kwaliteit alleen het ging niet echt goed met de levering want ik moest 2 weken wachten maar de belangrijkste vind ik dat het binnen is gekomen ik zal zeker weer bestellen.
Hoi Belinay, Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. π Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! ππ Hartelijke groetjes, Sofie
Prachtig hoesje, komt precies overeen met de fotoβs online! Ik had het stevige model gekozen en die is echt perfect! Super sterk, zal zeker een nieuw hoesje hier bestellen als deze weer op is!
Wow, Wat een positief bericht! πΊπ Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! π€
Bestellen was simpel, levering snel en het product is alles wat je mag verwachten. Kort gezegd: absoluut een aanrader!
snelle acurate levering
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! πππ€
Geen case ontvangen, al tig keer contact gehad en ze zouden elke keer een nieuwe sturen en dan komen ze weer met een smoes dat het adres niet juist is ingevoerd en of ik een ander adres kon opgeven. Je stuurt toch iets naar iemands huisadres. Te zot voor woorden, je wordt gewoon in de maling genomen, want als ik ze moet geloven zou er al 3 keer iets verzonden moeten zijn, nadruk op zou.
Beste Amal, Hartelijk dank voor het achterlaten van je feedback, dat waarderen wij enorm. Het spijt ons dat de communicatie niet goed is verlopen. We hebben inmiddels contact met je opgenomen om het probleem op te lossen en een compensatie aangeboden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Sofie
Mooie kwaliteit, zuiver gedrukt. Ben helemaal blij met mn nieuwe hoesje!
Hoi Sandraπ, dankjewel voor je tijd en energie voor het schrijven van deze positieve beoordeling. Daar worden wij enorm blij van en het geeft ons energie om onze service nog verder te verbeteren! ππ€ Je bent een topper!! πΊ
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.