Super blij mee!

Ik ben heel erg tevreden over de hoesjes. Ze zijn zeer flexibel en gaan al lang mee. Het enige kritiek puntje is dat ik het hoesje in het zwart had besteld maar in het doorzichtig heb ontvangen.

Mooi hoesje

Snelle levering, mooie kwaliteit

Grandioos

Alle bestellingen die ik gedaan hebt kan ik in een woord omschrijven : WAANZINNIG

Perfecte service.

Tot twee maal toe was het hoesje niet goed gedrukt. De woorden waren niet volledig. Zonder problemen twee maal een nieuwe mogen bestellen waarvan ook de verzendkosten zijn vergoed. Eindresultaat is mooi. Ondanks de onvolledige tekst tot 5 sterren voor de super service. Heel blij dat er nog bedrijven zijn welke het wel goed voor hebben. Dikke aanrader. *****

100% tevreden

Bestelling verliep vlekkeloos en het hoesje voldoet aan mijn verwachtingen

Leuk kado en top service!

Zag het op facebook en leek mij een leuk kado voor moederdag. Zowel voor mijn moeder als mijn partner 1 custom gemaakt. Werd goed ontvangen en mijn partner vindt het koord super praktisch en hangt de telefoon de hele dag om haar hals/schouder. De hoes van mijn partner was dag 2 al beschadigd. De foto liet wat los op 2 plekken. Via de mail contact gemaakt hierover en die week erna als service een vervanging mogen ontvangen. Ze zijn er nog steeds super blij mee. Ik heb de foto's van onze dierbaren erop geplaatst zodat je niet gauw de verkeerde telefoon meeneemt. Een erg gepersonaliseerde kado met ook nog hun na erop!

Super!!

1 klein min puntje,komen snel krassen op,maar verder super mooi en mooie duidelijke foto's Bestel er binnenkort nog 1

Ik wilde graag een telefoonhoes met touwtje. Deze hoes is lekker stevig en het touwtje prettig dik

Jammer dat er geen verschillende afbeeldingen voor op het hoesje waren. Maar ben erg tevreden met het product. Mobiel hangt ook met goede kant naar beneden, zodat de zijkant knoppen goed zitten als je hem oppakt.

Fijn product zeer tevreden.

Mooi hoesje de bezorging was goed ensnel

Per abuis verkeerde maat hoesje besteld, mail gestuurd en kreeg een code voor 100% omruiling. Top service dus!! En het hoesje is ook geweldig

Cool

Heel blij met mijn aankoop . De dochter had dit als geprobeert maar dan was er iets mis gelopen. Maar vlotte afhandeling . 2de poging heel blij met d eaankoop .

Nu al kapot

Niet tevreden

Goede kwaliteit super tevreden volgende hoesje ga ik zeker weer bij jullie bestellen

De foto's zijn super duidelijk. Het hoesje is precies geworden zoals ik het verwachte. Ik draag mijn 2 hoesjes elke dag en ik heb nu al een keer verwisseld om met trots mijn hoesjes te kunnen showen

Goede klantenservice

Inmiddels 2 hoesjes besteld met koord. Snel geleverd en mooie hoesjes. Eerste keer was t koord vergeten, bij de 2e ging t dingetje stuk waar t koord aan geklikt kan worden. Heel snel een nieuwe ontvangen. Super!

Snelle levering ziet er goed uit

Hele snelle service! De site is makkelijk navigeerbaar, ruime keuze en zeer goede kwaliteit. Zou hier zeker vaker bestellen en aanraden aan anderen!

Heel tevreden met dit mooie product

Hoesje ziet ervoor uit Heel duidelijk en mooie kleuren

Amazing

Het is geweldig de kwaliteit is super goed. Fotos staan er super netjes op. Het is echt super mooi en ik raad het aan iedereen asn

Ontvangen wat gewenst was

Na het mooi na smaak kunnen inrichten van het telefoonhoesje snel geleverd naar alle tevredenheid. Alleen is de nek koord wel erg lang. Je kan deze bijna als heuptas gebruiken. Gelukkig het het koord zelf makkelijk op lengte af te stellen en zit je alleen met lange stukken overlengte. Verder is het product perfect.

Vrolijk Hoesje

Het hoesje is heel vrolijk en staat leuk bij de lichtgroene telefoon van mijn moeder. Het is wel jammer dat je ruimtes binnen de letters zwart zijn en niet doorzichtig.

Mooi

Snelle levering, mooi resultaat hoesje. Vraag me alleen af of foto's lang blijven zitten en de kwaliteit zoals bij levering behouden blijft. Verwachting was dat het in het hoesje zou zitten en niet erop geplakt zou zijn.

Twee prachtige hoesjes besteld met mijn fotonaam erop laten zetten. Ik krijg zeer veel leuke reacties . Wat ik wel heb gedaanโ€ฆbij de koordhoesjes zijn alleen zwarte koorden leverbaar... ik heb bij een ander bedrijf mooie lichte kleuren moeten kopen. In de zomer vind ik dat veel leuker staan. Dusโ€ฆwanneer wij in de toekomst kunnen kiezen uit zes kleuren , gouden of zilveren doppen โ€ฆ. dan zou dit geheel PERFECT zijn.

leuk

is erg leuk geworden

Hoesje gaat foto eraf

De foto die op hoesje zit laat gaatjes los en zijn stukjes van de foto af. Dus beschadigd

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.