Netjes

Mooie telefoon hoesjes , snelle en nette levering, ik beveel jullie zeker aan

Very sturdy case

This case is beautiful and strong! Really recommend!!

Perfecte aankoop, zeer snelle bezorging

Gepersonaliseerd hoesje en toch al de volgende dag bezorgd!

Geweldig en zo snel geleverd

Wat een gaaf hoesje. En zo snel geleverd had hem de volgende dag al in huis. En zoveel complimenten gekregen. Echt super. Vaak zie ik hele gave telefoonhoesje of ze zijn heel duur of niet geschikt voor mijn Samsung. Dus heel erg bedankt

Leuke case

Een leuke print. Je kunt wel enigzins de printlijnen zien, maar dat je oké. We gaan zien hoe lang de print mooi blijft.

Opzich goed hoesje maar past niet op juiste in en uitgangen en gaat iets over camera gedeelte. Verder prima hoesje

Fantastisch!

Super mooie en leuke hoesjes. En de foto's top kwaliteit. Had er een besteld voor mij en mijn vriend met onze foto's en we love it!

Mooi product erg blij mee

Mijn lieve huisdier Minkie al een paar maanden overleden..zoveel verdriet over gehad en nog steeds. Nu heb ik haar altijd bij me..zo geweldig dat dit mogelijk is. Zeer tevreden hoe het gemaakt is..ik raadt het iedereen aan. Ik geef een dikke 10

Tevreden

Helemaal mooi dit hoesje. Blij mee. Beschermd goed want me telefoon is al eens gevallen....

Prachtig!

Snelle levering van een prachtig en leuke case! Helemaal blij mee! L

Kei mooi hoesje en mega service!!!

Super mooi hoesje! Kleur is precies zoals op de site staat vermeld Service is ook mega goed! Heel vriendelijk en super snel antwoord op alle vragen!

Super goede ervaringen met deze site GEWELDIG

Had een bestelling geplaatst maar me vergist met de indeling van de foto’s Het bedrijf is me tegemoet gekomen Echt een super service

Snel met bezorgen

Het is een goede kwaliteit en erg mooi. Ook is het snel binnen

prima snelle service

erg tevreden mooi hoesje erg fijn dat lange koord

Snel geleverd goede kwaliteit

Mooi hoesje, snel geleverd goede kwaliteit

Tevreden

Helemaal tevreden met mijn hoesje

Was heel goed

Erg leuk en goede kwaliteit

Makkelijk te maken. Op de site goed te overzien. Keurige levering Mooii en stevig hoesje en erg persoonlijk.

Het hoesje paste niet

Wij hadden een hoesjes voor de Samsung s10 plus gekocht, maar deze past niet. Hij is te groot voor de telefoon ;(

De zending is niet op de site aangekomen en ik wacht nog steeds.

Ik heb niets te zeggen, maar ik ben erg van streek.

Was heel blij

Tot mijn grote verrassing kreeg ik een pakketje van jullie. Bleek dat het een cadeautje was. Een telefoon hoesje met mijn drie grootste schatten erop. Heel blij ermee en kijk er zeer tevreden steeds naar.

Het is een prachtig hoesje nog mooier dan ik dacht.

Prachtig van kleur, stroef in de hand,mat, geweldig leuke afbeelding,past precies,ik ben er erg blij mee..Bedankt

Prachtig!!

Wat een mooi hoesje is het geworden met onze trouwfoto’s!! Ik ben er ontzettend blij mee! Het pakketje was ook al snel binnen. Kortom een aanrader!

Zo leuk een gepersonaliseerde hoes te hebben!

Zeer makkelijk om samen te stellen,. Hele duidelijke omschrijving, resultaat is geweldig !!

Hij Beschermd goed.

Het is een mooie case hij zit als gegoten hij is sterk en mooi echt een top aan koop