Hij Beschermd goed.

Het is een mooie case hij zit als gegoten hij is sterk en mooi echt een top aan koop

Beste De beste

Ik ben echt blij met mij cover..Net zo als ik het wilde

Super blij met mโ€™n hoesje !

Het hoesje is super mooi, precies zoals op de site. Eerder bezorgd dan ik dacht. Krijg super leuke reacties van anderen. Niet duur voor een custom made hoesje.

Ik heb helaas bjj de 1ste 2 bestellingen door mijn eigen fout verkeerd besteld ( bjj de 1ste de verkeerde intitiaal op) , de 2de is de motief bloemen te druk) vandaar een 3de gedaan. Maar ik vind het fantastisch tekefoon hoesje. Iedereen die het ziet zijn er weg van. Ik ben er heel blij mee.

Heel goed en snel geleverd, mooie telefoon hoes

Top! Past perfect op me telefoon.

Goede service en duidelijke foto op het hoesje.

Super te vreden snelle service

Zeer tevreden ziet er super goed en mooi uit snelle service

Mooi hoesje

Super tevreden met hoesje en service

Top kwaliteit

Geweldig mooi en snelle levering

Prima hoesje

Het hoesje komt overeen met de foto's. Past prima en ziet er leuk uit.

Mooi en handig

Hij past perfect rond mij mobiel, is handig met de vakjes voor de kaarten, en is mooi met de foto's achter en voorkant.

In het begin twijfelde ik,maar is goed gekomen

Het duurde wel even voordat ik m kreeg en melde dit ook bij Casecompany Ze zijn er toen achteraan gegaan en toen ontving ik m heel snel en het mooi.

Prachtig hoesje!

De foto's op mijn gepersonaliseerde hoesje zijn echt prachtig mooi uitgekomen!! Erg duidelijk en ook mooi van kleur, ik vind um in 1 woord geweldig! Ook werd het snel en goed geleverd. En omdat ik zou enthousiast ben over mijn eerste hoesje heb ik nog 1 besteld met andere foto's, ik kijk er naar uit om die te ontvangen ook!

Mooie eyecatcher

Mooie stevige case en een mooie eyecatcher!

Blij

Mijn man was erg blij met het hoesje!!

Uitstekend!

Prima telefoon hoesje (case). Het ziet er precies zo uit als toen als op de site waar je besteld.

Super, mooi en effectief.

Snelle levering, goede kwaliteit en goed geprinte foto

Mooie hoes

Gekregen wat ik besteld heb. Fijne, stevige hoes met een mooie opdruk. Hoopte alleen op een zwarte basis ipv transparant. Dit was niet helemaal duidelijk in de omschrijving.

Super kwaliteit voor een scherpe prijs

Ik vind dat je bij case company voor een mooie prijs een super gepersonaliseerd hoesje kunt bestellen. De levering is snel en het is een aanrader om het koord erbij te bestellen, zodat je hem om ook je nek kunt dragen.

Je krijgt wat je besteld , heel mooi.

Makkelijk te bestellen, snelle levering en kwaliteit die je mag verwachten. Zeer tevreden! Krijg veel positieve reacties op het ontwerp.

Mooi hoesje

Mooi hoesje precies zoals ik het in gedachte had. Stevig materiaal

Eindelijk een telefoon hoesje dat helemaal van mij is! Superblij mee. Erg makkelijk te maken en heel snel geleverd. Helemaal niet duur.

Snel en kwaliteit

Ik was verrast door de snelheid waarmee ik de bestelling ontving en dat voor een gepersonaliseerd ontwerp met foto's van mijn kinderen. Ik heb m nu al even in gebruik en het bevalt enorm. Het enige dat ik zou veranderen zijn de harde uiteindes aan het koord, die tikken steeds overal tegen aan.

Snel bezorgd

Mooier dan verwacht!

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.