Ik heb zeker goede evaring ook super snelle levering
Beste Simone, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het gepersonaliseerde telefoonhoesje dat je van ons hebt ontvangen en dat het snel is geleverd. Bij Case Company zijn we er trots op dat we onze klanten producten van hoge kwaliteit en een snelle, betrouwbare verzending kunnen bieden. We zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen konden voldoen en dat u tevreden bent met uw aankoop. Bedankt dat je Case Company hebt gekozen voor je persoonlijke telefoonhoesjes, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Maandag besteld en dinsdag al geleverd! Hoesje is mooi bedrukt en precies zoals aangegeven op de website! Een aanrader!
Beste Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het gepersonaliseerde telefoonhoesje dat je van ons hebt ontvangen en dat het zo snel is geleverd. Bij Case Company doen we er alles aan om onze klanten een snelle, betrouwbare en gebruiksvriendelijke online winkelervaring te bieden. Het verheugt ons te horen dat u onze website gemakkelijk te navigeren vond en dat uw gepersonaliseerde hoesje mooi en nauwkeurig werd afgedrukt. Bedankt dat u Case Company aanbeveelt aan anderen, en we kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet Sofia
Snelle levering en precies zoals ik verwacht had.prachtig
Beste Mieke Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het gepersonaliseerde telefoonhoesje dat je van ons hebt ontvangen en dat het snel is geleverd. Bij Case Company begrijpen we dat tijd belangrijk is als het gaat om het leveren van gepersonaliseerde producten aan onze klanten. We zijn blij om te horen dat we aan uw verwachtingen konden voldoen en uw hoesje snel konden leveren. We zijn ook blij te horen dat uw gepersonaliseerde case precies was zoals u verwachtte. Ons team bij Case Company streeft ernaar om hoogwaardige, unieke ontwerpen te maken die uw persoonlijke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. Bedankt dat u Case Company hebt gekozen voor uw gepersonaliseerde cases en we kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet Sofia
Fantastisch Hoesje heeft de functie al gedaan toen de telefoon viel brengt goede bescherming en Hoesje ligt fijn in de hand, Top dus
Beste Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het gepersonaliseerde telefoonhoesje dat je van ons hebt ontvangen en dat het de bescherming biedt die je nodig hebt. Bij Case Company geloven we dat telefoonhoesjes er niet alleen geweldig uit moeten zien, maar ook effectieve bescherming voor je toestel moeten bieden. We zijn blij om te horen dat uw gepersonaliseerde hoesje al op de proef is gesteld en goed heeft gewerkt. We zijn ook blij om te horen dat uw gepersonaliseerde case comfortabel in de hand ligt en prettig aanvoelt. Ons team bij Case Company werkt hard om ontwerpen te maken die niet alleen functioneel maar ook esthetisch zijn. Bedankt dat u Case Company hebt gekozen voor uw gepersonaliseerde cases, en we kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet Sofie
My order was not delivered as expected but a follow up email was answered quickly and a new order sent the same day. Often the measure of satisfaction is not what happens when things go well but what happens when they don’t. In this case (excuse the pun), the resolution was faultless.
Beste Grainne Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! Het spijt ons te horen dat uw oorspronkelijke bestelling niet werd geleverd zoals verwacht, maar we zijn blij dat ons team het probleem snel kon oplossen en dezelfde dag nog een nieuwe bestelling kon verzenden. Bij Case Company begrijpen we dat dingen soms niet gaan zoals gepland, maar we doen er alles aan om onze klanten een soepele en probleemloze winkelervaring te bieden. We zijn blij te horen dat onze follow-up e-mail snel werd beantwoord en dat ons team het probleem snel kon oplossen. Wij waarderen uw vriendelijke woorden over onze klantenservice en hun inspanningen om uw tevredenheid te garanderen. Ons doel is om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden, zelfs wanneer dingen niet gaan zoals gepland. Met vriendelijke groet Sofie
Had eerst een klaphoesje dit vond ik niet mooi, handig en leek al snel los te gaan. Toen een transparant hoesje besteld en deze is echt super!!! Dun en stevig!
Beste Rachelle Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het transparante hoesje dat je van ons hebt ontvangen. Bij Case Company begrijpen we dat iedereen verschillende voorkeuren heeft als het gaat om telefoonhoesjes, en we zijn blij te horen dat je het transparante hoesje goed vond passen bij je behoeften. Onze transparante hoesjes zijn ontworpen om dun en stevig te zijn, en bieden effectieve bescherming voor uw toestel zonder extra bulk toe te voegen. Het spijt ons te horen dat de flip cover die u aanvankelijk bestelde niet aan uw verwachtingen voldeed. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren en waarderen uw feedback. Bedankt dat u Case Company hebt gekozen voor uw persoonlijke hoesjes en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Mooi en snel geleverd!
Beste Annika, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om zo'n positieve beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het gepersonaliseerde telefoonhoesje dat je van ons hebt ontvangen en dat het snel is geleverd. Bij Case Company streven we ernaar om hoogwaardige, unieke ontwerpen te maken die uw persoonlijke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. We zijn blij te horen dat uw gepersonaliseerde hoesje aan uw verwachtingen voldeed en dat u het mooi vindt. We begrijpen ook dat tijd van essentieel belang is bij het leveren van gepersonaliseerde producten aan onze klanten. We zijn blij te horen dat we uw case snel konden leveren. Met vriendelijke groet Sofie
Heel veel keus voor mijn Samsung A41! Hoesje werd snel geleverd. Hij is erg leuk en past goed om de telefoon.
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je onze selectie telefoonhoesjes voor je Samsung A41 uitgebreid vond en dat je bestelling snel geleverd werd. Beste Marijke, Bij Case Company geloven we in het aanbieden van een breed scala aan ontwerpen en stijlen die passen bij ieders smaak en persoonlijkheid. We zijn blij te horen dat u een hoesje hebt kunnen vinden dat aan uw behoeften en voorkeuren voldoet. We zijn ook blij om te horen dat het hoesje dat u hebt ontvangen goed past op uw telefoon en dat u het esthetisch mooi vindt. Ons team bij Case Company werkt hard om ervoor te zorgen dat onze hoesjes er niet alleen geweldig uitzien, maar ook effectieve bescherming bieden voor uw toestel. Bedankt dat u Case Company hebt gekozen voor uw persoonlijke hoesjes, en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Ik ben vooral hele erg blij dat er een Nederlands bedrijf dat biodegradable telefoon hoesjes maakt. En er is zoveel keus voor een leuke print dat ik bijna niet kon kiezen. Het hoesje zit goed om de telefoon en heeft opstaande randjes die de camera’s en het scherm beschermen. De kwaliteit van de print viel mij wat tegen, en toen ik mijn telefoon liet vallen was er een klein stukje van de print er af. Dus niet te veel laten vallen, dan blijft er een zwart hoesje over.
Beste Jantine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten en voor je vriendelijke woorden over onze inzet voor duurzaamheid. We zijn blij om te horen dat je onze selectie van prints uitgebreid vond en dat het hoesje goed bij je telefoon past en de nodige bescherming biedt voor je camera en scherm. Het spijt ons om te horen dat de kwaliteit van de print niet aan uw verwachtingen voldeed en dat er een klein stukje loskwam toen u uw telefoon liet vallen. Ons team bij Case Company werkt voortdurend aan het verbeteren van onze producten, en we waarderen uw feedback. We begrijpen dat ongelukken gebeuren, maar we raden u aan extra voorzichtig te zijn bij het hanteren van uw telefoon om schade aan het hoesje of uw toestel te voorkomen. Bedankt dat u Case Company kiest voor uw persoonlijke hoesjes en dat u onze inspanningen voor duurzaamheid steunt. Als er iets is wat we kunnen doen om uw ervaring met ons te verbeteren, aarzel dan niet om het ons te laten weten Met vriendelijke groet Sofie
Snelle levering, gemaakt zoals ik hem besteld hen
Beste Tascha, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je je gepersonaliseerde telefoonhoesje snel hebt ontvangen en dat het precies zo is gemaakt als je hebt besteld. Bij Case Company begrijpen we dat tijd belangrijk is als het gaat om het leveren van gepersonaliseerde producten aan onze klanten. We zijn blij om te horen dat we uw hoesje snel konden leveren. We streven er ook naar om hoogwaardige, unieke ontwerpen te maken die uw persoonlijke stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. We zijn blij te horen dat de case die u hebt ontvangen volgens uw specificaties is gemaakt en aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt dat u Case Company hebt gekozen voor uw gepersonaliseerde cases en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Het hoesje is heel erg fijn en het beschermd heel erg goed! Ik wordt er heel erg vrolijk van als ik er na kijk ook heb ik een bescherm laagje voor je scherm erbij besteld en ook die is heel erg fijn! Het bestellen ging erg makkelijk en ook was het er al heel erg snel! Wat je wel ziet zijn de krassen aan de achterkant van het hoesje maar dan moet je eigenlijk maar beter oppassen met je tefoon laten vallen ;)
Beste Belle The case is very nice and it protects very well! It makes me very happy when I look at it. I also ordered a protective layer for the screen and it is also very nice! Ordering was very easy and it arrived very quickly! What you do see are the scratches on the back of the case but then you better be careful with your phone drop Met vriendelijke groet Sofie
het hoesje ligt lekker in de hand. ziet er heel mooi uit. heeft mijn telefoon als beschermt bij een paar vallen. snel geleverd.
Beste Ivette Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij te horen dat het hoesje dat je hebt ontvangen goed in je hand ligt en er geweldig uitziet. Het is ook geweldig om te horen dat het uw telefoon effectief beschermt tegen vallen en andere potentiële schade. Bij Case Company begrijpen we dat de veiligheid en bescherming van uw telefoon van het grootste belang zijn. Daarom ontwerpen we onze hoesjes met duurzaamheid en schokbestendigheid in gedachten, zodat je toestel veilig en beschermd blijft. We zijn ook blij om te horen dat je hoesje snel is geleverd. We weten dat een snelle levering belangrijk is voor onze klanten, en we streven er altijd naar om een snelle en betrouwbare service te bieden. Bedankt dat u Case Company hebt gekozen voor uw persoonlijke hoesjes en we hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Beste Melissa Bedankt voor je review! We zijn blij te horen dat je bestelling snel geleverd is. Bij Case Company begrijpen we hoe belangrijk het is om je bestelling snel te ontvangen, en we streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen bedienen! Met vriendelijke groet Sofie
Al 2 hoesjes die ik hier besteld heb echt zooo blij mee ♡
Beste Danielle Bedankt voor je positieve review! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de twee hoesjes die je bij ons hebt besteld. Bij Case Company streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en gepersonaliseerde ontwerpen aan te bieden die voldoen aan hun individuele behoeften en stijlvoorkeuren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Het is een heel mooi hoesje. Kwaliteit is goed en het is heel mooi bedrukt. Snelle levering.
Beste Marion Bedankt voor je positieve review! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met de twee hoesjes die je bij ons hebt besteld. Bij Case Company streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige producten en gepersonaliseerde ontwerpen aan te bieden die voldoen aan hun individuele behoeften en stijlvoorkeuren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet Sofie
Nieuw hoesje voor de mobiel besteld. Snelle bezorging en kwaliteit heel goed. Heel blij mee!
Hi Anja, Dank je voor je recensie! We zijn blij te horen dat je blij bent met je nieuwe telefoonhoesje en dat de kwaliteit ervan goed is. We streven ernaar om onze klanten een snelle en betrouwbare service te bieden en zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je nog verdere feedback of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!
Erg blij met het hoesje en met het lange koord wat handig telkens in lengte verstelbaar is.
Hi Marjan, Dank je wel voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat je blij bent met het design van het hoesje en dat het verstelbare koord handig voor je is. We willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en we zijn blij dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst nog vragen of feedback hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Sofie
Ik ben heel te Vreden met de snelle levering en kwaliteit !
Hi, Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van het product. Laat het ons gerust weten als je in de toekomst nog vragen of feedback hebt. We staan altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Sofie
Waar ik vooraf nogal terughoudend was met wat ik kon verwachten ben ik helemaal tevreden en is de kwaliteit echt top!
Hi Matthias, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product. Ons team streeft ernaar om alleen de beste kwaliteit producten te leveren. Als je in de toekomst nog vragen of feedback hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Sofie
Heb een oude telefoon, maar door het nieuwe hoesje is hij weer als nieuw... Blij mee!!!
Hi Ineke, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe telefoonhoesje en dat het je oude telefoon weer nieuw leven heeft ingeblazen. Bedankt voor het kiezen van Case Company! Vriendelijke groeten, Sofie.
Krijg een mail met hoe ik mijn pakketje vindt. Maar ik heb nog steeds niks binnen gekregen. Waardoor ik denk dat het allemaal vals is.
Beste Elina, wat vervelend om te horen dat u nog steeds niets hebt ontvangen. Het kan zijn dat er vertraging is opgetreden in de bezorging van uw pakketje. Ik raad u aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij u verder kunnen helpen met het traceren van uw pakket en eventueel een oplossing kunnen bieden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Sofie.
Lekker
Hallo Jakseviciute! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Opa werd helemaal blij met zijn telefoon hoesje met zijn kleinzoon
Hoi Monique, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Hele snelle levering, sneller dan verwacht. Erg blij met het hoesje.
Hi Disanne! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Het is geweldig om te horen dat uw bestelling snel en betrouwbaar is geleverd en dat u tevreden bent met het hoesje. We waarderen uw zakendoen met ons en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Sofie
Goede kwaliteit, duidelijk zichtbaar geen wazige afbeelding. Naar eigen wens te maken.
Hi Ismay, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en de afbeelding. Het is altijd ons doel om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun eigen unieke telefoonhoesje te maken. Als je in de toekomst nog vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Sofie