Goede kwaliteit, duidelijk zichtbaar geen wazige afbeelding. Naar eigen wens te maken.
Hi Ismay, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het product en de afbeelding. Het is altijd ons doel om onze klanten de mogelijkheid te bieden om hun eigen unieke telefoonhoesje te maken. Als je in de toekomst nog vragen of verzoeken hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Sofie
Was erg snel verzonden erg blij mee
Hi Margret! Bedankt voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de verzending en blij bent met uw aankoop. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om ons weer te contacteren. Met vriendelijke groet, Sofie
Iedereen vraagt waar Laten maken enzoo dus dat zegt genoeg
Hi Jolanda, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het telefoonhoesje en dat anderen er ook zo enthousiast over zijn! Bedankt voor je positieve review en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sofie
Hoesje is makkelijk te maken, afhandeling ging snel. Hoesje was met een paar dagen al binnen
Hi Mariska, Bedankt voor uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met het maken van uw hoesje en de snelle afhandeling van uw bestelling. Het is onze prioriteit om onze klanten een gemakkelijke en efficiënte service te bieden, dus het is geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer producten willen bestellen, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Sofie
Mega blij met mijn hoesje! Snelle en goede levering.
Hi Sharon, Zal ik doen! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je hoesje en de levering snel en goed was. We hopen dat je er nog lang van zult genieten!
Snel ontvangen en een prima service Een uitstekend product
Hi Jan, Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u het product uitstekend vindt. Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog verdere vragen of opmerkingen hebt. Met vriendelijke groeten, Het CaseCompany-team
+snel het hoesje binnen +ziet er goed uit -het hoesje beschadigd snel -niet heel stevig
Hi Deborah, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u het product uitstekend vindt. We hebben nu via e-mail contact met u opgenomen om een oplossing te vinden voor uw klachten over uw telefoonhoesje. Kunt u alstublieft een kijkje nemen? Met vriendelijke groet, Het CaseCompany Team
op deze manier een superleuk en origineel kado kunnen maken met 3 mooie foto's van onze laatste vakantie. Snelle levering en goede kwaliteit
Hallo Tessa, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het gepersonaliseerde hoesje! Het is altijd fijn om een origineel cadeau te kunnen geven en ik ben blij dat we daaraan hebben kunnen bijdragen. Fijn ook dat de levering snel en de kwaliteit goed was. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Sofie
Dit hoesje voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Afbeelding is er heel mooi opgeprint. Als ik een nieuw of reserve hoesje wil hebben, dan zal ik hier zeer zeker weer bestelling
Hi Tamara, Bedankt voor je review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent met het hoesje en dat het aan je verwachtingen voldoet. We zijn blij dat je blij bent met de kwaliteit van het product en de bedrukking van de afbeelding. Als je in de toekomst op zoek bent naar een nieuw of reserve hoesje, staan we graag voor je klaar. We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien op onze website! Met vriendelijke groet, Sofie
Jammer genoeg liet ik mijn gsm vallen en is mijn hoesje al beschadigd. Tja, mijn fout gewoon een dikke tegenvaller!
Hi Sylvie, Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service. We hebben nu via e-mail contact met u opgenomen om een oplossing te vinden met betrekking tot het beschadigde telefoonhoesje. Kunt u alstublieft even kijken? Met vriendelijke groet, Het CaseCompany Team
Erg fijn en leuk uitziend hoesje. Ik heb gekozen voor mooie zachte tinten, deze waren goed afgebeeld en exact dezelfde kleur in het echt! Heel blij mee. Het zijn wel prijzige telefoonhoesjes, maar dit is het zeker waard!!!!
Beste Christine, Bedankt voor uw review. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met het hoesje en de kleuren goed zijn overgekomen. We begrijpen dat de prijs wellicht aan de hoge kant lijkt, maar we bieden producten van hoge kwaliteit aan die met zorg en aandacht worden gemaakt. We hopen dat u nog lang van uw hoesje kunt genieten en staan altijd voor u klaar mocht u nog vragen hebben. Met vriendelijke groet, Sofie
It was hard to choose, they have so many beautiful cases! Elegant, very good material and very fast shipping. Plus super nice customer service. Love it!
Hi Maria, Thank you for taking the time to share your positive experience with our phone cases! We're thrilled to hear that you're enjoying the elegant design and high-quality material of your case, as well as the fast shipping and excellent customer service you received. We take pride in providing our customers with the best possible experience and are glad to know that we've succeeded in doing so for you. Thank you again for your feedback and please don't hesitate to reach out if you have any questions or concerns. Kind Regards, Sofie
Het hoesje voor de Samsung s10 was helaas te groot!
Hi Lenny, Bedankt voor uw review en onze excuses dat het hoesje voor uw Samsung S10 te groot was. We hebben contact met u opgenomen via e-mail om dit probleem op te lossen. Het kan zijn dat er per ongeluk een verkeerd hoesje is besteld, maar we zijn er om dit op te lossen en ervoor te zorgen dat u de juiste hoesje ontvangt. Bedankt voor uw begrip en we kijken ernaar uit om dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Sofie
Snelle levering. Ziet er geweldig uit. Echt waar voor je geld
Hallo Paula, Bedankt voor je positieve recensie! We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze snelle levering en dat je blij bent met het product dat je hebt ontvangen. Het doet ons goed om te horen dat je onze producten waardevol vindt. We zullen ons best blijven doen om onze klanten hoogwaardige producten en diensten te bieden. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet,
Mooi hoesje met leuke opdruk. Foto's staan er goed op.
Beste Sandy, Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je blij bent met het hoesje dat je hebt ontvangen. We streven er altijd naar om onze klanten hoogwaardige producten te bieden en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. We zijn blij te horen dat de foto's goed zijn afgedrukt en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje. Nogmaals bedankt voor je aankoop en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet Sofie
Dit hoesje is zo mooi uitgeprint en zo comfortabel. Ik heb nog nooit zo een hoesje gehad die zo fijn aanvoelt. Hij beschermt mijn telefoon super goed! Echt een aanrader
Beste Tom, Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het comfortabele en beschermende karakter van ons hoesje, en dat je de kwaliteit van de print mooi vindt. We vinden het geweldig dat ons product aan je verwachtingen heeft voldaan en bedanken je voor je aanbeveling. We zullen blijven streven naar hoogwaardige producten en diensten voor onze klanten. Nogmaals bedankt voor je aankoop en we hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Sofie
Leuk gedaan zoals ik het gedaan wilde hebben en snel bezorgd heel goed
Beste Nellie, Dank je wel voor de mooie beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met het door jouw gepersonaliseerde product en dat het naar jouw wens is vervaardigd. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van de productie tot de levering. We zijn blij te horen dat het product snel en op tijd is geleverd. Bedankt voor je aankoop en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Sofie
Snel verzonden en ziet er uit zoals verwacht.
Hi Monique, Dankjewel voor de positieve feedback! We zijn blij dat de bestelling snel is aangekomen en aan je verwachtingen heeft voldaan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Ik ben heel tevreden, sowieso met de klantenservice èn het uiteindelijke iPhone hoesje met eigen afbeelding, wat ik door de Case Company heb laten maken.
Hi, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en het gepersonaliseerde iPhone-hoesje dat je hebt laten maken. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Het ziet er mooi uit, alleen heb ik de verkeerde letter erop laten drukken. De letter A ipv F. Beetje jammer
Hi Franny, Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de verwarring met de letter op het product. We hebben je een e-mail gestuurd om een oplossing te vinden voor dit probleem en hopen dit snel voor je op te lossen. Bedankt voor je geduld en begrip in deze kwestie.
Duidelijke foto
Hi Jolanda, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje en de duidelijke foto. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Hi Marielle, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten of diensten. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Super snelle levering. Mooie afdruk van eigen foto. Hoesje stevig.
Hi Jeanette, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit van de afdruk van je eigen foto en de stevigheid van het hoesje. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Mooie en leuk om te gebruiken
Hi Lindiwé, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je blij bent met je aankoop en dat je het mooi vindt en leuk om te gebruiken. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Het hoesje is van goede kwaliteit en ziet er uit zoals beschreven.
Hi Kyra, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje en dat het eruitziet zoals beschreven. Als er in de toekomst nog iets is waarmee we je van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.