Strak, stijlvol
Hi Nicole, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met het uiterlijk van het product en dat je het strak en stijlvol vindt. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Mooie hoes van goede kwaliteit. En enorm uniek, al m’n vrienden/familie kijken verbaast als ze me hoes zien en willen het meteen ook!
Hi Sudnee, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het hoesje en dat het uniek is. Het doet ons plezier te horen dat het de aandacht trekt van je vrienden en familie. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Telefoonhoesje gemaakt voor mn nieuwe telefoon. Zag al snel een leuk design met foto's en de mogelijkheid van een eigen tekst. Zo heb ik zowel de foto's van mn kinderen als een dierbare uitspraak van mn vader altijd bij mij. En met een simpele toevoeging van een koord kan ik mn telefoon nu ook makkelijk bij mij dragen als ik geen tasje bij mij heb of broekzakken. Het maken ging super makkelijk. Snel besteld en zeer snel in huis. Zeer blij mee!
Hi Anniek, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje met foto's en tekst, en dat het zo makkelijk was om te bestellen. Het doet ons plezier te horen dat je blij bent met de toevoeging van een koord en dat je nu je telefoon makkelijk bij je kunt dragen. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Wauw wat een gaaf hoesje heb ik gekregen zeg. Het ontwerp is weer net anders dan wat je bij de meeste bedrijven kan bestellen. Het is van goede kwaliteit en ik had hem snel binnen. Super tevreden en gelijk ook verteld aan familie. Ook binnen de familie is er intussen bij jullie besteld.
Hi Cintia, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je blij bent met het ontwerp van je hoesje en dat het van goede kwaliteit is. We vinden het geweldig dat je onze diensten aan je familie hebt aanbevolen en dat ze ook bij ons hebben besteld. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Ben SUPER blij met mn hoesje, dit is nl de boom waar we onze ouders rondom hebben uitgestrooid. Ben jullie echt dankbaar.
Hi Bianca, Dank je wel voor je feedback! We zijn vereerd dat we iets kunnen betekenen voor jou en jouw familie en zijn blij dat we een hoesje hebben kunnen maken dat zo'n persoonlijke betekenis heeft. Het doet ons goed te horen dat je blij bent met het resultaat. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen dat het hoesje je blijft herinneren aan mooie momenten met jouw ouders.
De bestelling was snel geleverd. Het hoesje ziet er prachtig uit en precies zoals ik het besteld had. Ben er heel blij mee!!
Hoi Mathilde, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met de levering van je hoesje en dat het er precies zo uitziet als je had besteld. Het doet ons plezier te horen dat je blij bent met het resultaat. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
Het hoesje beschermd goed en de kwaliteit is uitstekend! De foto’s die er op staan zijn goed scherp en het beschadigd niet.
Hoi Sem, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent met het hoesje en dat het goed beschermt en van uitstekende kwaliteit is. We streven ernaar om onze klanten alleen de beste materialen en prints te bieden. Het doet ons plezier te horen dat de foto's scherp zijn en niet beschadigd zijn. We waarderen je vertrouwen in ons en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
het is een fijne hoesje en ook erg netjes gemaakt het heeft een mooie kleur en de plaatjes die ik had uitgekozen zijn er mooi opgezet ook is het hoesje heel handig en niet lomp het is een dunne hoesje maar zorgt wel voor goede bescherming alles bij elkaar is gewooneen 10/10 echt fijn dat ik dit hoesje nu heb en hij was al binnen na 2 dagen
Hallo Laura! 🌺 Hartelijk bedankt voor het leuke bericht, hier worden wij ontzettend blij van!!! Met vriendelijke groet, Sofie 😍
Goed gevormd hoesje. Pint is lekker zomers Leuk dat je je naam kunt laten toevoegen op het hoesje. Ik ben er erg blij mee
Hoi Susan, Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. 🎉 Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! 👍😇 Hartelijke groetjes, Sofie
Een mooi telefoonhoesje, beschermt de telefoon goed, sluit perfect om de randen.
Hoi Lida, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Dit was een cadeautje maar ik heb er zelf ook een Ben er heel blij mee ze zijn erg mooi
Hallo Regien! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Leuk gepersonaliseerd hoesje waarvan er geen 13 in een dozijn van zijn!! Ook een snelle levering.
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
De screenprotector is snel kapot, kan weinig hebben. Voor €2 bij de Action heb je betere kwaliteit.
Hoi Anoniem, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Mijn hoesje besteld met mooie foto's en tekst en zeer tevreden . Mocht ik weer hoesje willen bestellen dan doe ik dat weer bij jullie . Snelle levering
Hoi Yvonne, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Helemaal blij met m’n nieuwe hoesje!! Het enige min puntje dat ik heb, is dat het bovenste foto’tje gedrukt is op de rand van de camera. Voor de mooiigheid (en m’n OCD haha) had dit beter afgewerkt kunnen worden. Verder ben ik er super blij mee! Krijg ook veel complimenten over het hoesje.
Hoi Patricia, we doen ontzettend hard ons best. Gelukkig heb jij hier begrip voor. We zijn je positieve woorden heel dankbaar! 🌺 Liefs, Sofie😇
Was een verjaardagskado en ziet er top uit!
Hi Danitsa! 😁 Superveel dank voor je mooie en fijne beoordeling. Hier worden we echt heel blij van! 😇💐 Liefs, Sofie
Ik heb hele goede ervaring met Casecompany. Ondanks dat ik zelf een fout had gemaakt hebben ze dit super netjes opgelost. Ik ga hier zeker mijn volgende bestelling ook doen.
Hoi Sander, Heerlijk om jouw positieve review te mogen lezen. 🎉 Wij doen ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen en zijn heel blij dat dat gewaardeerd wordt. Enorm bedankt! 👍😇 Hartelijke groetjes, Sofie
Beetje sceptisch om wat via Instagram iets te bestellen. Maar toch geprobeerd. Goed keuze menu, gelijk duidelijk hoe het hoesje eruit kwam te zien. Volgende dag al in huis! Heel erg blij mee!
Wow, Wat een positief bericht! 🌺😍 Hier worden wij zo enorm blij van. Dankjewel!! 🤗
Snelle levering. Leuke en makkelijke site. Zeer tevreden.
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! 🎉👍🤗
De case is makkelijk via internet te ontwerpen. Vandaag bestellen en de volgende dag al ontvangen en waanzinnig mooi en sterk materiaal
Hoi Henny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😁 Dit maakt ons ontzettend blij! 😎 Met vriendelijke groet, Sofie 🌹
Makkelijk om eigen ontwerp te maken. Snelle levering en goede kwaliteit dus 5 sterren meer dan verdient!!!!
Hallo Rob! Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie, wij waarderen het enorm! 😍😇 Met vriendelijke groeten, Sofie
Snelle levering en t hoesje is van goede kwaliteit en super mooi geworden
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍
Helaas zijn mijn foto’s op de flipcase heel erg donker op de case gedrukt ondanks het echt kwaliteits foto’s zijn..
Hoi Ferris, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Mijn dochter is er heel blij mee. Mooie kleuren, een hoesje waar je blij van wordt! Met koord besteld. Handig dat je die er ook af kunt halen.
Hoi Susan🎉 Wat een mooie beoordeling 😇! Daar worden we heeel blij van 💐! Dankjewel!!! Liefs, Sofie😍
Erg blij met mijn aanschaf. Goede kwaliteit hoesje en mijn naasten altijd bij me!! Bedankt voor de snelle levering!!
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! 🎉👍🤗