Erg mooi

Strak, stijlvol

Uniek

Mooie hoes van goede kwaliteit. En enorm uniek, al m’n vrienden/familie kijken verbaast als ze me hoes zien en willen het meteen ook!

Super snel, super makkelijk en super mooi.

Telefoonhoesje gemaakt voor mn nieuwe telefoon. Zag al snel een leuk design met foto's en de mogelijkheid van een eigen tekst. Zo heb ik zowel de foto's van mn kinderen als een dierbare uitspraak van mn vader altijd bij mij. En met een simpele toevoeging van een koord kan ik mn telefoon nu ook makkelijk bij mij dragen als ik geen tasje bij mij heb of broekzakken. Het maken ging super makkelijk. Snel besteld en zeer snel in huis. Zeer blij mee!

Helemaal gelukkig

Wauw wat een gaaf hoesje heb ik gekregen zeg. Het ontwerp is weer net anders dan wat je bij de meeste bedrijven kan bestellen. Het is van goede kwaliteit en ik had hem snel binnen. Super tevreden en gelijk ook verteld aan familie. Ook binnen de familie is er intussen bij jullie besteld.

Ben SUPER blij met het hoesje. Dit is nl de boom waar we mn ouders t weekend van 18 maart hebben uit

Ben SUPER blij met mn hoesje, dit is nl de boom waar we onze ouders rondom hebben uitgestrooid. Ben jullie echt dankbaar.

Mooi

De bestelling was snel geleverd. Het hoesje ziet er prachtig uit en precies zoals ik het besteld had. Ben er heel blij mee!!

Super Leuk, beschermend en mooi!

Het hoesje beschermd goed en de kwaliteit is uitstekend! De foto’s die er op staan zijn goed scherp en het beschadigd niet.

een fijne en handig hoesje

het is een fijne hoesje en ook erg netjes gemaakt het heeft een mooie kleur en de plaatjes die ik had uitgekozen zijn er mooi opgezet ook is het hoesje heel handig en niet lomp het is een dunne hoesje maar zorgt wel voor goede bescherming alles bij elkaar is gewooneen 10/10 echt fijn dat ik dit hoesje nu heb en hij was al binnen na 2 dagen

Top hoesje

Goed gevormd hoesje. Pint is lekker zomers Leuk dat je je naam kunt laten toevoegen op het hoesje. Ik ben er erg blij mee

Mooi

Een mooi telefoonhoesje, beschermt de telefoon goed, sluit perfect om de randen.

Zag er supermooie uit

Dit was een cadeautje maar ik heb er zelf ook een Ben er heel blij mee ze zijn erg mooi

Leuk gepersonaliseerd hoesje waarvan er geen 13 in een dozijn van zijn!! Ook een snelle levering.

Binnen 2 uur al kapot

De screenprotector is snel kapot, kan weinig hebben. Voor €2 bij de Action heb je betere kwaliteit.

Mijn hoesje besteld met mooie foto's en tekst en zeer tevreden . Mocht ik weer hoesje willen bestellen dan doe ik dat weer bij jullie . Snelle levering

Helemaal blij met m’n nieuwe hoesje!! Het enige min puntje dat ik heb, is dat het bovenste foto’tje gedrukt is op de rand van de camera. Voor de mooiigheid (en m’n OCD haha) had dit beter afgewerkt kunnen worden. Verder ben ik er super blij mee! Krijg ook veel complimenten over het hoesje.

Superleuk hoesje

Was een verjaardagskado en ziet er top uit!

Super goede service.

Ik heb hele goede ervaring met Casecompany. Ondanks dat ik zelf een fout had gemaakt hebben ze dit super netjes opgelost. Ik ga hier zeker mijn volgende bestelling ook doen.

Heel erg tevreden

Beetje sceptisch om wat via Instagram iets te bestellen. Maar toch geprobeerd. Goed keuze menu, gelijk duidelijk hoe het hoesje eruit kwam te zien. Volgende dag al in huis! Heel erg blij mee!

TOP!

Snelle levering. Leuke en makkelijke site. Zeer tevreden.

Makkelijk en snel

De case is makkelijk via internet te ontwerpen. Vandaag bestellen en de volgende dag al ontvangen en waanzinnig mooi en sterk materiaal

Prima kwaliteit en levering

Makkelijk om eigen ontwerp te maken. Snelle levering en goede kwaliteit dus 5 sterren meer dan verdient!!!!

Snelle levering en t hoesje is van goede kwaliteit en super mooi geworden

Foto’s niet goed gedrukt

Helaas zijn mijn foto’s op de flipcase heel erg donker op de case gedrukt ondanks het echt kwaliteits foto’s zijn..

Mooi, stevig hoesje

Mijn dochter is er heel blij mee. Mooie kleuren, een hoesje waar je blij van wordt! Met koord besteld. Handig dat je die er ook af kunt halen.

Geweldig!

Erg blij met mijn aanschaf. Goede kwaliteit hoesje en mijn naasten altijd bij me!! Bedankt voor de snelle levering!!