Mijn dochter Esmee heeft zelf haar eigen hoesje gemaakt. De site was erg makkelijk met kiezen welk type hoesje en ook het ontwerp. Ook een goede kwaliteit.
Weet alleen niet hoe ik dat koord die ik erbij heb besteld moet bevestigen
Wat fijn dat u tevreden bent! Dat maakt ons erg blij. 😇😍 We hebben een mail doorgestuurd waarin wordt uitgelegd hoe je de koord kunt toevoegen. Kun je even kijken?
Het bestelde hoesje is superleuk met mijn eigen foto's. Service was snel en goed. Helaas beschermt dit hoesje niet de glasplaat van mijn mobiel dus ik heb er niet veel aan. Heb het maar achter in de kast gelegd
Hallo Annemarie, Hartelijk dank voor uw review! Het spijt ons te horen dat onze case niet goed samengaat met de secondglass van uw telefoon. We hebben contact met u opgenomen via de mail, zodat we hopelijk een oplossing kunnen vinden. Kunt u even kijken? Met vriendelijke groet, Sofie
Het duurde niet lang of het klaphoesje vervaagde op de plekken waarop er het meeste beweging is door het open en dichtdoen van het hoesje.
Hoi Nick, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Helaas hele slechte kwaliteit. Heb mn case nu 2/2,5 week (nadat ik eerst de verkeerde, van heel iemand anders binnenkreeg, dus labger moest wachten…..) en het begint helemaal af te bladderen. Allemaal luchtbelletjes…… Echt zo zonde! Voor €25! Mag ik wel meer kwaliteit verwachten dacht ik zo……… ben echt verdrietig ervan, was een zeer dierbaar hoesje!
Hoi Noortje, Bedankt voor je feedback! Ik vind het vervelend om te lezen dat jouw bestelling niet in goede orde is geleverd en dat jij geen goede ervaring hebt met onze shop. Hier balen wij van. Wij maken het daarom graag goed met je. Kijk je even in je mail? Met vriendelijke groet, Sofie
Mooi, handig en uniek telefoonhoesje. Heel blij mee en snelle levering!
Wat fijn dat je tevreden bent! Dat maakt ons heel gelukkig. 😇😍
Snel geleverd, mooie kleur en persoonlijke omdat je naam er instaat ook is de case stevig en diverse keuze aan kleuren en prints
Hoi Martha! Bedankt voor je mooie recensie, we waarderen het zeer! 😍😇 Groetjes, Sofie
Het was een verjaardags kado Was er erg blij mee
Hoi Astrid! Top dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Heel erg bedankt voor je mooie woorden🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Ik vind de kwaliteit erg slecht en dan voor 20 euro! Ze willen geen geld terug geven maar dan krijg je gratis hoesje! Heb je uiteindelijk nog niks aan als de kwaliteit aan zijn wensen overlaat. Ik zal hier nooit meer bestellen.
Hallo! Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over onze service. Vorm wat we zagen, je had de case eerder verkeerd besteld, dus we hadden je al een kortingscode gegeven om gratis een nieuwe bestelling te plaatsen. Dit betekent dat je al 3 case voor de prijs van 1 hebt ontvangen. Houd er rekening mee dat je een terugbetaling hebt aangevraagd voor de case waarvoor we je korting hebben gegeven! Het is jammer dat deze speciale aanbieding speciaal voor jou niet naar wens was, ook al hebben we gedaan wat we konden om je blij te maken. Hoe dan ook, ik hoop dat je tevreden bent met de andere case . Nog een fijne dag gewenst!
Ik heb een hoesje besteld met een foto erop. De kwaliteit is goed, het hoesje ligt fijn in de hand. Hij ziet er uit zoals op de website.
Hoi Rebecca! Top dat je tevreden bent, daar doen we het voor. Heel erg bedankt voor je mooie woorden🌺🤗 Met vriendelijke groet, Sofie 😇
Wat een super gaaf cadeau om te geven. Makkelijk om te maken. Goede kwaliteit. Snelle bezorging. Ga zeker nog een keer iets bestellen.
Hoi Robert, Heel erg bedankt, heel fijn dat alles zo goed gaat! 😇👍 Met vriendelijke groet, Sofie
Snelle levering, goede kwaliteit, en veel keuze
Wow! Bedankt voor deze fantastisch mooie recensie. Het maakt ons erg blij 😍
Hoesje ziet er precies uit zoals ik heb besteld. Kleur komt overeen, mooi mat. Zeer tevreden.
Hoi Niesje🎉 Wat een leuke recensie 😇! Daar worden we heel blij van 💐! Heel erg bedankt!!! Met vriendelijke groet, Sofie😍
Super mooi hoesje. Precies zoals het voorbeeld. Snelle levering. Kortom bedankt Casecompany voor uw goeie service en hoesje.
Bedankt!!! Fijne en vriendelijke woorden; daar doen we het voor! 🎉👍🤗
❤
🥰😆
Bestel altijd bij jullie. The best... in levering en kwaliteit
Hoi Denko! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Het ontwerpen van het hoesje was een leuke ervaring, maar de prijs is wel redelijk hoog. Maar voor de ervaring is het het ook wel waard
Hoi Cathelijn💐, Dankjewel dat je ons harde werk en producten waardeert. Daar halen we alle energie uit, fantastisch! 😍 Liefs, Sofie🌺
Veel keuze op de website. Het samenstellen ging makkelijk, duidelijk hoe jouw product eruit komt te zien.
Fijn dat je tevreden bent! We zien jouw graag weer terug!
Ik heb een hoesje met foto bij jullie besteld, gedacht te hebben dat het een roze onderkleur zou hebben, is het helaas paars..
Hoi Jessica, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. De kleur van de case kun je kiezen tijdens het bestelproces. Het lijkt erop dat je de paarse achtergrondkleur hebt gekozen, vandaar dat de case paars is en niet roze. Als je echt niet tevreden bent, kun je ons een e-mail sturen met als onderwerp Kiyoh? Misschien kunnen we een oplossing voor je vinden. Met vriendelijke groet,
Ben heel tevreden over mijn aankoop goede kwaliteit
Hi Jeanet, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
nou ik vindt het heel leuk om mijn eigen hoesje met foto mogen ontvangen krijg heel veel complimenten ervan favorieten foto er op staan die ik mooi vindt en het is ook een heel mooi herinneren vindt ik raart get iedereen aan
Hi Corry! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie
Heb mijn vorige hoesje hier ook besteld en is uitstekend bevallen.
Wat fijn dat je tevreden bent! Daar worden wij heel blij van. 😇😍
Heel mooi hoesje geworden met eigen foto’s . Duidelijk en goede kwaliteit. Aanrader
Hoi Karin! Top dat jij tevreden bent, daar doen we het voor. Heel veel dank voor je mooie woorden🌺🤗 Liefs, Sofie 😇
Goede kwaliteit, ook van de bedrukking. Snelle levering. Goede service.
Hi Marjolein, Dank voor de mooie beoordeling! 😁Daar worden we ontzettend blij van! 😎 Groetjes, Sofie 🌹
Snelle levering mooie hoesjes
Hi Iris! Dank voor je mooie beoordeling, dat waarderen wij enorm! 😍😇 Groetjes, Sofie