Erg mooi

Mijn dochter Esmee heeft zelf haar eigen hoesje gemaakt. De site was erg makkelijk met kiezen welk type hoesje en ook het ontwerp. Ook een goede kwaliteit.

Weet alleen niet hoe ik dat koord die ik erbij heb besteld moet bevestigen

Super leuk hoesje

Het bestelde hoesje is superleuk met mijn eigen foto's. Service was snel en goed. Helaas beschermt dit hoesje niet de glasplaat van mijn mobiel dus ik heb er niet veel aan. Heb het maar achter in de kast gelegd

hoesje vervaagd heel snel

Het duurde niet lang of het klaphoesje vervaagde op de plekken waarop er het meeste beweging is door het open en dichtdoen van het hoesje.

Slechte kwaliteit

Helaas hele slechte kwaliteit. Heb mn case nu 2/2,5 week (nadat ik eerst de verkeerde, van heel iemand anders binnenkreeg, dus labger moest wachten…..) en het begint helemaal af te bladderen. Allemaal luchtbelletjes…… Echt zo zonde! Voor €25! Mag ik wel meer kwaliteit verwachten dacht ik zo……… ben echt verdrietig ervan, was een zeer dierbaar hoesje!

Handig EN leuk!

Mooi, handig en uniek telefoonhoesje. Heel blij mee en snelle levering!

Een mooie en stevige case

Snel geleverd, mooie kleur en persoonlijke omdat je naam er instaat ook is de case stevig en diverse keuze aan kleuren en prints

Zeer mooi duidelijke kleuren erg tevreden

Het was een verjaardags kado Was er erg blij mee

Slechte kwaliteit

Ik vind de kwaliteit erg slecht en dan voor 20 euro! Ze willen geen geld terug geven maar dan krijg je gratis hoesje! Heb je uiteindelijk nog niks aan als de kwaliteit aan zijn wensen overlaat. Ik zal hier nooit meer bestellen.

Mooi hoesje en fijne kwaliteit!

Ik heb een hoesje besteld met een foto erop. De kwaliteit is goed, het hoesje ligt fijn in de hand. Hij ziet er uit zoals op de website.

Wat een super gaaf cadeau om te geven. Makkelijk om te maken. Goede kwaliteit. Snelle bezorging. Ga zeker nog een keer iets bestellen.

Heel tevreden met mijn gsm hoesje.

Snelle levering, goede kwaliteit, en veel keuze

Exact zoals besteld.

Hoesje ziet er precies uit zoals ik heb besteld. Kleur komt overeen, mooi mat. Zeer tevreden.

Super mooi hoesje. Precies zoals het voorbeeld. Snelle levering. Kortom bedankt Casecompany voor uw goeie service en hoesje.

Mooi en snel ontvangen

Bestel altijd bij jullie. The best... in levering en kwaliteit

Goed en stevig hoesje

Het ontwerpen van het hoesje was een leuke ervaring, maar de prijs is wel redelijk hoog. Maar voor de ervaring is het het ook wel waard

Goede service en een mooi product

Veel keuze op de website. Het samenstellen ging makkelijk, duidelijk hoe jouw product eruit komt te zien.

Snelle bezorging alleen niet tevreden over de kleur

Ik heb een hoesje met foto bij jullie besteld, gedacht te hebben dat het een roze onderkleur zou hebben, is het helaas paars..

Tevreden

Ben heel tevreden over mijn aankoop goede kwaliteit

mooi en leuk

nou ik vindt het heel leuk om mijn eigen hoesje met foto mogen ontvangen krijg heel veel complimenten ervan favorieten foto er op staan die ik mooi vindt en het is ook een heel mooi herinneren vindt ik raart get iedereen aan

Uitstekend.

Heb mijn vorige hoesje hier ook besteld en is uitstekend bevallen.

Super mooi

Heel mooi hoesje geworden met eigen foto’s . Duidelijk en goede kwaliteit. Aanrader

Goede kwaliteit, ook van de bedrukking. Snelle levering. Goede service.

Goede kwaliteit

Snelle levering mooie hoesjes