Leuk hoesje, kwaliteit OK

Bestelling en levering gemakkelijk en snel. Print is echt bovenop het plastic geprint en voelt niet als hoge kwaliteit. Nu na paar weken gebruik begint deze op de hoeken inderdaad af te slijten. Voor deze prijs prima, maar niet te veel van verwachten.

Erg leuk

Goede kwaliteit

Heel blij

Erg blij met mijn nieuwe telefoonhoesje. Het hoesje werd netjes en snel geleverd. Het resultaat van het hoesje is fantastisch! Echt een aanrader als je een mooi fotohoesje wil hebben. Nogmaals, ik ben er blij mee!

Mooi en duidelijk

Lekker snel en mooi en duidelijke foto

Ge-Wel-Dig!!!

De case past perfect en ik heb super veel complimenten gehad. Jullie zijn toppers! En iedereen mag het weten. Snelle bezorging.

Precies wat wij wilden

De hoes door ons besteld was exact wat wij wilden voor onze kleindochter. Qua prijs is het OK. Maar als de kwaliteit van het hoesje iets steviger (valbestendig) zou zijn, zou ik meer willen betalen. Al met al een goed product.

Heel fijn hoesje hele goede kwaliteit! Fijn in gebruik en was erg snel geleverd.

Super mooi hoesje

Makkelijk te maken en snel geleverd. Zo leuk geworden dat ik er voor mijn man ook 1 gemaakt heb.

Mooi hoesje zoals beschreven op de site

Hoesje ziet eruit als beschreven op de site. Past perfect om mijn telefoon.

Heel origineel en leuk maar kwaliteit kan beter van de foto’s

Het cadeautje is heel erg leuk en origineel. De kwaliteit van de foto’s kan echter wat beter de foto’s waren niet heel scherp. En het leek wel of er krasjes in zaten. Maar verder heel leuk idee en mooie uitvoering!

Top service!!

Bedankt voor de goede service. Ik had een verkeerd type hoesje besteld en jullie hadden dit netjes opgelost voor mij een kortingscode te sturen. Erg blij met het mooie hoesje!!

Niet zo heel erg tevreden

Het hoesje vervaagt nu al erg jammer dat het zo snel gaat .

Mijn vriend vond hem niet leuk

Mijn vriend kon het niet waarderen

Prachtig hoesje

Heel blij met mijn hoesje, precies wat ik had gehoopt! 1 tip voor de makers; de geur van de verf is best sterk, misschien dat daar wat aan gedaan kan worden in de toekomst? Verder ontzettend tevreden!

Super leuk hoesje

Ik heb een hoesje besteld voor mijn broertjes verjaardag, het hoesje is echt super mooi. Misschien iets saai door het overschot aan grijs maar de foto en het ontwerp zijn echt super.

Zeer slecht

Ik bestelde een telefoon hoesje (met tekst ) heb hun een mail gestuurd met hoe en wat…. Kreeg een mail terug dat ik een kortingscode kreeg en hem opnieuw moest bestellen, dus zoals gezegd ook gedaan !!!! Tot mijn verbazing kreeg ik weer een hoesje binnen zonder tekst…. Weer een mail eruit gegooid, en kreeg een mail terug an dat je het niet op een telefoon zo kon bestellen maar alleen via de computer!!!!! Dit is toch te lachwekkend… helemaal klaar met deze site , nu ergens anders besteld via mijn eigen telefoon en alles super dik in orde zoals gevraagd .

Zeer tevreden.

Het hoesje is van hele goede en mooie kwaliteit. Foto is ook heel mooi gedaan. Hier bestel ik weer als ik wat wil laten maken. En de service is ook heel goed.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis top!

Prachtig hoesje en een degelijk fraai design

Mooi product en super snelle service!

Ontzettend blij mee.

Foto's staan duidelijk op het hoesje. Nog mooier dan verwacht. Erg blij mee.

Vrolijk

Snelle levering, voldeed boven verwachting

Mooi hoesje, past perfect en snelle levering. Superblij mee.

Ziet er mooi uit, ook qua kleuren. En supersnelle levering. Past perfect om mijn Oppo. Heel blij mee.

Tevreden klant

Supermakkelijk te maken, snelle levering en een blij verraste ontvangen!

fijn hoesje

ik ben zeer tevreden over het hoesje goede kwaliteit en super mooi gemaakt en de levering was ook super goed

Mooi hoesje, geen opstaande randen, jammer

Heel mooi hoesje, erg tevreden mee! Als je een hoesje zoekt voor bescherming, dit hoesje werkt niet als je een dik glas hebt. Verder heel mooi hoesje.