Mooie kwaliteit en passend. Top

Prima passend en ligt lekker in de hand

De foto is van prima kwaliteit en op de goede pleplek geplaatst. Het materiaal is zachter dan plaplastic en daardoor stroef, waardoor de kans op uit de hand glijden veel minder is. Makkelijk te monteren of te verwijderen om bijvoorbeeld schoon te maken. Snelle levering en goed verpakt. Aanrader!

Prima servers

Heel tevreden mijn kleindochter was erg blij met haar telefoon hoesje

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen, goed product en snelle levering

Super handig!

Super handig, ook in je tas snel vindbaar !

Weer tevreden

Heb meerdere keren een hoes bij jullie laten maken. Jullie hebben snelle service en de kwaliteit is ook goed!! Ik raad het iedereen aan hier in een gepersonaliseerde hoes te bestellen

Het is super leuk hoesje die je kan ontwerpen met je eigen foto's. Ziet er leuk uit. Aleen de nadeel is wel dat het snel vervaagd het hoesje.

Top hoesjes

Erg tevreden. Ziet er mooi uit.

Artikel is mooi en precies zoals verwacht

Mooie artikelen, voor elk wat wils, hoesje kwam veel eerder dan aangekondigd

Snelle verzending

Snel in huis ondanks dat het gepersonaliseerd is, top. Hoesje viel een beetje tegen, was geen glans / glitter zoals gehoopt. Maar wellicht zelf niet goed op gelet.

Mooi!

Was erg benieuwd naar het resultaat omdat ik met foto gekozen had. Staat er mooi en duidelijk op ben zeer tevreden!

Je eigen ontwerp op het hoesje!

Wat een leuke site. Je eigen hoesje samenstellen, snelle levering. Top!!

Super geregeld

Het is een hele goede site en winkel

Mooi en stevig hoesje!

Precies wat je mag verwachten voor de prijs, stevig hoesje, kleuren zijn mooi en vergelijkbaar als op de site. Fijne aankoop, ik ben er blij mee!

Erg goede kwaliteit, super!

Mijn tweede hoesje! Niet omdat de eerste kapot is gegaan, die is nog top! Maar ik wilde wat recentere foto’s van ons zoontje erop! En weer super! Mijn man heeft ook een hoesje van Case Company en is ook super tevreden!

Heel fijn

Mooie stevige case voor mijn nieuwe telefoon. Omdat er zoveel verschillende hoesjes waren had ik alleen last van keuzestress. Super snel geleverd! Erg blij ermee

Super mooi!

Super mooi! Goede kwaliteit en duidelijke foto's. Fantastisch! Snelle levering

Mooie kwaliteit . Ziet er super uit

Super snelle levering. Prachtig hoesje. Ga er mee bestellen

Mooi en sterk!

Superleuke telefoonhoes die ook erg sterk is!

Mooi en snel

Veel keuze, ook leuk te personaliseren. Bestellen gaat makkelijk en de bestelling was snel binnen. Mooie kwaliteit!

Precies wat ik ervan verwacht :)

Uitzoeken, uploaden en dan ook krijgen zoals het op je computerscherm uitziet. Geweldig

Mooie case

Mooie case van het meisje met de parel . Is mooi gemaakt en stevig . Pasjes passen er netjes in. Q

Ik ben tevreden.dank je wel

Geweldig in 1 woord

Ik ben zo blij met mijn aankoop. Mijn dierenfoto's altijd bij mij. Groeten Mia Leunissen

Zeer goede service

Er zat een krasje op het hoesje ... meteen is er een nieuwe gestuurd en het eigen ontwerp staat er mooi op zoals het moet