Prachtige case en snelle levering

Heel tevreden met de kwaliteit!

Super snel geleverd en mooie kwaliteit

Het hoesje was super snel in huis en hele mooie kwaliteit echt een herinnering voor mij

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd. En geleverd product, naar verwachting. Foto komt mooi uit.

Zeer hoed

Mooi hoesje precies zoals getoond op de site. Zeer vlot klaar en netjes verstuurd

Super snel geleverd

Het was makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Fijn hoesje, hij ruikt alleen de eerste weken heel erg naar plastic

Fijn hoesje hij ruikt alleen erg naar plastic de eerste weken dat het s minder prettig. Nu niet meer.

Matig

Het hoesje sluit wel mooi aan en ziet er goed uit. Echter bescherming heb je er minimaal aan. Bij 1 val uit de broekzak knalde het hoesje eraf en beschadigde de telefoon alsnog.

Erg klantvriendelijk

Online besteld hoesje voldeed niet helemaal aan verwachting. Dit is super netjes en snel opgelost: gratis is nieuw hoesje gestuurd, deze was perfect. Kortom: erg klantvriendelijk, daar kunnen andere (web)shops nog voorbeeld aan nemen!

Super gepersonaliseerd telefoonhoesje!

Eindelijk een ècht goed telefoonhoesje! Ziet er top uit en de kwaliteit is goed. Blijft mooi. Ik ben meer tevreden! Bezorgtijd 2 of 3 dagen. Dat weet ik niet meer precies.

Heel mooi hoesje.stevig en mooie kleuren. Super!

Supper mooi maar wel snel kapot

Supper mooi

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop heel mooi hoesje met de pauwmotief

Super mooie hoesjes

Super mooie hoesjes ook om kado te geven en ook altijd mooi als er een dierbaar iemand er niet meer is dan heb je degene altijd bij je een mooie herinneringen en je hebt een hoesje die niemand heeft altijd mooi en ook persoonlijk en je kunt het hoesje zo mooi maken als je zelf wilt

Heel goed.

Ik ben er zeer tevreden over .

prima!

Uitstekend!

Super!!

Mooi product snelle levering!

Mooi perfect passend hoesje, foto's van goede kwaliteit

Makkelijk ontwerpen bestellen en snel in huis!

De hoes is nog mooier dan ik had gedacht Als ik iets anders wil, bestel ik zeker weer bij jullie. Heel erg bedankt

Goede website

Het is vertrouwbaar Veel keus Niet heel duur En de website is ook goed en de lever tijd is ook niet zo lang!

Heel gaaf

Mega goed hoesje ,ben er zeer tevreden mee!

Goed product, en foto,s op hoesje netjes gedrukt

Snelle service, en goede kwaliteit

Mooie ontwerpen

Tijdens het zoeken voor een nieuwe hoes voor mijn nieuwe telefoon kwam ik deze tegen. Leuk dat ze hem kunnen aanpassen met een naam. Verder was de levering snel en ben ik tevreden met de aankoop.

Eigen schuld

Kon niet beoordelen want bestelde voor iPhone 11, terwijl ik iPhone 11 Pro heb Maar hoesje zag er heel goed en soldide uit.

Mooie stevige cover

Onze eerste bestelling bij Casecompany voor de S24 Ultra een cover en het valt zeker niet tegen. Netjes verpakt kwam de bestelling binnen en de case zoals het was omschreven met de print. Past goed en stevig. Zeker een aanrader! en niet te vergeten betaalbaar.