Prachtig hoesje

Heel mooi hoesje ben er heel blij mee.

Geweldig!

Sterke qualiteit, mooie uitstraling! Heb hem al een aantal weken en blijft ook mooi!

Happy

I'm very satisfied and my daughter also because this phone case was a birthday present for her. Thank you

Snel en netjes geleverd.

Leuke hoes. Duidelijke foto's en snel geleverd..

Wauw ook weer prachtig

mooi en handig hoesje

Eigen ontwerp is mooi geworden, mooie kleuren en het hoesje is handig

Snel geleerd en voldoende aan de verwachting

Ben blij met t hoesje. Is van degelijke kwaliteit en de opdruk is prachtig.

Prachtige stevige phonecase en snel!

Ik had voor het eerst een nieuwe telefoon gekocht, en wilde die mooi houden. Dus op zoek naar hoesje. Dat ik een eentje kon kopen met foto's er op, geweldig! Ik wist niet dat die er waren. Het uploaden was makkelijk. En het eind resultaat heel mooi. Precies zoals op de website. De phone case kwam snel. En is van goede kwaliteit. Heel stevig. Ik zou jullie zeker aanraden bij andere mensen. En denk er over er nog eentje te bestellen.

Hoesje

Ziet er mooi uit was snel binnen

What you see is what you get

Makkelijk te personaliseren. In het echt precies zoals op de site. De bestelling was snel in huis.

Great service and product

Service was great, product is good and the website is very user friendly Thank you!!!

Prima! Top

Helemaal tevreden!!!

Tevreden. Snap dat de foto’s er niet eruit komen te zien als origineel. Wel jammer dat we stoned lijken. Misschien beter laten zien op de site hoe het er ECHT uitziet.

Snelle levering, mooi hoesje!

Veel ontwerpen voor mijn 'niet gebruikelijke' telefoon! Blij met de ruime keuze die ik had!

Hele leuke hoes met eigen foto s en na 1 dag bezorgd

Superleuke hoes met mijn eigen foto's erop en supersnel bezorgd

geweldig!

groot assortiment met veel mogelijkheden

Heel mooi hoesje

Snelle levering. Heel mooi hoesje!

Mooi hoesje zelf ontworpen

Had hoesje zelf ontworpen met de tattoo.s die ik had laten zetten en vond het wel leuk om de tattoo.s op mijn hoesje te plaatsen als afbeelding Is mooi gelukt stevig hoesje zit goed en is sterk

Heel mooi

Ben super blij met mij hoesje zo heb ik altijd mijn kleinkinderen bij mij mooie kwaliteit en heel duidelijke foto's

Product zoals omschreven

Mooi, snelle levering

meerdere keren een fotohoesje besteld. Tophoesjes

Mooie hoesjes, snelle service!

Super goed bedrijf, snel met versturen als je vragen hebt word er heel snel op gereageerd. De kwaliteit is echt heel goed. Ik ben zeer tevreden. Dikke 10 hoor!!!

Prima prijs-kwaliteit.

Mooi en stevig

Ben zeer blij met mijn telefoon hoesje. Hij ziet er precies zo uit als op de afbeelding. Mooi van kleur en de print met mijn naam ziet eruit alsof hij er over twee jaar nog precies zo uitziet. Ik ben ook blij dat het magneetklepje aan de zijkant zit en zichzelf sluit. Geen los flapje naar de voorkant dat na veel gebruik er versleten en onverzorgd uitziet. Ik vind hem zó mooi dat ik een eventueel volgende telefoon passend naar het hoesje ga nemen, dus weer een Samsung S22!

Snel geleverd en netjes

Snel geleverd, mooi verpakt, product zoals verwacht.