Probleem snel opgelost

Ik had eerst de verkeerde hoesje binnen gekregen van CaseCompany.. Maar ze hebben snel geholpen door gelijk een nieuw op te sturen die wel de juiste is voor mijn telefoon.. Mooi hoesje en snelle en vriendelijke service.. Probleem vriendelijk en snel verholpen.. Ik zal hier zeker vaker hoesjes bestellen.

Goede informatie probleempjes snel opgelost.

Prima bedrijf!!

Fijne ervaring gehad met CaseCompany. De website is duidelijk. Ik kon geel gemakkelijk mijn eigen case maken. Qua prijs vind het ook wel prima en en bezorging ging ook lekker vlot. Krijg veel complimenten over mijn telefoon hoesje.

Heel leuk en snel geleverd

Ik heb dit besteld voor moederdag. Vond het heel leuk dat je de kleur van het hoesje en 3 foto's kon kiezen. En de levering was binnen 3 dagen. En me moeder is er heel blij mee

Ik vind echt mooi hoesje

wat is echt schattig hoesje . Ik vind het mooi

Snelle levering..ziet er mooi uit..top!

Totaal verkeerde hoesje binnen gekregen

Ik heb een hoesje besteld voor mijn telefoon de samsung galaxy note 10 plus. En vervolgens krijg ik een hoesje binnen voor de iPhone? Deze is totaal niet voor mijn telefoon, Veelste klein en niet voor de juiste telefoon. Wat een slecht bedrijf pff . Ik heb hier 25 euro voor betaald. Ik zou graag willen dat jullie opnieuw het hoesje versturen voor de juiste telefoon. Of ik wil mijn geld per direct terug.

Super mooi fijn hoesje!

Ik ben er blij mee!

Superrrrr mooii

Ik vindt m super mooi ben er echt blij mee ik heb er gelijk voor mij vriendin er ook 1 gemaakt zij was er ook zeer blij mee nu

Een aanrader!

De levering was snel en de afbeelding precies zoals deze op de website werd laten zien. De kwaliteit is perfect en voor een betaalbare prijs!

Echt super leuk geworden. Eind van het jaar weer een nieuwe want er komt een kleinzoon aan na 6 kleindochters .

Super goede kwaliteit

Hoesje past perfect en de foto's zijn duidelijk en goed van kleur.

Mooi hoesje.. maar….

Ik vind t een mooi hoedje met naam erop. Hij begon alleen binnen een week te beschadigen. Stukjes van de kleur af. Helaas..

Super mooi geworden en een snelle levering

Mooi geworden, mijn eigen foto’s op mijn hoesje.

Prachtig

Ik zocht een back case for mijn iPhone, en deze gevonden waar je je naam op kon krijgen. Super snel verzonden en super leuk verpakt, echt een cadeautje. Bedankt!

Super gaaf

Het hoesje is perfect. Precies mij. Het was snel geleverd

Mooi hoesje snel bezorgd

Erg leuk hoesje, precies hoe ik het me voorgesteld had. Ook werd hij snel en netjes verzonden!

Super leuk

Het hoesje is heel mooi met duidelijke foto,s. Ik ben er heel blij mee.

Mooi

Goede kwaliteit ✨

Top hoesje

Erg blij mee

Snel en mooi

Prachtig hoesje en heel snel in huis

Mooi design

Mooi design, telefoon is goed beschermd!

Onwijs leuk

Snelle levering. Goede kwaliteit Pasvorm goed. Zeer veel keuze.

Snel en betaalbaar, niet slijtvast.

Hoesje was snel gemaakt, en binnen 24 uur geleverd. Kwaliteit is goed, afbeelding mooi weergegeven, alleen de afbeelding begint wel al wat te slijten.

Mooi hoesje

Mijn vrouw verrast met moederdag, ze was helemaal blij met haar persoonlijke telefoonhoesje.