Slecht

Kwam 1 week te laat binnen. Was als kerstcadeau bedoeld en was ruim van tevoren besteld maar kwam pas na 2 weken binnen. De bedrukking begon ook al in de eerste 24 uur los te laten doordat er lucht ontstond tussen de plastic en de bedrukking. Gewoon troep dus...

Super blij

Super goed hoesje zit ook strak om de telefoon heen. Ben dr gewoon heel blij mee

Matig

2e keer dat ik hier iets bestel en de 2e keer dat het plaatje er scheef op is geplakt en het hoesje niet goed bescherm

Superleuk hoesje, goede kwaliteit. Ik heb dit als kerstcadeau gegeven aan mijn schoondochter. Zij was er echt super blij mee.

Mooi design, snelle levering

Zeer tevreden. Makkelijk te maken, de kleuren en kwaliteit zijn prima en de levering was snel.

Geweldige hoesje. En snelle service.

Geweldige telefoonhoesje. Iedereen bewondert het. Goeie en snelle verzending.

Echt een geweldig mooi telefoonhoesje !!!!!

Een onwijs gaaf en mooi hoesje , makkelijk te maken , snelle levering .

The best❤️

Loveeee❤️❤️❤️❤️

Mijn hoesje is echt top!!!

Mijn hoesje is echt mooi en ontzettend snel bezorgd ben er heel erg blij mee

Zeer goede service

Snelle levering, en zeer mooi product. Erg blij met het resultaat en de kwaliteit

Supergaaaffff

Ben heel blij met me hoesje , goeie site , heel erg tevreden ermee, en was snel leverbaar

Mooi en leuk hoesje!

De foto's staan er mooi op gedrukt. Precies zoals we dat wilden Top!

Mooi

Mooi hoesje

Hoesje was snel beschadigd, maar heb meteen een nieuwe gekregen

Kwalitatief en stijlvol!

Levering duurde een dagje langer dan ik had gehoopt maar ik kreeg er wel een mooi product voor terug! Print was netjes evenals het hoesje zelf. Ik bestelde er een met afneembaar koord, aanrader!

Super mooi en snel geleverd

Mooie case, mooi matriaal. Krijgen veel complimenten van kennissen ect waar deze case vandaan komt. Dus zeker veel mensen door verwezen maar casecompany.

Zeer goede product en snelle levering

Ben zeer tevreden heb al meerdere producten besteld heel blij er mee

Heel mooi hoesje echt geweldig

Super hoesje

Super snelle levering en top kwaliteit!!! Zou hier zeker nog een keer bestellen

Prachtig

Heb deze cadeau gegeven aan mijn zus met kerst. Ze was er super blij mee. Ze vond het super mooi. Ook van heel fijn materiaal gemaakt

Super product!

Het assortiment is top! Keuzestress leverde een geweldig smartphonehoesje op! En de levering was super snel.

Goed product

Tevreden van mijn pakketje. Mooi gemaakt. Alleen dacht ik dat het materiaal iets meer rubber was en dus minder schoof . Maar dat is niet zo erg . Groetjes

Super tevreden

Was zeer gelukkig toen ik het hoesje zag heb het aan iedereen laten zien .met de hoop dater nog iemand is die ook een wil bestellen

Hele mooie telefoon hoes

Snel geleverd en nette website