Filters

10

Een snelle service met oog voor details.

We bestelden net zoals vorig jaar en werden op dezelfde snelle manier geholpen. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces. Met een mooi resultaat als gevolg.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service en kwaliteitsvol product

Ik was op zoek naar shorten in een bepaalde kleur. Ik werd uitstekend geholpen in mijn zoektocht en ook nog eens geïnformeerd over de kwaliteit. Gewoon top service en op en top vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top, zowel de hulp bij de offerte, als de afwerking van het design

Altijd fijn samenwerken met jullie team, van de offerte tot de oplevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk

Zeer bereikbaar service team en uitstekende opvolging van de bestelling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd fijn samenwerken met Pasco!

De juiste prijs/kwaliteit en snelle afhandeling bestelling.

 • Aanbevelen? Ja
5

Product is goed. Communicatie kan beter

We zijn goed geïnformeerd in het voortraject. Dit is netjes verlopen. Maar na akkoord zijn er ruim 2 weken overheen gegaan eer we een schriftelijk akkoord moesten geven op een mail. Pas daarna werd alles verwerkt waardoor levering veel later is geworden dan initieel besproken. Ook heb ik meermaals aangegeven dat facturen rechtstreeks naar de Finance afdeling gestuurd konden worden wat nog altijd niet gebeurt. Hierdoor duren de betalingen veel langer dan wij hanteren. Dit graag aanpassen zodat betalingen netjes verlopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle levering, mooie bedrukte producten

Laatste bestelling van caps waren prima verlopen. Snelle levering, duidelijke communicatie. Alles volgens afspraak..

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende kwaliteit en service!

Wij hebben recentelijk bij PascoGifts balpennen besteld met ons bedrijfslogo erop en ik moet zeggen dat we uiterst tevreden zijn met het resultaat. Vanaf het moment dat we onze bestelling plaatsten, werd er professioneel met ons gecommuniceerd. Het team van PascoGifts zorgde ervoor dat ons logo perfect werd weergegeven op de pennen, tot in de kleinste details. De balpennen zelf zijn van goede kwaliteit, liggen prettig in de hand en schrijven soepel. Alles werd netjes en op tijd bezorgd, precies zoals beloofd. Ik kan PascoGifts ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en gepersonaliseerde producten.

 • Aanbevelen? Ja
10

top team

Iedereen kent zijn job; goede samenwerking met de verschillende afdelingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

Een bestelling geplaast en enkel dagen later al aangekomen op kantoor. Steeds super snelle service en perfecte kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd tevreden zowel wat service als snelle levering betreft!

Wij hebben al vaak orders geplaatst en zijn nog nooit teleurgesteld geweest. Service en producten zijn altijd goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onvoorwaardelijke service en probleemoplossend

Wij deden meerdere bestellingen bij Pasco Gifts naar aanleiding van onze rebranding. Er waren hier en daar wat moeilijkheden met het kleur van ons logo, leveranciers die toch niet konden leveren,... MAAR Lander stond ons bij in het geven van het juiste advies, mee na te denken over oplossingen en alles zo snel mogelijk tot bij ons te krijgen. Altijd super vriendelijk en correcte communicatie. Ook dank aan Jonathan voor de vlotte proefdrukken steeds! Wij gaan zeker nog samenwerken voor andere projecten en drukwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd snel en correct geholpen!

Bestellen kan makkelijk via de webshop, maar ik stuur vaak nog een mailtje naar de sales om wat vragen te stellen rond het product of alternatieven op te vragen volgens hun ervaring, en ben steeds heel snel geholpen. Levering en resultaat altijd volledig zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
8

top service

Vriendelijke en hulpvaardige bediening. Kwalitatieve goodies, op tijd ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

schitterend

Zelden heb ik samengewerkt met een bedrijf dat zo klantvriendelijk als Pasco. Alles stellen ze in het werk om de klant tevreden te stellen. Fantastische communicatie. Ik kan er na 3 bestellingen niets slechts over zeggen. Een welgemeende dank u wel

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel & goed

Alweer een snelle en correcte afhandeling van ons promomateriaal. Goed geholpen bij aanpassingen die we wilden doorvoeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, persoonlijke service met kwaliteitsvolle producten

Pasco is een zeer toegankelijke partner die je persoonlijk begeleidt in het kiezen van de juiste producten. Ze hebben bovendien oog voor kwaliteitsvolle en duurzame producten. Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superservice

Na een mail gestuurd te hebben met onze vraag kregen we onmiddellijk reactie met een correcte prijs! Onze ervaring is positief!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een snelle service met mooi eindresultaat!

Het is al enkele schooljaren dat we bij jullie bestellen. De service blijft elk jaar opnieuw uitstekend. Vragen worden snel beantwoord. De proefdruk wordt snel getoond en de uitvoering gebeurd heel knap. De producten zijn mooi. Na al die jaren nog steeds vol lof over jullie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer aangename en vlotte samenwerking.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met jullie. Er wordt altijd zeer snel gereageerd op mails en offertes zijn ook snel beschikbaar. Jullie zoeken ook steeds heel goed mee naar leuke ideëen:-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlotte samenwerking

Goeie samenwerking, vlotte levering en service!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden over jullie service

Alles werd netjes afgeleverd zoals we verwachtten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer snelle en efficiënte service

Zeer snelle en efficiënte service, fijne en goede kwaliteit artikelen aan eerlijke prijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling en de service die ik heb ontvangen. Pasco Gifts denkt echt met me mee en heeft zeer mooie ontwerpen gemaakt die perfect aansluiten bij mijn wensen. Wat ik vooral waardeer, is dat ze mij zonder veel woorden begrijpen en precies weten wat ik wil. De hele ervaring was boven verwachting, en ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige en persoonlijke service.

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goede service

er wordt actief meegedacht naar geschikte items, manier van bedrukken, etc. Pasco is een sterke partner voor bedrukte gifts - heldere communicatie, deadlines worden gerespecteerd

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Stationsstraat 16

9300 Aalst

53784418

[email protected]

Over Pasco Business & PromoGifts

Specialist in gepersonaliseerd promomateriaal en originele relatiegeschenken. Verkozen tot "Product Media Advisor of the Year" op PSI Promo World in Düsseldorf (beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken). Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven werd Pasco Business & PromoGifts verkozen tot beste bedrijf van België in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met je logo.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.