super

Wij werken al geruime tijd samen met Pasco en zijn bijzonder tevreden over de samenwerking. De kwaliteit van de geleverde producten/diensten is steeds uitstekend en voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Vlot en correct

goede leverancier die een vlotte en correcte service geeft met het nodige advies.

Vlotte samenwerking

Ik ben al jaren klant bij Pasco en blijf dat ook door hun vlotte service, het meedenken voor het vinden van een gepast product. Het is fijn samenwerken met zo een partner.

Top service!

Prijsofferte snel ontvangen Gaat op zoek naar alternatieven indien er geen stock meer is Goede opvolging Proefdruk zeer gedetailleerd

Steeds tevreden!

Bij Pasco wordt je bestelling steeds tot in de details besproken, met als gevolg: een prachtig eindresultaat!

Top service!

Snelle duidelijke communicatie en levering

Snelle service van topkwaliteit

We hadden reeds een goede ervaring met het bestellen van onze totebags voor onze nieuwe medewerkers. Bij de tweede bestelling zijn we nog meer verrast, de druk en kwaliteit is nog beter dan de eerste druk, dus 1 ding staat vast bestellen zeker nog bij Pascogifts!

Vlotte communicatie, snelle afhandeling

Het sales team is heel toegankelijk en reageert heel snel op vragen, bijkomende opmerkingen de drukproef en levering volgen ook op een correcte manier zeer tevreden van de samenwerking kwaliteit is volgens verwachting

Perfecte communicatie tot alles perfect is, dan snelle actie van productie tot levering. Mooie producten voor een economische prijs. Aanrader!

Super snelle service en direct contact.

De proefjes waren de zelfde dag al klaar en nauwkeurig op de hoogte gehouden van het proces. Snelle nette levering. Wij zijn helemaal blij met de ballonnen met logo.

Zoals altijd, super snel en correct geregeld met David. Top service!

SUPER IN ORDE

Alles is perfect verlopen. Van bestelling tot levering.

Uiterst tevreden

Zeer professioneel team, duidelijke afspraken, digitale opvolging en alles tot in de puntjes verzorgd.

Zeer tevreden over mijn bestelling!

Keer op keer echt super tevreden met de ontvangen producten. De kwaliteit is hartstikke goed, snelle service én levering. Je hoeft maar te mailen en ze staan direct voor je klaar, dat is echt ontzettend fijn.

Top !

Vanaf de vraagstelling zijn wij begeleid geweest in de mogelijke keuzes en alternatieven die we hadden i.v.m. met het gevraagde product. De informatie die gevraagd werd toonde heel duidelijk aan dat men hier met professionals te maken heeft, die weten hoe ze een klant moeten begeleiden in zijn keuzes. Het uiteindelijk afgewerkte en geleverde product was dan ook perfect (volgens de leden van onze club).

Goede klantenservice

Aanvragen en bestellingen verlopen altijd heel vlot. Heel aangenaam team om mee samen te werken, zijn ook altijd bereid om een oplossing te zoeken of te zoeken naar alternatieven indien het geleverde product toch niet 100% naar wens was.

Vlotte communicatie, snelle levering, product is zoals ik verwacht had

Wederom een super samenwerking met Pasco Gifts

De opdruk is van topkwaliteit, de communicatie met het team verloopt altijd vlot en professioneel, en de levering was perfect in orde en sneller dan verwacht. Altijd fijn samenwerken met David en het team van Pasco!

Een service waar we altijd kunnen op rekenen.

Steeds een goede opvolging van het product en een snelle levering.

Prima service en heldere communicatie!

Prima service en heldere communicatie!

Snelle en goede service. Ze volgen alles goed op en communiceren heel duidelijk. Aanrader!

De beste & snelste service!

Ik had een last-minute idee en werd ontzettend goed geholpen! De service was snel, professioneel en met de glimlach. Bedankt voor de fijne ervaring en de goede opvolging! Echt een aanrader! Dankjewel!!!

Telkens weer snelle service

Pasco staat garant voor snelle service, telkens weer. Bovendien gaan ze meteen aan de slag indien je 'out of the box' requests hebt.

We zijn zeer tevreden over de service. De levering was snel en verliep zonder problemen.

Steeds correct

Vlotte aflevering en opvolging

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.