Altijd een topervaring

Snelle levering en goede communicatie! Elke keer opnieuw!

veel blije gezichten bij ons personeel

vlotte opvolging van bij de bestelling tot levering

kwalitatieve producten aan een supersnelle service

Alle communicatie verliep ongelofelijk vlot, goed meegedacht over alternatieven en de verwerking van het order en de levering verliep ook probleemloos

Snelle opvolging van bij offerte tot de bestelling en levering. Mooie bedrukking. Kortom heel tevreden

Hoewel een kleinere bestelling bleef het contact via mail uiterst vriendelijk en professioneel. De bestelling werd zeer snel geleverd, alle vragen vooraf werden snel beantwoord. Top service !

flexibiliteit ten top!

De communicatie is echt een sterk werkpunt van de organisatie. Mijn contact met Nina was heel aangenaam en vlot. Ze heeft me heel fijn geholpen om mijn bestellingen efficiënt te laten verlopen. De geleverde artikelen zijn echt heel kwalitatief verwerkt! We zullen de website en nieuwe artikelen die in het gamma aangeboden worden nauw in de gaten houden. Ik kijk al uit naar nieuwe leuke gepersonaliseerde artikelen.

Wij bestellen steeds ons promo materiaal bij Pasco en zijn altjid tevreden van het resultaat! Uitgebreid gamma dus veel keuze.

Snelle levering en goede kwaliteit

Pasco speelde snel in op onze vraag naar een bijbestelling van eerder afgenomen product.

Helemaal tevreden.

Zoals altijd heel vlot geholpen door zowel de sales- als studiomedewerkers en de levering correct en op tijd ontvangen.

Persoonlijke service en goede kwaliteit

Pasco levert steevast een snelle én persoonlijke service. Ze zijn steeds bereikbaar als er vragen zijn en ze denken mee. Top!

Heel tevreden van de service van Pasco team

steeds professionele en snelle behandeling van aanvragen en opvolging van bestellingen

Dik OK behalve de leveringstijd.

Zeer vriendelijke contacten met o.a. David en Nina en zeer goed aanbod gekregen. Alleen wat problemen met datum en plaats van levering gehad. Eerste een week uitgesteld en dan een belofte van levering gisteren maar het is pas vandaag geleverd en nu moet ik er nog speciaal omrijden van Antwerpen naar Gent terwijl ik gisteren in Gent werkte.

klantvriendelijk, snelle levering, eigen input

Reeds vele jaren zijn we trouwe klant bij Pasco.

Tevreden

Steeds tevreden over de snelle en flexibele afhandelin en levering van de gevraagde producten

Vlot, correct en snel !

Vlotte opvolging en snelle feedback na eerste contactname Duidelijke opvolging en zelfs wijzigingen in ontwerp via gebruiksvriendelijke website. Alles ontvangen, zit er prima uit !

Uitstekende ervaring bij Pasco

Het proces voor de bestelling van de lineyards is zeer snel en correct verlopen. Ik ontving snel een offerte, op de gestelde vragen kreeg ik snel antwoord. Na de bevestiging werd me het ontwerp toegestuurd, wat volledig voldeed aan het gevraagde. Levering gebeurde conform de afspraken. Ik ben een tevreden klant!

Betrouwbare partner - zoals we ze al jaren kennen.

Meedenker en doe-er!

Goede opvolging, levering zonder zorgen!

Pasco nam onze bestelling in handen met de nodige zorg.

snelle, correcte en vriendelijke service

Zoals steeds een snelle, correcte en klantvriendelijke service :-)

Zeer klant- en servicegerichte opvolging

Pasco vezorgde dit jaar opnieuw onze eindejaarsgeschenken. Ze wisten ons goed te begeleiden in het keuzeproces, en nadien in het bestelproces. Een eerste levering van de drukker was niet helemaal volgens verwachting, en ook daarop reageerden de Pasco medewerkers zeer proefessioneel en snel. Ze zorgden in no-time voor een aangepaste druk en levering en zo haalden we onze deadline en konden we onze medewerkers blij maken met een mooi, kwalitatief en gepersonaliseerd geschenk.

Toppers

Altijd weer een goed resultaat!

PascoGifts zorgt ervoor dat uw bestelling altijd op tijd klaar is.

Het kiezen van gifts zorgt vaak voor korte deadlines, gecombineerd met vragen om extra info en specifieke aanpassingen. PascoGifts denkt mee en gaat met elke bestelling om alsof het voor henzelf is. Bedankt voor de snelle en betrouwbare service!

Top service, zoals altijd

Heel tevreden over de aangeboden service !

TOP!

Super tevreden! Snelle levering, zeer mooie producten.

uiterst tevreden

bedankt voor de vlotte service

16 Stationsstraat

Aalst 9300