Een sterk team met een snelle service

Pasco staat garant voor prijs/kwaliteit, een snelle service, zeker even belangrijk. De medewerkers, aangenaam om mee te werken, geen moeite is te veel om het juiste gadget te vinden. Bedankt!

Snelle service, goed product

Snelle service, er wordt ook meegedacht met de klant. Mooi product. Niks op aan te merken!

Mooi product, snelle levering.

Mooi product, snelle levering.

Snelle service en zeer tevreden

Mooi ontwerp!

Pasco heeft ons goed ondersteund bij het maken van een gepersonaliseerd Wit-Gele Kruis slabbetje.

Uitstekend en feilloze service

Uitstekend en feilloze service

Vriendelijk, snel en goed!

Snelle en vriendelijk bediening. Zeker een aanrader!

Altijd prima in orde !

Zoals altijd krijg ik snel een offerte, een vriendelijke service, goede opvolging en snelle levering. Meer moet dat niet zijn ! Dikke duim voor jullie.

goede informatie, mooi resultaat!

Alles naar wens verlopen, een heel goede service! Bestelling geleverd op de afgesproken datum.

super

Ik ben super tevreden van de aanbieding , opvolging en tijdige levering .

Uitstekende service!

Binnen de 10 dagen was al!es geklonken. Goede, vriendelijke en duidelijke communicatie!

Mooie pennen!

Pennen voor ons bedrijf besteld. Digitale proefdruk was duidelijk. Duurde wel even voor de bestelling er was maar de pennen zien er goed uit, prima kwaliteit

Goede ervaring

Bestellen gaat makkelijk en de service is goed. Medewerkers zijn vriendelijk en er wordt meegedacht. Goede kwaliteit spullen en veel keuze. Fijn dat ze ook pakketten maken / spullen samenvoegen (bijv. een zomerse tas met zomerse spullen erin, die je dan zo geleverd krijgt en dit niet meer zelf hoeft samen te voegen). Goede prijs/kwaliteit verhouding.

top!

prima service!

Voor herhaling vatbaar

Afwerking en levering zoals aangekondigd. Zeer vriendelijk en begripvol personeel. Een aanrader!

Persoonlijk, vlot en kwalitatief!

Persoonlijk, vlot en kwalitatief! Dat zijn de drie kernwoorden om de samenwerking met Pasco te beschrijven. En op de koop toe nog betaalbaar ook ;-)

Goeie service

goeie service / snel / vriendelijk levering is niet altijd goed (wordt op de verkeerd plek geleverd OF zonder genoeg informatie op de colis)

goed correct en vlot

goed correct en vlot

Zoals altijd perfect.

Wij bestellen reeds jaren bij Pasco, ze zijn met hun producten up-to-date. Prijs kwaliteit ligt goed. Je hebt een vaste aanspreek punt waar je wensen kunt uiten.

We kregen meteen een mooi voorbeeld vab onze bedrukte sjaaltjes. Het was nog niet perfect en dit werd meteen aangepast. Zeer goeie mooie service!

Zeer positief

Snelle klantgerichte service

Zeer snelle service en klantvriendelijk.

Onze bestelling werd zeer snel geleverd + de communicatie verliep zeer vlot.

Goede service en snel op de bal

Altijd zeer tevreden over de service en kwaliteit van de gadgets. Zeer responsief op aanpassingen zodat deze tijdig kunnen verwerkt worden.

Top firma!

Wij zijn heel tevreden van de service alsook van de artikels waarvan de klant super tevreden is! Doe zo voort :-)

Goede communicatie en super kwaliteit!

Op mijn zoektocht naar een mooie schrijfmap was ik op basis van prijs en kwaliteit snel verkocht door jullie website. De communicatie hieromtrent verliep zeer vlot en vriendelijk. Aangezien er enkele moeilijkheden waren met de betaling vanuit onze kant werd ik heel goed begeleid zodat deze zo snel mogelijk afgehandeld kon worden.

16 Stationsstraat

Aalst 9300