aangenaam bedrijf om met samen te werken

vlot contact, steeds onmiddellijk geholpen, producten ok, leveringen ok, kortom niets op aan te merken

Kwaliteit en hulp waar nodig!

Er werd met veel geduld een Ontwerp gemaakt. Alle wensen die ik heb doorgestuurd werden aangepast. We zijn erg tevreden van de proefdruk/druk/kwaliteit. Een erg fijne samenwerking.

snel antwoord - perfecte service - proces aankoop tot verzending helder

heel tevreden over snelle antwoorden en goede service. proces vanaf aankoop tot verzending kan perfect gevolgd worden.

Zeer goede service en vriendelijk personeel.

We waren zeer tevreden. Naast cleane en duidelijke website waar we makkelijk het relatiegeschenk gevonden hebben wat we nodig hadden was ook de afhandeling perfect. Zeer goed klantenplatform waar je alle info kan terugvonden. Ook de leverinformatie en track & trace was top. Bedankt Pasco!

Zeer positief

Vlotte communicatie. Efficiënte manier van offerte goedkeuren en drukproef beoordelen.

Pluspunten

- Supergoede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Marijke is fantastisch in jullie firma, altijd goed geholpen!

Pluspunten

Altijd goede service en extreem snel handelen

Pluspunten

zeer tevreden met de service / contact & altijd snelle levering en van goede kwaliteit

Pluspunten

Vlotte bestelling, snelle levering.

Pluspunten

Van begin tot eind een goede service. We zijn heel blij met onze gepersonaliseerde drinkbussen en kregen ze nog sneller dan aangegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zoals elke bestelling die ik plaats , perfecte service. Van sales tot levering op en top perfectie.

Pluspunten

vriendelijke bediening vlotte levering gemakkelijke elektronisch overzicht

geen voor deze levering :-)

Pluspunten

- goede begeleiding - correcte verzending - correcte levertijden

Pluspunten

Goeie contact met de vertegenwoordiger. Service on top. Altijd tevreden van de leveringen

Pluspunten

Steeds correcte leveringen! Geen opmerkingen.

Pluspunten

Als particulier een bestelling gedaan die ons keurig en tijdig werd opgestuurd. Een aanrader!

Pluspunten

zeer vlotte verwerking. proefdruk moest aangepast worden en is zeer vlot gebeurd.

niet direct

Pluspunten

Heel vlotte communicatie en opvolging. Goede kwaliteit van producten. Uitgebreid aanbod. Doen steeds het uiterste om alles tijdig bij de klant te krijgen. Indien producten niet beschikbaar, wordt een goed alternatief aangeboden om je uit de nood te helpen.

Pluspunten

Met Pasco ben je zeker van een snelle behandeling van je aaanvraag, een correcte prijs en een zeer snelle levering.

Pluspunten

Steeds snel, accuraat, vriendelijk en professionele opvolging!

16 Stationsstraat

Aalst 9300