Snelle service en kwalitatieve producten

Wij hebben reeds meermaals de gepersonaliseerde bic-pennen & mokken aankocht. Deze vallen enorm in de smaak bij ons personeel. De producten zijn van goede kwaliteit. Er wordt van Pasco uit snel gehandeld. Status van de bestellingen zijn makkelijk op te volgen en tot slot een snelle levering. We zijn een tevreden klant!

Elk jaar een nieuwe verassing voor onze medewerkers, met zorg en vernieuwing

We werken al een paar jaar samen en elke keer zijn we opnieuw aangenaam verrast door de diverse keuzes aan geschenken. De samenwerking is altijd correct en professioneel, maar wat het echt bijzonder maakt, is de vernieuwende en persoonlijke benadering. De geschenken voor onze medewerkers zijn elk jaar een mooie verrassing, met veel aandacht voor detail en originaliteit. Het contact is bovendien altijd prettig en open, waardoor we deze samenwerking als zeer waardevol ervaren.

Perfecte service

Rappe reactie op de mails. Correcte opvolging. Niet pusherige sales en dit is heel positief. En het opgeleverd product is mooi gedaan.

super snelle levering en tip top in orde

Alles dik in orde.

GEWELDIG

Het contact met julie vertegenwoordig "David" en met de personen die de opvolging hebben gedaan van de bestelling was super ! Wij hebben alles zeer snel ontvangen! Wij zijn super tevreden. Vrijdag hebben we de zakjes met ons logo kunnen afgeven aan onze spelers (sinterklaasfeest) en die waren echt wel zeer tevreden !

Alles exact conform afspraak en ook een extra verzoek is ingewilligd. Zeer tevreden over de afhandeling dus.

Vlotte afhandeling en service

Vlotte service, snelle levering. worry free.

Een goede opvolging en snelle levering

We waren niet zeker van onze keuze, maar jullie hebben ons goed geholpen met het zoeken naar de correcte kleur en vorm van het logo voor onze turn t-shirts.

Snelle en vlotte service

Al vaker gadgets besteld bij Pasco. Ook nu een super vlotte service en afhandeling met goede prijs-kwaliteitsratio voor de gadgets.

Geweldig!

Vlotte communicatie en goede service.

Snelle levering!

Snelle levering, perfect volgens afspraak, aan scherpe prijzen!

Snelle en correcte leverancier. Aanrader!

Mooi!

Mooi afgewerkt met het logo van onze firma!

Vlotte service

Van verkoop tot productie verliep alles heel vlot

Snelheid ten top

Snelle offerte, snel en makkelijk besteld en snel geleverd

Snelle service op maat

Het hele proces van offerte-aanvraag tot levering is heel vlot verlopen. De medewerkers (sales en studio & orderverwerking) hebben me heel vlot geholpen en waren bij wijzigingen snel mee met wat er moest gebeuren.

Op Pasco kan je rekenen.

Een dringend verzoek, een goed idee en prima opvolging ivm communicatie en levering.

Toppie

Beste, Perfectie bestaat niet vandaar de 4.5/5 alles verliep naar wens en de communicatie was ook goed. super mvg johan

Top service en opvolging

Niet alleen de aanloop naar de effectieve bestelling loopt supervlot door een gedegen begeleiding en opvolging. De levering laat ook niet lang op zich wachten.

Altijd kwaliteit & snelle levering

Wij bestellen telkens bij Pasco voor de goede kwaliteit van de artikelen en de uiterst snelle levering. Ook bij problemen staat het team telkens klaar.

super professionals

Wij plaatsen al jaren bestellingen en zijn zeer tevreden

Topleverancier

Zoals altijd, zijn wij ontzettend tevreden met onze samenwerking met PASCO. De prijs-kwaliteit verhouding is werkelijk uitstekend en biedt ons de beste keuze binnen ons budget. Leveringen verlopen steeds vlot en snel, waardoor we nooit voor verrassingen komen te staan. Wat we vooral waarderen, is de persoonlijke begeleiding die we krijgen. Het team zorgt voor een vlekkeloze afhandeling en denkt mee in elke stap. Zonder twijfel: een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen!

vlotte samenwerking

Samenwerking en levering lopen steeds zeer vlot

Sneller dan snel

prima klantenservice en snelle leveringen

Heel goede service

Zeer snelle service, altijd heel vriendelijk, luisteren heel goed naar de noden.

16 Stationsstraat

Aalst 9300