Pluspunten

Heel vlot en gemakkelijk besteld! Zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

Dit bedrijf doet moeite om er iets moois van te maken. Vriendelijke en snelle service.

Pluspunten

Ik ben heel te vreden met het resultaat. Bedankt voor de goede en snelle service

Pluspunten

Een top team, snelle verwerking en correcte afspraken!

Pluspunten

papieren bijvullingen plastic bureaukalenders mogelijk, terwijl de oorspronkelijke leverancier dit niet kon/wilde. Goed voor milieu én voor mijn budget, ik bestelde sowieso 400 nieuwe kalenders, maar was blij met de 200 bijvullingen (had nog 200 vervallen kalenders liggen).

Pluspunten

Alles supervlot verlopen. Bedankt voor de snelle service!

Pluspunten

Super firma,vriendelijke mensen en mooie producten.

Pluspunten

Levering mooi op tijd. De gepersonaliseerde sleeve was heel mooi van kwaliteit.

Pluspunten

vanaf onze 1ste vraag die we stelden tot de levering van ons product kunnen we jullie alleen maar feliciteren voor jullie opvolging en afhandeling. Dus geen enkel negatief punt ! Om af te sluiten, onze beste wensen boor het nieuwe jaar !

Pluspunten

Een heel leuk contact met David waarbij ook alle afspraken zijn nagekomen zoals besproken. Levering is effectief gebeurd op de dag van afspraak (zeer belangrijk). Laatste aanpassing van omruiling van 1 geschenk is nog kunnen gebeuren => top! Kortom: een correcte en vlotte behandeling van onze bestelling en zonder nodige rechtzettingen nadien. Pasco is voor ons een super leuke partner om mee samen te werken.

Volgend jaar geen namen meer op de cadeaus kleven. Wij hebben alle stickers eraf gehaald omdat de cadeaus worden gestapeld bij het klaarzetten hiervan. Als de 1ste persoon zijn cadeau dan helemaal onderaan ligt is dit te moeilijk om net die doos eruit te halen.

Pluspunten

Kwaliteitsproducten die binnen de gevraagde termijn geleverd werden! Ook een prima opvolging toen ik nog bijkomende vragen had. Kortom: een heel tevreden klant die zeker terugkeert.

Pluspunten

Alles is perfect verlopen vanaf de offerte aanvraag tot de levering.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

snelle respons goede voorstelling van een alternatief voor product dat niet op stock was correcte verwerking van logo in de proefdruk

Pluspunten

Zeer snelle service!

Pluspunten

PASCO heeft inspanningen gedaan om ons pakket tijdig te leveren.

Pluspunten

Pluspunten

Hele goede service, vlotte communicatie en tijdige leveringen!

Pluspunten

Personeel was heel tevreden over de keuze van het geschenk! Was op zich ook zeer mooi pakket! Pakketten ook zeer correct volgens afspraak geleverd ! Dus geen opmerkingen. Prima service.

Pluspunten

Vlotte werkwijze van eerste contact tot levering

Pluspunten

Zoals ik al eerder gezegd heb, is voor mij de digitale drukproef een grote meerwaarde. Ik ben tevreden over onze samenwerking :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed contact, goede kwaliteit, goede afdruk ondanks lastig design.

Pluspunten

Snelle reactie !! Klantvriendelijk !!! Mooi afgeleverde geschenkjes ! Alvast bedankt

Pluspunten

snelle, professionele en vriendelijke bediening

16 Stationsstraat

Aalst 9300