Pluspunten

Snelle, correcte en vriendelijke opname en afhandeling van de bestelling. Bij de levering liep een en ander fout, doch heeft Pasco er alles aan gedaan om het weer recht te zetten, dat is fijn!

Niet aarzelen om met de klant contact op te nemen als er vragen zijn.

Pluspunten

correcte prijsopgave, opvolging van nabij, onmiddellijke reacties op vragen via mail

Pluspunten

Vlotte communicatie, foutloze levering

Pluspunten

Zoals altijd netjes en op tijd geleverd

Pluspunten

snelle service, goede kwaliteit van pennen, prima opdruk, wij hebben al voor de 3de maal opnieuw besteld.

Pluspunten

Vlot contact Mooi product alles is goed verlopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reacties, correcte opvolging

Er werden levertijd belofte gedaan die uiteindelijk niet waar konden worden gemaakt. Bovendien had ik 3 contactpersonen waardoor ik eigenlijk soms wat twijfelde of het allemaal in orde zou komen.

De levering gebeurde aan het foute adres. Dit werd gelukkig wel snel verholpen.

Pluspunten

- snelle reactietijd - uitstekende service - professionele contactpersoon

Pluspunten

Snelle en verzorgde levering van de aangekochte producten

Pluspunten

Goede en vlotte service met aangepast advies aan de behoeften van de klant

Pluspunten

steeds stipte levering volgens afspraak

Pluspunten

- snelle service - vlotte en vriendelijke communicatie - correcte afhandeling van de orders - opvolging van de order mogelijk - afspraken ivm levertermijn nageleed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reacties en goeie voorstellingen

leveringen... we worden niet altijd verwittigd dat onze leveringen verzonden worden

Pluspunten

Goede opvolging. Snelle respons. Goede voorstellen. Pluim voor account David Hellinckx.

Pluspunten

Snelle reactie Vlotte proef-opmaak & goedkeuring Goede prijs-kwaliteit-verhouding

Pluspunten

Vlotte communicatie, vlotte service, steeds tevreden.

Pluspunten

Snelle en puike service van David Hellinckx en design team!

Leveringen: reeds verschillende keren ongevraagd bij de buren en mensen in de straat geleverd; dit wekt wrevel op - bij toekomstige bestellingen graag persoonlijke levering.

Pluspunten

Persoonlijke ondersteuning Snelle reactie Klantgericht Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding Meedenken - oplossingsgericht Bij een probleem met de kwaliteit, onmiddellijk een pasklare oplossing geboden Ik ben enorm tevreden en zal in de toekomst zeker nog beroep doen op jullie diensten!

Pluspunten

Snelle levering, mooie druk en goede begeleiding bij opmaak

Pluspunten

De vertegenwoordiger is altijd snel in reageren en aktie ondernemen. Dikke pluim voor David!

Pluspunten

Pasco doet zelf voorstellen van relatiegeschenken die aansluiten bij ons bedrijf en doelgroep. Eerlijk advies over prijs/kwaliteit van gadgets, snelle opvolging en scherpe prijzen.

Levering was vroeger dan gepland. Dit was enderzijds zeer positief maar het was nog beter geweest als we hiervan op de hoogte werden gebracht zodat we ons konden voorbereiden op de verdeling van de gadgets.

Pluspunten

Zeer snelle service,goede opvolging van het order

Pluspunten

Betrof bestelling die we snel nodig hadden, bovendien is van onze kant het leveringsadres paar keer gewisseld. Ik ben uitstekend geholpen, prima service dus!

16 Stationsstraat

Aalst 9300