Pluspunten

Goede communicatie! Goede timing! En jullie hielden zich goed aan de gemaakte afspraken! Dank je, Evy!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super service, snel en betrouwbaard. De sleutelhangers die we bestelde zagen er ook helemaal uit zoals we in gedachten hadden! Op een week tijd was alles bij ons. Fantastisch!

Pluspunten

De allround-service verloopt vlot: van het vragen tot advies, naar een offerte, het plaatsen van een bestelling tot de levering van het product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service van de medewerkers

Jammer dat initieel geleverde goederen niet ok waren

Pluspunten

Vriendelijke en vlugge afhandeling van aanvraag

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle respons, oplossingsgericht

Voldoende voorraad aanleggen. Ik wacht nog steeds op een deel van de bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Communicatie verloopt zeer vlot. Kwaliteit valt zeer goed mee ondanks de lage prijs.

De magnetische boekenleggers werken niet allemaal optimaal, de magneet klikt niet bij elke boekenlegger. De prijs is natuurlijk zeer laag waardoor de kwaliteit ook niet 100% kan zijn.

Pluspunten

zeer vriendelijke service, punctueel en correct eindresultaat

Pluspunten

- 1 aanspreekpunt = positief - snelle en correcte afhandeling - luistert naar de klant - snelle reactie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, juiste leveringsdatum, vriendelijke contactpersonen

Ik had gevraagd om de balpennen per 50 te sorteren, maar ze werden per 25 gesorteerd. Dit vond ik wel een beetje jammer, want ik had er expliciet naar gevraagd.

Pluspunten

professioneel advies en heel snelle levering

doe zo verder

Pluspunten

Heel snelle en professionele service. Een bedrijf dat voor de last mile gaat

Pluspunten

Zeer goeie aanpak - super vlotte gang van zaken, van offerte, order-bevestiging, tot de levering en de facturatie. zo hebben we het graag.

Pluspunten

Supervriendelijke klantenservice en correcte en kwalitatieve levering van de producten

Pluspunten

Ik ontving heel snel de offerte en de bestelling. Het personeel met wie ik gesproken heb was erg vriendelijk en behulpzaam. De puzzeltjes bevallen bij mijn klanten ook heel goed, iedereen van groot tot klein vindt ze grappig.

ik heb best veel bijna helemaal witte hokjes in de puzzel nu, zou eigenlijk beter zijn geweest als ik het plaatje breder had gemaakt want het is nu wel echt moeilijk puzzelen. Ligt ook aan mij hoor maar het zou nog beter zijn geweest als u dat had gezien en mij had geadviseerd om het plaatje iets aan te passen.

Pluspunten

snelle levering vriendelijk betaling na levering

Pluspunten

Alles correct en tijdig geleverd

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

alles is correct en stipt verlopen

16 Stationsstraat

Aalst 9300