Laden reviews...
346 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les retours montrent que PascoGifts offre un service fiable et une livraison rapide. La communication est claire et le support est réactif, et la qualité des produits est élevée. L'expérience globale est positive et les commandes répétées témoignent d'une relation durable. L'entreprise semble axée sur le client et fiable.
Wij hadden recent op zeer korte termijn gadgets nodig. Pasco heeft ons opnieuw uit de nood geholpen. Hartelijk dank voor de snelle en perfecte levering. Zeker gezien de tijdsdruk waarderen we jullie inzet enorm;
12 May 2026
Chris
Antwerpen 2040
Fijn dat er mensen bij Pasco zijn die ook met je meedenken en een passende oplossing voor jouw wensen zoeken.
11 May 2026
Robert
Alphen aan den Rijn
Ondanks onze vele vragen en wijzigingen zijn we altijd heel professioneel en op een geduldige manier geholpen geweest.
7 May 2026
Katrien
Roeselare
We bestelden onlangs opnieuw goodies bij Pasco en zijn, zoals altijd, heel tevreden over de samenwerking. Het is fijn om te kunnen rekenen op een partner die consequent kwaliteit levert.
7 May 2026
Kiana
Lokeren
Ik vind het fijn dat Pasco meerdere voorstellen doet en meedenkt met zijn klanten. De levering was er ook in recordtijd, dat is altijd mooi meegenomen!
Floris
Wetteren
Onlangs bestelden wij laptop rugzakken. Deze bestelling werd zoals steeds met alle professionaliteit en snelheid behandeld. Dank aan Pasco gifts
Isaie
Brussel
Pasco neemt altijd redelijk snel contact met ons op bij vragen.
Laura Deblon
Kortrijk
Ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik had een beetje haast maar alles was precies op tijd. De opdruk is zoals ik het gehoopt had te krijgen. Hopelijk vinden mijn klanten de tas net zo mooi als ik zelf. Kortom, Dik tevreden.
4 May 2026
Anja
Varsseveld
Voor de eerste keer bestelde ik bij Pasco Gifts. Alles is vlot verlopen. De medewerkers zijn top!
4 May 2026
Dorinda
Bever
Ik was op zoek naar bedrukte ballonnen. Wij hebben verschillende offertes gevraagd maar jullie waren veruit de goedkoopste en niemand anders kon voldoen aan onze wensen. Ik heb veel contact gehad met Leander en Arno tot we eindelijk het perfecte ontwerp hadden! Moesten we nog eens ballonnen (of iets anders) nodig hebben zal ik jullie zeker opnieuw als eerste contacteren.
1 May 2026
Vriendelijke service , snelle levering
30 April 2026
Inge
Dendermonde
Er waren enkele problemen met de verzending maar die werden snel opgelost door Jonathan
27 April 2026
Karine DE VUYST
LEDE
vlot correct en altijd vriendelijk geholpen
24 April 2026
Sarah Janssens
Zeebrugge
Zeer goede ervaring met het bestellen van promotiemateriaal bij Pasco! De communicatie verliep zeer vlot, mails werden snel beantwoord en de bestelling kon - ondanks een strakke deadline - zeer snel worden afgehandeld en geleverd. Het geleverde materiaal was ook kwalitatief en afgewerkt naar verwachting. Bedankt!
Axelle
Heverlee
Reeds enkele jaren geniet ik van een héél aangename samenwerking met het Pasco team. Geen vraag is hen teveel en ze leveren steeds prima service op maat!
Silvie De Nul
Antwerpen
Kreeg weer zeer snel alle info die ik nodig had om te bestellen en ook de samples waren snel toegekomen. Voor het grafische verloopt ook alles duidelijk via de site en kan ik steeds alles goed opvolgen. Blijft altijd aangenaam om met jullie te kunnen samenwerken.
Tinne Vansteenbeeck
Wommelgem
Reeds bij 2 werkgevers met PascoGifts samengewerkt en echt 0.0 op aan te merken. Top service en top kwaliteit!
Janne
Roeselare
We kunnen altijd rekenen op een goede opvolging en prima service.
Petra
Meise
Zodra ik mijn bestelling had geplaatst ben ik meteen in contact gekomen met een medewerker. Wat voor mij een groot pluspunt was is dat ik een gratis proefdruk kreeg van mijn bestelling. Na de goedkeuring te geven is de bestelling snel verwerkt en geleverd. Een vlotte en snelle service zoals hier heb ik nog niet veel meegemaakt.
Ambe
Antwerpen
Ik heb wielerpetjes besteld voor een event. De designers hebben mijn goed ondersteund om de print in orde te brengen. En er nog eens voor gezorgd dat de levering mooi op tijd was voor het event. Dankzij Pasco was het event top!
Robin
Essen
We werken al sinds jaar en dag samen. Nooit problemen gehad. Zeer vlotte samenwerking.
21 April 2026
katia
Brugge
Snel en goed geholpen, duidelijkheid in het hele proces, snelle levering!
21 April 2026
Sanne
Herentals
Heel fijn contact, transparant bestelproces en snelle levering, goede opvolging.
15 April 2026
Evie
Boechout
heel tevreden, snel, flexibel, goeie prijzen
14 April 2026
vanessa peeters
Londerzeeel
Pasco Business & PromoGifts est le spécialiste des cadeaux d'affaires, objets promotionnels et concepts cadeaux personnalisés.
Nous sommes convaincus qu'un bon cadeau fait bien plus qu'afficher un logo. Il renforce les relations, témoigne de la reconnaissance et permet à votre organisation de laisser une impression positive et durable. C'est pourquoi nous accompagnons personnellement nos clients à chaque étape, du choix du produit et de sa personnalisation jusqu'à la livraison.
Avec plus de 20 ans d'expérience, des milliers de clients satisfaits et une véritable passion du service, nous aidons chaque jour les entreprises à surprendre leurs collaborateurs, clients et partenaires professionnels de manière originale et mémorable.
Découvrez les avis de nos clients sur Pasco Gifts. Des expériences réelles et des évaluations indépendantes pour vous aider à faire le bon choix en toute confiance.
Branch
Clothing, Fashion