Zoals altijd een super service.

Elk jaar opnieuw ben ik zeer tevreden over de snelle service, de bereikbaarheid, de hulp, ... Alles loopt vlot in elkaar en als klant kan je alles zeer nauwgezet opvolgen.

Betrouwbare partner

Zoals altijd kunnen we op Pasco rekenen voor onze occasionele merchandise. Top kwaliteit voor een goede prijs. Keuze uit een ruim aanbod. Deze keer moesten we iets langer wachten dan normaal. Ik heb de indruk dat het pas in productie gegaan is na een reminder van mij. Dat kan natuurlijk overal gebeuren en we hadden de tijd.

Vlotte service aan marktconforme prijzen

Opnieuw een heel vlotte en snelle manier van communiceren. Alles werd goed voorbereid en mijn vraag tot aanpassingen werd onmiddellijk uitgevoerd.

Makkelijk en snel

Snelle reacties op berichten en proefafdruk hebben geleid tot bestelling. Snelle service.

vlot verloop

De offerte, bestelling en levering volgden elkaar vlot op. Handig dat het verloop online te volgen is.

Meedenkend en snel

Heb een fijne ervaring gehad in communicatie. Het druk oppervlakte is wat kleiner dan ik mij had voorgesteld, maar er is goed meegedacht en was geduld voor aanpassingen.

Ondanks problemen toch een snelle oplossing gevonden

Wij hadden stoffen draagtassen besteld via Pasco, bedrukt met onze logo's. Ik liet ze verpakken per 50. Echter werd dit niet zo geleverd. Pasco heeft dan wel de moeite gedaan om ze buiten onze zorgen om op te halen en ze te laten herverpakken. Voor de rest liep de communicatie en de drukproef ook zeer vlot.

Super om met Pasco in zee te gaan

Jaarlijks bestellen we onze USB sticks met Label erop gedrukt. Deze bestelling is steeds correct, en een héél snelle service. Handig is ook dat je het proces van bestelling tot levering kan meevolgen.

Alweer top!

Keer op keer fijn samenwerken met de mensen van Pasco. Ze luisteren en zoeken mee naar hét perfecte product.

prijs/kwaliteit zijn net zoals de klantenservice op en top

Ik ben al een paar keer van werkgever veranderd de laatste periode, maar één ding bleef hetzelfde: Pasco als leverancier voor merch en giveaways. De prijs/kwaliteit verhouding is steeds dik in orde en ook de korte lijn met de customer service is zeker een pluspunt. Ze hebben ook een flexibele werking en kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is.

Ik heb een bestelling gedaan en deze verliep zeer vlot, achteraf bleek er toch iets niet te kloppen met de aantallen, maar zonder problemen werd hetgeen dat teveel was teruggenomen! Zeer duidelijke communicatie!

Vlotte samenwerking, netjes geleverd

Ik bestel al jaren spullen bij Pasco. Telkens heel tevreden over de samenwerking. Een handig digitaal systeem voor de drukproeven, snelle respons en telkens netjes en op tijd geleverd.

perfecte service

onze vorige caps waren iets te licht voor ons, met de productie besproken. demo's gekregen om zo tot een verbetering van ons product te komen

Begripvol en geduldig

Begripvol, Doordat we even veel aan ons hoofd hadden konden we niet onmiddellijk werk maken van onze bestelling. Toch na enkele maanden hebben we even werk kunnen maken van onze bestelling eendjes de cadeautjes voor onze gasten op ons huwelijk. Waarvoor vooral dank aan Lander Vasteau! Ons even laten herinneren aan onze bestelling en regelmatig de vraag of we er al uit waren was een leuk herinnering aan een klein maar belangrijk detail. Dank voor uw geduld! Mvg Marijke en Tim

Last minute besteld en on time eleverd

Perfect !

snelle en correcte opvolging

opvolging van a tot zet is zeer goed en er wordt samen gezocht naar alternatieven

positief

Ik kreeg vlot reactie en bestelling werd geleverd zoals afgesproken.

Vlotte afhandeling van bestelling

Zeer vlotte afhandeling van een bestelling, produkt was snel in ons bezit. Zeker aan te raden. Wij bestellen hier al enkele jaren onze produkten en werden/worden steeds goed begeleid.

Altijd verzorgd en een goede service!

Pasco gaat altijd voor verzorgd en een goede service! Het is heel fijn om samen te werken met Pasco. Ze denken met je mee en het resultaat is altijd in orde. Als dit toch niet zo zou zijn, dan gaan ze heel snel aan de slag om te herstellen als er iets mis liep, en je alsnog een geweldige ervaring te geven. Heel fijne samenwerking!

Zeer goede service! Doe zo verder

Een heel goede service! De kwaliteit van mijn product is top.

Vlotte samenwerking en opvolging van de bestelling!

Steeds bereid en communicatief naar de klanten Denken mee na om de geschikte producten aan te leveren :-).

Snelle en goeie service!

Wij zijn tevreden over de opvolging en service van Pasco, keer op keer. Dank aan het hele team. MARCOM Aon Belgium

correcte service

correcte service

Flexibel, responsief, zeer goede service

We hebben op het laatste moment verschillende gepersonaliseerde goodies met ons logo besteld voor een bedrijfsevenement. Alles werd binnen een week geleverd! We hadden een probleem met één van de bestelde artikelen, maar Pascogifts heeft ons onmiddellijk een passende oplossing geboden. Onberispelijke service, zeer vriendelijk team!

Snelle levering, goede kwaliteit!

De bestelling was perfect in orde, snel geleverd en de kwaliteit van het materiaal is top!

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.