Snelle levering, goede kwaliteit!

De bestelling was perfect in orde, snel geleverd en de kwaliteit van het materiaal is top!

vlotte afhandeling

Order is vlot opgevoerd, makkelijk opvolgbaar online en snel uitgeleverd zoals beloofd. Feedback op vragen werd ook vlot beantwoord.

Zoals altijd in orde!

Zeer responsief, altijd goede kwaliteit

Supertevreden

Zeer tevreden over de samenwerking! Alles verloopt prima.

Zoals altijd! Perfect service en goede kwaliteit

Ook dit jaar bestelden we weer gepersonaliseerde T-shirts voor onze sportieve collega's die meedoen aan de 10miles. We kregen mooi voorstel en mooie uitwerking. De besteling en levering gingen foutloos. Bedankt alweer.

Alles was dik in orde

Alles was dik in orde met een stipte levering

Altijd snel en betrouwbaar – een topservice!

Wij bestellen regelmatig goodies bij Pasco Business Gifts en zijn telkens weer tevreden over hun service. Wat vooral opvalt, is de snelheid waarmee al mijn vragen beantwoord worden. Altijd snel, duidelijk en behulpzaam. Dit maakt het bestellen niet alleen gemakkelijk, maar ook prettig. Kortom: een fijne leverancier waar je op kunt rekenen!

Snelle Levering

Ik heb steeds binnen de week mijn pakket ontvangen.

Topservice van begin tot eind

We zijn heel tevreden over onze samenwerking met PascoGifts. Het persoonlijke bezoek en de brainstormsessie gaven ons heel wat inspiratie. We ontvingen snel de gevraagde stalen, en toen we later besloten om voor een ander incentive te gaan, werd ook dat perfect opgevolgd. Nieuwe stalen werden zonder moeite opgestuurd en we voelden ons telkens goed begeleid. Heldere communicatie, vlotte opvolging en een levering die zelfs vroeger dan verwacht kwam – echt een aanrader!

Snelle service!

Bij elke aanvraag wordt er direct actie genomen. De digitale proefdruk ziet er altijd uitstekend uit. Status van de bestelling is makkelijk op te volgen. Topservice!

Een all-in one oplossing, op tijd geleverd

Dankzij Pasco werd onze zomeractie tijdig geleverd en kon er een sterke uitwerking gebeuren waarbij maar liefst 4 (krasloten, twisters, affiche en tattoos) verschillende materialen werden gebundeld in 1 actiedoos. Goede opvolging en duidelijke communicatie. Aan te raden!

Telkens opnieuw correct en snel

uitgebreid aanbod Steeds opnieuw snelle en correcte levering

makkelijk en snel!

goede communicatie met het team, vlotte bestelling, mooi resultaat

Pasco staat voor supersnelle en correcte service

Wij zijn zeer tevreden over de klantgerichte en snelle service die we al jarenlang ontvangen.

Snelle levering - correcte prijs

Goeie service, snelle levering, en dat allemaal aan een correcte prijs. Ik ben en blijf fan van Pasco :)

Simply the best

Zaken doen met Pasco gaat als vanzelf; offerte heb je binnen 1 uur en opvolging tot en met levering van de order gebeurt zeer vlot. Wij twijfelen niet meer ....

Uitstekende service

Duidelijke communicatie en snelle service. Helemaal blij met het resultaat :)

Supersnelle service en topkwaliteit producten!

Ik had binnen een paar uur al een duidelijke en scherpe offerte binnen, echt super snel geregeld. De kwaliteit van de materialen is uitstekend en het contact verliep erg vlot. Je merkt dat ze hun best doen om alles zo snel en goed mogelijk bij de klant te krijgen. Zeker een aanrader!

Heel fijne & professionele samenwerking

Professionele service en snelle opvolging

Snel en prachtige voorwerpen

Snelle levering en service De mensen helpen mee nadenken over de keuze van ontwerp en product tot het juist zit

Alles naar wens verlopen!

Het bestelproces en communicatie was snel, duidelijk en eenvoudig. Van elke stap werden we op de hoogte gehouden. De leveringstermijn werd gerespecteerd en de besteld producten waren heel goed!

Op tijd en kwaliteit

Een tijdige levering van een kwalitatief product

Alles in orde!

Snelle reacties en vlotte digitale bereikbaarheid van het Pasco team - verzorgde levering - snelle en accurate facturatie. Helemaal in orde dus!

Snelle en vlotte communicatie

Ze reageren snel op aanvragen en verzoeken. Bij een eventuele fout zorgen ze ervoor dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Het bestellingssysteem waar ze mee werken is duidelijk en handig om mee te werken. Ze denken mee met de klant voor een mooi eindresultaat.

top

correcte levering en begeleiding

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.