Top !

Vanaf de vraagstelling zijn wij begeleid geweest in de mogelijke keuzes en alternatieven die we hadden i.v.m. met het gevraagde product. De informatie die gevraagd werd toonde heel duidelijk aan dat men hier met professionals te maken heeft, die weten hoe ze een klant moeten begeleiden in zijn keuzes. Het uiteindelijk afgewerkte en geleverde product was dan ook perfect (volgens de leden van onze club).

Goede klantenservice

Aanvragen en bestellingen verlopen altijd heel vlot. Heel aangenaam team om mee samen te werken, zijn ook altijd bereid om een oplossing te zoeken of te zoeken naar alternatieven indien het geleverde product toch niet 100% naar wens was.

Vlotte communicatie, snelle levering, product is zoals ik verwacht had

Wederom een super samenwerking met Pasco Gifts

De opdruk is van topkwaliteit, de communicatie met het team verloopt altijd vlot en professioneel, en de levering was perfect in orde en sneller dan verwacht. Altijd fijn samenwerken met David en het team van Pasco!

Een service waar we altijd kunnen op rekenen.

Steeds een goede opvolging van het product en een snelle levering.

Prima service en heldere communicatie!

Prima service en heldere communicatie!

Snelle en goede service. Ze volgen alles goed op en communiceren heel duidelijk. Aanrader!

De beste & snelste service!

Ik had een last-minute idee en werd ontzettend goed geholpen! De service was snel, professioneel en met de glimlach. Bedankt voor de fijne ervaring en de goede opvolging! Echt een aanrader! Dankjewel!!!

Telkens weer snelle service

Pasco staat garant voor snelle service, telkens weer. Bovendien gaan ze meteen aan de slag indien je 'out of the box' requests hebt.

We zijn zeer tevreden over de service. De levering was snel en verliep zonder problemen.

Steeds correct

Vlotte aflevering en opvolging

Heel tevreden - top service

Paraat om mee te denken en advies te geven naar realisatie en haalbaarheid. Vlotte service.

TOP ORGANISATIE

voor ons bedrijf waren wij op zoek achter loopshirts. er werden mij meerdere testshirts opgestuurd om de kwaliteit van hun producten te kunnen aantonen. de bedrukte shirts werden goed opgevolgd intern door PASCO zelf en werden allen sneller geleverd dan mijn vooropgestelde deadline. Wij zullen in de toekomst zeker en vast nog samenwerken

Vlotte service en vriendelijke medewerkers

We hebben een beroep gedaan op Pascogifts om op erg korte tijdspanne bedrukte gadgets voor ons bedrijfsevenement te verkrijgen. Maandag besteld was vrijdag al geleverd. De medewerkers verzetten hemel en aarde om tegemoet te komen aan de wensen van de klant. Zeer tevreden dus: keep up the good work!

Snelle en correcte levering

Wij hadden een strakke deadline. Jelle heeft ons snel en efficiënt verder geholpen en onze levering was mooi op tijd!

Opnieuw een topervaring

Na de aanvraag van een offerte, werd deze onze prompt toegestuurd. De bevestiging van de bestelling en de drukproef volgden snel. Al even snel ontvingen wij bericht dat de productie was opgestart en nauwelijks een week later werden de items geleverd. Professionalisme ten top.

super

stipt en correct , zoals het moet . top

Snel, professioneel en duidelijke communicatie

Eerst ervaring met Pasco en aangenaam verrast door hun professionele en snelle service. Duidelijke communicatie en vlot contact. Dank daarvoor!

Zeer snelle goede levering

Pasco heeft een zeer snelle levering op goede kwaliteit producten. Ook denken ze volop met je mee.

Super tevreden: vlotte communicatie, flexibel met eigen visuals en een topresultaat

Heel fijne ervaring met Pasco Promogifts. Ze dachten goed mee en waren super flexibel met het gebruiken van onze eigen visuals en het doorgeven van afmetingen en drukbereik. Communicatie liep vlot en het resultaat mag er echt zijn. Zeker tevreden!

Goede producten voor een correcte prijs, geweldige service er boven op!

Goed advies, duidelijke proef, on-time, correcte prijs!

Zeer snelle en correcte levering

Altijd heel tevreden over de snelheid dat de goederen geleverd worden.

Persoonlijke service en topkwaliteit

Wij bestellen al jaren bij Pascogifts en dat zegt eigenlijk al genoeg. Ze kennen ons bedrijf goed, we worden steeds persoonlijk geholpen. Dat maakt het heel efficiënt om keuzes te maken. De prijs-kwaliteitverhouding is absoluut in orde

Steeds weer een snelle offerte en levering

Altijd een plezier om met PASCO te werken. Enorme keuze aan producten, snelle offertes en snelle levering.

op Pasco kun je rekenen

steeds correcte service en mooie producten aangeboden

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.