Pluspunten

Zeer snelle service, snelle levering, 100 % tevreden !

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie!

De doos waarin de magneten werden geleverd was niet zo stevig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte opvolging en levering

Voorstellen/drukproeven op maat en naar wensen van de klant. Zodanig de klant zelf geen opzoekwerk en opmetingen hoeft te doen.

Pluspunten

Supersnelle service, héél klantvriendelijk, aanvankelijke bestelling kon achteraf nog aangepast worden en dit zonder problemen, heel behulpzaam om de site te raadplegen...Niets dan lof !

Pluspunten

Bij iedere bestelling snel geholpen via mail. Duidelijk proces, van proefdruk, tot betaling, tot levering.

Pluspunten

Heel snel antwoord gekregen op al onze vragen. Meerdere keren een nieuw ontwerp moeten vragen, en iedere keer super goed geholpen en zonder meerkost. Altijd heel vriendelijk. Beloofde leverdatum werd gehaald, en werd zelfs vroeger geleverd wat een grote meevaller was.

Pluspunten

snelle en technische service!

voorlopig niet :-)

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteitsproducten

Pluspunten

Goede communicatie; snelle levering in de mate van het mogelijke

Kon niet echt goed volgen wanneer iets geleverd zou worden omdat er meerdere dingen besteld waren en er deelleveringen mogelijk waren

Pluspunten

snelle en correcte afhandeling van de bestelling altijd heel vriendelijke bediening

bij deze bestelling geen verbeterpunten! :-)

Pluspunten

Vlotte service & communicatie. Van opmaak ontwerp tot levering was in orde.

Kleine printruimte op pet. Levering gebeurde op het facturatieadres en niet op het leveradres.

Pluspunten

zeer vlotte opvolging - stipte levering

Pluspunten

Snelle reactie op je emails en uitstekende service!

Pluspunten

We werken nu sinds een klein jaartje met Pasco Gifts samen voor het bestellen van onze give aways en relatiegeschenken. Dit verloopt zeer vlot: snel antwoord, correcte prijzen en vlotte verwerking. Dit maakt dat Pasco Gifts onze preferred supplier blijft voor dit soort zaken.

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over de service van PascoGifts. Ik bestel hier altijd mijn kampsjaaltjes. Nadat ik mijn sjaaltjes niet kreeg werd ik goed geholpen door jullie. Geweldig team.

Misschien overwegen om een andere leverancier te nemen? Ik heb al vaak problemen gehad met jullie leverancier (wat ik niet had met andere leveranciers). Doordat de leverancier bij een eerste levering niet bij ons aanbelde, kreeg ik de sjaaltjes niet op tijd. Dit is voor mij echt een probleem voor mijn kamp. Toch knap opgelost door jullie team.

Pluspunten

correcte levering en telefonische communicatie

Niet binnen de beloofde 3 dagen geleverd

Pluspunten

Très bon suivi des dossiers et des commandes. Produits de qualité

Pluspunten

Zeer helder bestelproces. Ook nadat de bestelling geplaatst werd kreeg ik een mooi overzicht van de status op een aparte webpagina. Zeer mooi gedaan! Pasco is eenvoudig en kwaliteitsvol, een topper!

Pluspunten

9/10

Pluspunten

Goed product, snelle levering en goede communicatie! Zou weer bestellen!

Pluspunten

Van eerste contact tot levering van het product is alles zeer professioneel en snel verlopen: meedenken over het ontwerp, onmiddellijke verwerking van feedback en supersnelle aflevering van het eindproduct.

Pluspunten

Zeer tevreden. Super service. Snelle levering.

Pluspunten

Heel tevreden over jullie service. Alle contacten verliepen zeer vlot. Ook leuk om eerst een voorbeeldje (sleutelhanger) te ontvangen vooraleer de bestelling te doen. Bedankt!

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.