Correcte leverancier

Pascogifts is een leverancier die je bij staat met raad en daad. Al jaren een hele fijne samenwerking, ze staan er ook als er iets mis loopt. Geeft een fijn gevoel! Ik kan Pascogifts aan iedereen aanraden!

Geweldige prijs-kwaliteit en vlotte samenwerking!

De samenwerking met Pasco ging vlot. Er was een duidelijke communicatie en wist meteen waar ik terecht kon met eventuele vragen. Correcte levertermijn, vlotte service!

Super service

Na plaatsen van de bestelling werd ik zeer goed op de hoogte gehouden door het Pasco team ,bedrijf heeft een duidelijke website met groot aanbod en prima service ,een aanrader !

Zeer goede service en kwaliteit

Met David van Pasco samenwerken is enorm fijn. Samen gaan we op zoek naar de beste gadgets voor onze werknemers binnen het budget en tijd. Steeds lukt het hier dan ook goed kwaliteit in aan te leveren.

Leuke schriftjes met mooie opdruk

Voor ons event hadden we simpele schriftjes met opdruk besteld. Gezien we niet zeker waren van de kleur, werd een proefdruk gemaakt en werden we begeleid in het maken van onze keuze. De opdruk is zeer mooi afgewerkt.

Fijne samenwerking, snel en efficient

Snelle service, kwalitatieve producten en vriendelijke mensen om mee samen te werken

Top team

Dit bedrijf helpt je van begin tot einde om het perfecte product af te leveren. Niks is hun te veel.

Klantgerichte en kwalitatieve leverancier

Super fijn om te ervaren hoe snel zij reageren, flexibel opstellen en inspelen op de vraag van hun klant.

Goede, correcte en stipte afhandeling

Steeds een goede, correcte en stipte afhandeling.

Al jaren klant, altijd topservice !

Al jaren klant, altijd topservice !

Goede service en advies

Goed geholpen met de bestelling van onze goodies voor een klantenevent. Het is fijn om ergens terecht te kunnen met vragen en snel geholpen te kunnen worden.

Zoals gewoonlijk, altijd topkwaliteit en stipte levering !

Paraplu's besteld voor ons bedrijf met ons bedrijfslogo. Zoals steeds afgeleverd volgens afspraak.

Uitstekende service

Ben heel tevreden over de service van Pasco. Zeer vlotte communicatie, snelle opvolging van mails en vragen, aanpassing van logo was geen probleem. Rugzakken werden heel snel geleverd. Ook klacht ivm Dopper werd heel correct en pro actief afgehandeld.

Top service!!

Goed, snel en juiste prijs.

Snelle levering en heel goed contact. Heel erg tevreden!

Supersnelle productie en levering.

Balpennen besteld, zeer bereikbare en behulpzame klantendienst. Zonder moeite een bestelling kunnen plaatsen die snel en zeer correct werd geleverd. Zeer mooi eindresultaat.

Heel vriendelijke en vlotte dienstverlening

Vanaf het begin een heel aangenaam contact met Pasco. Heel professioneel advies met daarop volgend een heel vlotte bestelling en levering.

Goede samenwerking. Tevreden over ons bestelling.

Goede samenwerking. Tevreden over ons bestelling.

Gewoon prima!

Goed contact, advies, scherpe prijzen en snelle levertijd.

Good quality and customer service!

We are happy with the quality of the delivered product and with the care and speed of customer service!

Goed geholpen en geadviseerd

De medewerkers van Pasco zijn zeer reactief en proactief, fijn om zo geholpen te worden.

Vlotte service en correcte opvolging

Vriendelijke klantenservice en goede opvolging van de goederen.

Goed betaalbare eindejaarsgeschenken!

Ik heb voor de tweede keer mijn einde jaarsgeschenken besteld bij Pasco. Je kan ze personaliseren en ze worden snel geleverd! Heel blij mee!

zeer aangenaam begeleid van start tot finish

vanaf het eerste moment werd ik via mail heel sympathiek geholpen. drukkwaliteit was goed maar spijtig genoeg was de drukkleur verkeerd. dit is dan zeer snel en professioneel opgelost. ik ga er dan ook van uit dat bij mijn volgende bestelling ik een ster meer kan geven.

Perfecte service, en heel mooie gegraveerde Parker Jotter balpennen

Pasco heeft zeer behulpzame medewerkers, die op alle vragen zeer snel antwoorden. Ook de balpennen zijn heel mooi gegraveerd, een heel mooi geschenk voor ons team.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.