In 1 woord zelfs: Top!

Kiezen op de webiste, extra informatie opvragen, een offerte krijgen, bestellen, een proef binnenkrijgen en leveren - alles verloopt even vlot bij Pasco Business & PromoGifts.

kwaliteitsvolle producten, goede service, en goede prijs

kwaliteitsvolle producten, voor een heel competetieve prijs. Een goede projectopvolging en vriendelijke service.

Goed geregeld

Alles verliep vlot, een keurige drukproef ontvangen. De de bestelling is helemaal naar wens.

steeds goede service

snelle levering, goede servica

Top ervaring!

Wat een top ervaring, goede communicatie en er wordt gezocht naar alternatieven!

Vlotte samenwerking

Onze bestelde borrelplanken werden snel geleverd!

Zeer professionele aanpak en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Het was mijn 1ste kennismaking met Pasco en ik werd zeer goed begeleid om het product met logo's te ontwerpen dat ons bedrijf voor ogen had. De kwaliteit was TOP.

Uitstekende service

Bij niet voorradig zijn van de gevraagde artikelen, gaat men actief op zoek naar een waardig alternatief. Communicatie wordt zeer snel opgevolg. Levering verloopt heel vlot.

Super tevreden en altijd correcte afhandeling

Super tevreden van de firma, antwoord tijdig op je mails, en het materiaal is superkwaliteit

Goed product, problemen bij levering

Goed product, mooie bedrukking maar veel problemen bij de levering. Uiteindelijk door zelf initiatief te nemen, het pakket kunnen ophalen in een postpunt. Andere pakketen kwamen wel steeds vlot toe, spijtig dat het dit keer zo moeizaam was.

uitstekend / volgens wens geleverd

Borden, kopjes en glazen zijn netjes en correct geleverd

uitzonderlijk

op het laatste nippertje een bestelling geplaatst en alles zelfs nog voor de deadline ontvangen ! sublieme service, dankje wel ronny, bart en jullie team

Snel en correcte service!

Zeer snelle communicatie! Goede opvolging! Vlotte levering! Goed product!

Perfecte begeleiding - Correcte opvolging.

Al verschillende orders geplaatst. Steeds tevreden.

Prima Service!

We werken al jaren samen met Pasco en alles verloopt perfect!

We hebben voor onze vereniging al verschillende dingen bij jullie besteld. De kwaliteit van de geleverde goederen alsook de service zijn uitstekend.

Vlot verlopen

Bestelling werd goed opgevolgd en vlot geleverd. Status was duidelijk te volgen in elke stap

Topproducten, mooi afgewerkt en snelle levering.

We zijn super tevreden met de levering van de zonnebrillen en powerbanks. Mooi eindresultaat met gouden opschrift. Hele snelle service. Je kan dit zelf heel goed opvolgen. Zeker aan te raden bij anderen.

Alweer een uitstekende ervaring

Weer eens besteld en ondanks de strakke deadline die aangehouden moest worden alles weer mooi op tijd aangeleverd gekregen. Complimenten aan jonathan, Jelle en de rest van het pasco team!

Steeds kwalitatief en tijdig geleverd

Onlangs liep een bestelling fout bij een andere leverancier van specifieke promomaterialen. Gelukkig konden we op Pasco Promotions rekenen om ons snel uit de nood te helpen met een dringende bestelling. Een weekje later werden onze 'goodies' perfect op tijd geleverd met de juiste kwaliteit. Dankjewel Pasco!

Top zoals gewoonlijk

Alles heel vlot, niets op aan te merken, zoals we gewoon zijn

vertrouwen

reeds jaren uitstekende service

een geweldige en persoonlijk service!

Het plaatsen van een bestelling verloopt snel en gemakkelijk. De communicatie is ook snel en duidelijk. Alles wat je moet hebben om gepersonaliseerde "stuff" te bestellen. Ook is het nooit een probleem om eerst een staal op te sturen. Een geweldige service!!

Topleverancier

Vriendelijke, vlotte, correcte afhandeling van onze bestelling

UITSTEKEND ZOALS ALTIJD

Uitstekende service, snelle levering, zeer vlotte communicatie!

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.