Leuke attentie

Ik zocht inspiratie voor een attentie voor onze schoonmaakploeg nav Dag van de Schoonmaak. Pasco heeft mij enkele zeer interessante tips gegeven. Onze schoonmaakdames hebben vanaf nu altijd superzachte handen met het 'You are awesome' pakket. Topvoorstel, ze waren allemaal superblij met het geschenk.

Vlotte service van aanvraag tot levering

Van bij aanvraag van de offerte tot levering van de artikelen gaat alles zeer vlot. Communicatie en service top!

Altijd zeer snelle en vriendelijke service

Aanvragen worden altijd zeer snel opgevolgd, ook nadat de bestelling is geplaatst, kan je het productieproces verder zeer simpel opvolgen. Leuk team dat mee verder denkt.

top, weeral top!

goede drukproeven, snelle levering, flexibel - echte bijdrage aan ons event - klanten waren super tevreden met de goodies!!!

heel fijne samenwerking

Goede samenwerking, vlotte opvolging

Zeer goede service.

Goede opvolging van de bestelling.

Snelle en vlotte service

Ik heb om advies gevraagd bij het plaatsen van een bestelling. Ik kreeg zeer snelle feedback en ook echt gepast advies. Bij het overgaan tot bestelling liep alles heel vlot.

Vlot en snel!

We bestelden hier sjaaltjes voor het speelplein. De communicatie was heel gemakkelijk en het product is helemaal in orde.

Alles weer prima verzorgd en snel geleverd! Trouwe klant!

supercontent!

bestelling werd super opgevolgd en vlotjes geleverd

Topservice

Uitstekende service Goede dienst verkoop en zeer snelle levering Top gedaan !

Gewoon TOP: zoals altijd

Wij zijn al jarenlang tevreden! De bestelde producten worden altijd sneller geleverd dan voorzien, aan een scherpe prijs en goede kwaliteit.

Zorgeloze bestelling

Snelle en professionele opvolging van de bestelling. Kwalitatief goed materiaal, gepersonaliseerd volgens verwachting!

Top Team

Spijtig dat Marijke de firma heeft verlaten. Maar Jelle gaat dat ook goed doen

Een echte aanrader

Gemakkelijke website, duidelijke stappen bij bestelling, snelle service

Meedenkend en snel contact

Meedenken om een oplossing te zoeken naar wens waar je blij van wordt. Super!

Zoals gewoonlijk : TOP!

De website is heel uitgebreid en overzichtelijk, bestellen gaat super gemakkelijk. Het is nooit een probleem om de drukproef te wijzigen, en de leveringen zijn supersnel. In één woord : TOP dus.

Snel contact en goede prijs/kwaliteit

In contact met Paco kreeg ik erg snel reactie en goed advies. Na het plaatsen van de bestelling volgde snel levering. Positief verrast over de kwaliteit van het product. We gaan deze zeker vaker afnemen.

Uitmuntende service

Zoals steeds maken ze hun beloftes waar.

Top service!

Pasco is een hecht team die klanttevredenheid hoog in het vaandel houden. Klant is niet zomaar een nummer maar er wordt oprecht met je meegedacht om tot het beste resultaat te komen.

Snelle en correcte service

Vlotte communicatie en snelle levering

De Balpen-zoektocht

Na een lange zoektocht naar een kwalitatieve pen, eindelijk eentje gevonden die volledig naar onze zin was! Bedankt PASCO voor het geduld, de opvolging, en de eindeloze voorstellen en samples. Jullie hielpen ons door heel het proces en zorgden ervoor dat we finaal iets hebben dat 100% matchte met onze wensen.

Niets op aan te merken

Altijd een goede en vlotte service, niets op aan te merken.

Hulpvaardig van A-Z

Heel vlotte service vanaf de aanvraag offerte tem de bestelling/levering. Alles makkelijk op te volgen en steeds bereikbaar voor vragen.

van prijsvraag tot facturatie over 1 lijn tevreden

dik tevreden

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.