Correcte en snelle antwoorden, levering prima. Alles naar wens.

Zeer goede samenwerking en kwalitatieve relatiegeschenken.

De samenwerking met Pasco en contactpersoon verliep prima, alsook de kwaliteit van onze bestelling. Dit was niet mijn eerste bestelling bij Pasco en telkens verliep de levering vlekkeloos en de beloofde levertermijn werd gerespecteerd. Zeker aan te bevelen.

Alles is goed verlopen.

Leveringstijd gerespecteerd.

Goede kwaliteit en een snelle levering

Snel geholpen van bij de eerste ontwerpen. Na de goedkeuring(die volledig digitaal verloopt) ging alles vlot tot aan de levering. De sjaal/mutsen zijn van een goeie kwaliteit en kloppen met de foto.

Supervlotte, correcte & vriendelijke service

Bij elke aanvraag word ik heel snel geholpen, er is een goede communicatie rond de bestelling, proefdruk en levering, en de bestelde items zijn naar wens.

Aangenaam verrast van het resultaat

Heel snelle levering was pas voor begin januari voorzien maar we hadden het al op 23 december in onze bus Zodat nu al onze klanten optijd hun relatiegeschenk kregen Nogmaals dikke mercikes

goede service

Onze bestelling werd op tijd geleverd en ziet er piekfijn uit

Zeer vlotte service

Op het laatste moment beslisten we om rugzakken met het logo van de firma te bestellen. We moesten/ wilden ze graag nog voor 25/12 hebben. En ja hoor!! Op nog geen 10 dagen hadden wij onze 250 rugzakken!! Super tevreden dus en de rugzakken zijn van super kwaliteit!!

fijn om samen te werken

Vanaf de eerste contacten verliep alles zeer vlot met aangename, vriendelijke en bekwame mensen. zeker voor herhaling vatbaar vriendelijke groeten

Goede prijs- en kwaliteitsverhouding en proactieve opvolging

Helaas konden wij het eerst gekozen product niet meer krijgen, omdat het uitverkocht was, maar werden wij meteen door de vriendelijke en proactieve klantenservice gecontacteerd om een ander product te kunnen vinden/kiezen. De relatiegeschenken zijn, zoals gewoonlijk, op tijd geleverd. Het product voldoet aan de verwachtingen. Ook zijn wij tevreden over de goede prijs- en kwaliteitsverhouding.

Een top team!

Professionele service van begin tot einde. Zeer snelle levering.

Heel tevreden!

Vriendelijke service, goed bereikbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding

Super!!

Ontzettend tevreden, goede service, snelle levering en de ervaring is dat bij problemen direct een goede oplossing word gezocht. Top bedrijf!!! Ga zo door!!

Snel en professioneel en vriendelijk

Ik was erg last minute met kerstcadeaus voor klanten. Pasco gifts hebben me in een week tijd geholpen en bezorgd! Top! Ik ga ook voortaan hier bestellen.

hele goede dienstverlening over de hele lijn

Ik heb het gevoel gehad dat de mensen bezorgd waren om mijn bestelling, om deze naar wens af te leveren. Ook het eindresultaat ben ik zeer tevreden over.

Snel en wel

Ik had een bestelling met een heel strakke deadline en er is alles aan gedaan om de deadline te halen. Top!

Niet twijfel zeker bestellen.

Zeer professioneel, zeer vriendelijk en behulpzaam, altijd van hun woord. Een zeer sterke aanrader

Klantvriendelijk

Snelle en vlotte service, zelfs tijdens de eindejaarsperiode. Behulpzame en klantvriendelijke medewerkers. Ik bestel hier zeker nog terug.

Lekker en mooi

we hebben onze chocolade kerstbomen perfect op tijd ontvangen. Ze zien er heerlijk uit en dat zijn ze ook.

Snelle en duidelijke opvolging van proefdruk tot levering

Vlotte communicatie en overzichtelijk portaal om de proefdruk goed te keuren. Je kan er ook alle stappen van het proces volgen tot en met de levering.

fijne samenwerking

al meerdere malen met Pasco samen gewerkt, steeds op zoek naar de juiste oplossing, transparant en mooi resultaat. we zullen zeker nog beroep op hun doen.

Snelle bestelling

Meermaals besteld via pasco voor diverse dingen. Personeel is heel behulpzaam en reageert snel op zaken.

Snelle service en goede communicatie

Snelle service en goede communicatie. Al voor de tweede keer besteld bij Pasco en telkens vlot verlopen.

Super service!

Gepersonaliseerde sleutelhangers besteld voor de collega's. Resultaat is bijzonder goed gelukt/knap en hopelijk een stevige sleutelhanger voor jaren. (dat kan ik nu nog niet beoordelen uiteraard!) Service super, pakje leek even verloren maar één telefoontje naar Pasco en het was terecht! Ik vermoed dat we, indien nodig, hier nog wel een bestelling zullen plaatsen in de toekomst...

Een fijne samenwerking met een mooi resultaat

Fijne en persoonlijke samenwerking. Goede opvolging. Project op maat. Een resultaat zoals verwacht.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.