Snel, efficient en foutloos

Mijn ervaring: snelle antwoorden op mijn mails/aanvragen. Duidelijke offertes. Snel en efficient en foutloos. Een top partner om mee samen te werken.

Snel, efficient en correct

Snel, efficient en correct

Van bij het uitkiezen van een artikel tot de levering ervan levert Pasco Top Service!

Alweer alles piekfijn verlopen voor onze eindejaarsgeschenken. Zelf door mij wegwijs te maken in het grote aanbod en mij raad te geven in de keuze van een artikel. Grts Lies

David een man van de oplossingen !

ook al zijn er problemen met een levering, David en zijn team zorgen er voor dat er toch een alternatief is ! topteam om mee samen te werken

Snel geregeld, tevens snelle levering

Hadden binnen 10 werkdagen bedrukte kleding nodig (250 stuks), was in een paar minuten geregeld.

Een partner op wie je altijd kan rekenen

Of het nu gaat over een last-minute aanvraag of over vragen over hun assortiment, bij Pasco krijg je altijd snel een antwoord op jouw vragen. Bovendien denken ze met jou mee en kijken ze steeds naar dé juiste oplossing. David checkt zelf ook regelmatig in en houdt je op de hoogte van alle nieuwigheden. Intussen werken we al 2 jaar samen en zou het aan iedereen aanbevelen om met hen samen te werken.

Heel fijne en vlotte samenwerking

Klantvriendelijkheid Vlot Kwalitatief aanbod

Heel fijne en vlotte samenwerking

Klantvriendelijkheid Vlot Kwalitatief aanbod

Van zoeken naar het juiste product tot ontvangen van de bestelde producten: Top Service!

Bij Pasco helpen ze je zelf zoeken naar een gepast artikel als je niet onmiddellijk vindt wat je zoekt. Snelle en vriendelijke respons.

Snelle levering en mooi resultaat.

Onlangs de uitnodigingen voor de opening van onze nieuwe zaak laten drukken. Vlotte communicatie en zeer snelle levering. Een tevreden klant!

Snelle en vriendelijke communicatie!

Ik heb de bestelling via mail gedaan en kreeg hierop heel snel reactie. Over het algemeen een goede service!

Top service!

Onze bestelling is steeds in orde!

Top bedrijf!

Prima geholpen, en een snelle levering van mooie bedrukte producten. En dat voor een goede prijs.

stipte levering

tevreden over proces, perfecte levering

Persoonlijke en snelle service!

Ik werk heel graag samen met Pasco. Ze zoeken altijd mee naar oplossingen, sturen verschillende voorstellen en halen altijd de deadline ! Ook de afhandeling van proefdruk en orderbevestiging is practisch en eenvoudig.

Goede opvolging en afwerking

Correcte prijs voor deze artikelen Druk is OK Afhandeling tot levering is in orde

Efficiente digitale flow, service en prijs !

Altijd een goede ervaring !

Splendid!

Het online platform zorgt ervoor dat alles op een automatische en efficiënte manier kan gebeuren. Je verliest dus geen tijd en je kan het proces van A tot Z volgen: uploaden van gegevens, automatische generatie van een proef ter goedkeuring en het opvolgen van de bestelling. De geleverde goederen zien er top uit en op tijd geleverd. Een aanrader voor zij die gepersonaliseerde producten willen bestellen.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.