Sinds mijn eerste ervaring doen wij steeds meer zaken samen.

We weten wat we aan mekaar hebben, in goede en kwade dagen!

Prima geholpen aan een mooi product.

We zijn prima geholpen door het service team met het uitzoeken van een gepast product. Ze hebben alle twijfel weg genomen en een duidelijk voorbeeld gegeven. Bij de levering overtrof het de verwachting zo mooi.

prima in alle opzichten

WE hadden 100 pennen met opdruk besteld voor de gasten op ons 50jarig huwelijksfeest. De pen viel bij de gasten enorm in de smaak. En wij zijn erg tevreden op de hele procedure: bestellen, proefversie en over de communicatie.

Top USB

USB -Stick besteld met logo van de firma. Perfect werk, op tijd geleverd

Correcte, snelle service

Het was een snelle correcte service. Het ging om een vrij dringende opdracht. Deze werd echter even zorgzaam afgewerkt als elke andere. De producten waren tijdig en correct geleverd.

Top service van bestelling tot levering

Heel vlotte communicatie van bij de aanvraag tot offerte tot bij de levering.

Amazing!

Pasco gifts was able to work with our budget and tight time frame and delivered the goods on time and packed nicely. Our Team event had some great gadgets and loved them. 10/10 would recommend and we will definitely use them again for the next event! Thanks again!

Niks op aan te merken. Alles verloopt vlot!

Niks op aan te merken. Alles verloopt vlot!

Uitstekende service

Vlotte afhandeling van bestelling, tot drukproef en levering.

Super service! Snelle leveringen! Heel behulpzaam team

Altijd snelle reactie op vragen. Zeer behulpzaam in het meedenken en zoeken naar een geschikt geschenk. Topteam!!

super service

We werden zeer snel en steeds heel vriendelijk geholpen. Zelfs met de korte levertermijn hebben ze alles in het werk gesteld om aan onze wensen te voldoen. Top service.

goede opvolging bestelling

Een snelle en duidelijke opvolging van onze bestelling. De geleverde goederen voldeden aan onze verwachtingen

Overzichtelijk proces

Bij de samenwerking met Pasco is alles gestructureerd en overzichtelijk. Van A tot Z weet je in welke fase je zit.

Goede kwaliteit, tegen gepaste prijs en snelle levering

Voor dag van de klant was ik naar iets leuks op zoek om te geven aan mijn klanten. Er werden mij heel snel enkele mogelijkheden aangeboden in verschillende prijsklasses. Na deskundige uitleg ging ik over tot aankoop. Alles werd correct, tegen afgesproken termijn geleverd. Dank je wel Pasco! Lieve groet Veerle

10/10

Zoals steeds, een fantastische service!

Professionalisme ten top

Pasco Gifts stelt nooit teleur ! Kwaliteit op alle vlak : producten, service alles prima. Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Niet te veel bla bla bla, maar gewoon snel en goed ! Een aanrader !

Tevreden met mijn bestelling!

Ik had een goed contact met Axel, goedkeuring printproef verloopt zeer makkelijk. De bestelde goederen (lampjes) zagen er zeer goed uit!

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Top!

De transparantie dankzij het online portaal waar je ten alle tijde de status en voortgang van je bestelling kan volgen is een echte meerwaarde.

Snelle reactie en goed op de hoogte gehouden van de status !!

Na de aanvraag snelle reactie wat er mogelijk is of onmogelijk. hierdoor snel keuze kunnen maken Gedurende proces telkens op de hoogte gehouden van eea

Correcte service!

Er wordt geluisterd naar de klant zijn wensen en stellen vervolgens het best passende product voor. Ze zijn ook vlot bereikbaar voor bijkomende vragen. Je kan het hele proces online volgen zodat je weet in welke fase de bestelling zich bevindt én wanneer je het pakketje mag verwachten.

beloftes worden waargemaakt

bestelling vlot en volgens afspraken afgehandeld. Meer moet dat niet zijn!

Snel, correct en vriendelijk!

Ze denken mee na om de ideale oplossing te vinden. Bij een klein foutje in de levering, hebben ze dit zelf van begin tot einde afgehandeld waardoor het niet merkbaar was. Kortom, top service!

fijne samenwerking!

Vlotte afhandeling en mooie kwaliteit, een aanrader!

Van start tot levering is alles perfect gelopen.

Het hele proces van offerte aanvragen tot levering is precies volgens afspraak gelopen. TOP!

Zeer persoonlijke, snelle en goede service

Zeer persoonlijke, snelle en goede service

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.