Alles heel vlot verlopen

Van bestelling tot levering alles prima in orde. Ook vlotte communicatie van bestelling tot levering!

Super service op alle vlakken !

David kent ons DNA, heeft maar een paar woorden nodig om te weten wat we nodig hebben. Hij slaagt er dan ook altijd in om het ons te bezorgen wanneer wij het wensen ! topverkoper, topservice !

Top service!

Wij zijn echt super tevreden vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering. Ook heel fijn dat levering aan huis voor de thuiswerkers kan. Dus : TOP SERVICE!

Altijd top service

Hoewel het artikel als niet meer beschikbaar stond heeft David er nog een partij op de kop kunnen tikken! Super, dank!

We verstaan elkaar

Ik heb een wens en Pasogifts speelt daarop in, aanvullend en ondersteunend.

Supertevreden !

Heel veel support gekregen van David bij het kiezen van onze eindejaarsgeschenken (elk jaar weer iets origineels). Makkelijke bestelling, heel soepele opvolging in verband met kleine wijzigingen aan de opdruk, zeer snelle levering. Kortom : over de hele lijn een 10 op 10 !

Goede service, correcte dienstverlening

Altijd een vlotte service!

Zoals altijd verloopt het bestellen van promomateriaal zeer vlot en kan je rekenen op deskundig advies.

Snelle dienstverlening en follow up

Fijn met PascoGifts te kunnen samenwerken. De snelle dienstverlening, hands-on approach en eerlijke feedback zijn gewoongweg TOP!

Eens Pasco-klant, altijd (tevreden) Pasco-klant

Kiezen, bevestigen en zonder kopzorgen op je perfecte levering wachten. Tevreden werkgever met tevreden werknemers. Vernieuwend en kwaliteitsvolle producten. Ruime keuze. Vlot contact en ondersteuning van een A-team. No complaints. Dikke duim!

Zeer tevreden.

Alles snel en correct verlopen. Goede en vriendelijke communicatie.

Snelle reactie

Pasco was de enige die mij terug contacteerden over het maken van persoonlijke fluohesjes. In totaal twee verschillende maten besteld. De ene maat is na enkele dagen al aangekomen, het ander maatje duurt wel bijna 3 weken eer het aankomt.

Super vriendelijk, snel bereikbaar, top geschenk!

Ik raad Pasco absoluut aan! Zeer vriendelijke contacten, handelen snel, doen wat beloofd werd en vooral: onze medewerkers zijn heel blij met hun geschenk! TOP!

Bon prix - bonne qualité !!!

Les prix sont bons La qualité est top Le délai un peu long pour le moment, mais je suppose que c'est à cause du Covid.

Goed werk!

Zeer tevreden over het afgeleverde product, fluo vestjes met ons logo!

Mooi assortiment, behulpzame service collega's... ik kijk niet mee elders !

Al van alles besteld bij Pasco... Ik heb geen enkele reden om elders te kijken.

Uitstekende en snelle service

De klant wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. Onze bestelling is dan nog eens sneller geleverd dan voorzien.

zeer goed

altijd snelle en vriendelijk service

Ze doen gewoon wat ze beloven, een verademing!

Snelle levering en correcte afhandeling

duidelijke overzichtelijke website. De producten worden juist afgebeeld, komen overeen met de werkelijkheid. Korting bij grotere aantallen. Snelle levering en goede communicatie via mail.

Al jarenlang en hopelijk nog veel jarenlang klant

Super service en flexibele partner. Met vooral dank aan David Hellinckx !

Fijne b2b klantervaring

Opvallend prettig proces van bestellen en persoonlijk contact. Je verwacht het bij b2c, maar bij b2b zijn dit soort bestelprocessen afstandelijk en zakelijk. Bij Pasco hebben ze daar een fijne mix in gevonden!

Een adres voor kwaliteit en service, Pasco!

Afgelopen jaar hebben we de kans gehad om meerdere bestellingen bij Pasco te plaatsen. Steeds is de samenwerking vlekkeloos verlopen en volgde een uiterst vlotte levering. Bovendien is de bedrukking van ons logo ook altijd in topkwaliteit. Kortom de ideale partner voor relatiegeschenken!

overzichtelijke site, goede product omschrijving en zeer snelle bezorging

een gang vol dozen met daarin keurig verpakte relatie geschenken, onbeschadigd ontvangen. Kan niet wachten op de reacties van onze relaties als ze deze relatiegeschenken hebben gekregen!

Top kleurpotlofdenassortiment

Mooi uitzicht, goede bedrukking. spijtig dat de bedrukking niet wat groter kon, maar voor de rest uiterst tevreden. Hopelijk zijn de kinderen, waarvoor we het lieten maken, even tevreden.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.