Heel tevreden

Goede service en vlotte opvolging van de bestelling. Bestelling werd tijdig geleverd binnen de afgesproken termijn. Wij zijn heel tevreden en raden dit bedrijf zeker aan.

Uitstekende service!

Zoals een aantal jaar op rij, steeds weer een vlotte service, goede opvolging en correcte levering.

Snelle en eerlijke service!

Komt na wat beloofd werd en dit op een heel snelle en eerlijke manier.

zeer vlotte en correcte levering

Pasco gifts denkt met je mee !

Pasco Gifts stelt nooit teleur. Bij elke aanvraag professioneel advies. Steeds correcte prijzen Altijd kwaliteitsprint Geen gedoe rond levertermijnen Gewoon goed !

top

zoals steeds een vlotte en aangename samenwerking

Scherpe prijs , goede kwaliteit

Wij bestelden bedrukte speelkaarten en die zijn echt een aanrader!! Mooie bedrukking en goede kwaliteit…

Smooth collaboration

* snelle afhandeling * correcte service * real-time order status check

Snelle reacties en goede service

Het is fijn samenwerken met Pascogifts. Alle medewerkers reageren snel en vriendelijk en de geleverde service en producten zijn kwalitatief.

Een hele goede service en begeleiding

We waren op zoek naar mokken en glazen met logo en door de prima service en hulp met voorbeelden prima gevonden wat we zochten. En voor een goede prijs.

Je kan altijd rekenen op Pasco Gifts.

-snelle reactie -goede opvolging van je order -levering stipt

snelle en correcte service

vlot contact

Snel & professioneel

Ik bestel steeds met een gerust hart bij Pasco. Altijd goede service & uitstekende prijzen. Bovendien heb in mijn producten ook steeds in 'no time'. Een echte aanrader voor al uw relatiegeschenken en gadgets!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Geen opmerkingen, van het plaatsen van de bestelling tot de levering.

super

Ik ben zeer tevreden van Pasco. Altijd een goede samenwerking, mooie prijs kwaliteit aangeboden en een goede levering op tijd. Als ik een vraag heb betreffende een product krijg ik de dag zelf nog antwoord en krijg ik ook altijd de beste voorstellen qua prijs/kwaliteit. Ze bieden niet direct het duurste aan maar het duurzaamste.

Excellent service !

Très bon contact. Excellent service.

Mijn bestelling verliep zeer vlot, professioneel en klantvriendelijk.

Ik plaatse een bijbestelling en hoefde hierdoor amper iets te doen. De productie heeft zeer vlot alles in geregeld. Telefonisch werd ik altijd snel verder geholpen. Het was zeer aangenaam!

Goeie service en mooie producten

Ik bestelde bedrukte gastendoekjes voor mijn bedrijf. Ik werd 10 minuten na het plaatsen van de bestelling vriendelijk gecontacteerd in verband met de levertijd. Ondertussen de producten ontvangen en zeer tevreden! Een aanrader!

Zeer professioneel

Niks op aan te merken. Zeer heel goede afhandeling en prefect optijd geleverd

De medewerkers bij Pasco hebben ons heel goed verdergeholpen. Was een makkelijk proces. Zou het zeker aanraden!

Goede service zoals altijd

Goede service zoals altijd. Snel behandelde bestelling

Prima ervaringen met deze firma. Men is altijd zeer hulpvaardig. Een plezier om hier te bestellen.

Fijne powerbank, ideaal als relatiegeschenk!

Mooie powerbanks die ons duurzaam karakter in de verf zetten. De opdruk van ons logo is goed gelukt en bovendien konden we genieten van een goede service én stipte levering.

Zeer vlotte en snelle afhandeling van de bestelling

Geen verdere opmerkingen. Van bestelling tot levering perfect verlopen. Zeer vriendelijke medewerkers.

perfect!

Heel goeie en snelle communicatie / heel mooi eindproduct! We zijn heel tevreden.

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.