snelle en correcte service

vlot contact

Snel & professioneel

Ik bestel steeds met een gerust hart bij Pasco. Altijd goede service & uitstekende prijzen. Bovendien heb in mijn producten ook steeds in 'no time'. Een echte aanrader voor al uw relatiegeschenken en gadgets!

Perfecte afhandeling van mijn bestelling

Geen opmerkingen, van het plaatsen van de bestelling tot de levering.

super

Ik ben zeer tevreden van Pasco. Altijd een goede samenwerking, mooie prijs kwaliteit aangeboden en een goede levering op tijd. Als ik een vraag heb betreffende een product krijg ik de dag zelf nog antwoord en krijg ik ook altijd de beste voorstellen qua prijs/kwaliteit. Ze bieden niet direct het duurste aan maar het duurzaamste.

Excellent service !

Très bon contact. Excellent service.

Mijn bestelling verliep zeer vlot, professioneel en klantvriendelijk.

Ik plaatse een bijbestelling en hoefde hierdoor amper iets te doen. De productie heeft zeer vlot alles in geregeld. Telefonisch werd ik altijd snel verder geholpen. Het was zeer aangenaam!

Goeie service en mooie producten

Ik bestelde bedrukte gastendoekjes voor mijn bedrijf. Ik werd 10 minuten na het plaatsen van de bestelling vriendelijk gecontacteerd in verband met de levertijd. Ondertussen de producten ontvangen en zeer tevreden! Een aanrader!

Zeer professioneel

Niks op aan te merken. Zeer heel goede afhandeling en prefect optijd geleverd

De medewerkers bij Pasco hebben ons heel goed verdergeholpen. Was een makkelijk proces. Zou het zeker aanraden!

Goede service zoals altijd

Goede service zoals altijd. Snel behandelde bestelling

Prima ervaringen met deze firma. Men is altijd zeer hulpvaardig. Een plezier om hier te bestellen.

Fijne powerbank, ideaal als relatiegeschenk!

Mooie powerbanks die ons duurzaam karakter in de verf zetten. De opdruk van ons logo is goed gelukt en bovendien konden we genieten van een goede service én stipte levering.

Zeer vlotte en snelle afhandeling van de bestelling

Geen verdere opmerkingen. Van bestelling tot levering perfect verlopen. Zeer vriendelijke medewerkers.

perfect!

Heel goeie en snelle communicatie / heel mooi eindproduct! We zijn heel tevreden.

tevreden, vriendelijk en correcte opvolging

reeds vele jaren klant bij Pasco !

Pascogifts denkt mee in functie van je project en je doelgroep

De pro-actieve benadering op basis van de kennis die David heeft van ons als klant en de doelgroep waar we op ons richten, maakt dat hij telkens weer op de proppen komt met een origineel voorstel dat impact heeft. De verdere afhandling is zeer accuraat en professioneel. Een plezier om met dit team samen te werken!

Top service, perfecte afhandeling en levering van onze bestelling

Top service, perfecte afhandeling en levering van onze bestelling

Een fijne en efficiënte samenwerking

Altijd fijn om met Pasco samen te werken. Een vlotte, efficiënte samenwerking. Pasco helpt nadenken. Een echt fijn bedrijf die kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt!

heel tevreden klant!

Altijd op tijd geleverd en mooi materiaal!

Goede opvolging en vlotte levering

Het is niet de eerste keer dat ik hier een bestelling plaats. Zeer uitgebreid assortiment, persoonlijk advies, goede opvolging en vlotte levering.

Prima service en kwaliteit

Ik ben heel tevreden met de opvolging en de afgeleverde kwaliteit van m’n bestelling. Zeker een aanrader om hier nog bestellingen te plaatsen in de toekomst!

altijd in orde, altijd mooie prijzen en leuke producten

perfect, ik weer graag samen met Pasco. altijd leuke en handige producten, goeie kwaliteit aan correcte prijzen. en zeer vriendelijke en behulpzame accountmanagers!

Ik blijf het herhalen... Pasco is voor mij top !

Ik blijf het herhalen, Pasco is mijn beste professioneel maatje. Last minute aanvragen: zelfs hierin zijn ze top. Ze halen het onderste uit de kast om hun klant te kunnen helpen. Ze weten perfect wat in hun mogelijkheden ligt en wat niet. In mijn job zijn ze een grote steun en toeverlaat. Bij Pasco kan je rekenen op een top-team dat jou 100% bijstaat. Team-Pasco: jullie zijn toppertjes !

Uitstekende dienstverlening

Het team van Pasco Gifts heeft zich zeer flexibel opgesteld voor een dringende bestelling en wij hebben die ruimschoots op tijd gekregen, waarvoor dank!

Efficient en snel

Alles verloopt altijd vlot. Het opvolgen digitaal is heel praktisch

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.