Snelle en behulpzame klantendienst

Snelle en behulpzame reacties op mijn vragen. Ook snelle levering.

stipte opvolging van ons order. bedankt

...

Prima service, goede kwaliteit

Prima levering. Geleverd volgens de informatie en goede kwaliteit van product en bedrukking.

Jullie organisatie, vlotte en aangename manier van samen werken is een plezier.

Wel jammer dat de opdruk van de brooddozen niet bij allemaal 100% recht is . Groetjes Els

Schitterend!

Zeer tevreden over de service. product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Heel goed.

Zoals altijd goede communicatie, snelle service, goede aflevering.

prima service en degelijke kwaliteit van artikel en opdruk

Snelle offerte, aangename communicatie met het team, bestelling werd geleverd binnen de afgesproken termijn. Wij zijn tevreden

vlotte afhandeling

Ik werd dadelijk verder geholpen, kreeg een duidelijk overzicht van mijn bestelling en pakket was goed verpakt.

Goede reacties op mijn email

Goede reacties op mijn email

Betrouwbaar

Ik werk al ettelijke jaren samen met Pasco. Ze bieden een kwalitatieve en professionele service. Eenvoudig bestelproces gekoppeld aan een vlotte verwerking.

Juiste advies bij de aankoop en een goede balpen voor de juiste prijs.

Vlot, duidelijk

Makkelijk om te bestellen, opvolging en levering

Pasco Gifts heeft een super goede dienstverlening.

De mensen bij PascoGifts staan allemaal klaar en leveren een mooie dienstverlening. Indien vragen heb je snel antwoord. Stellen mooie artikelen voor. Ze denken met je mee.

Professioneel en vlot!

Super klantvriendelijk en oplossingsgericht

Ik werk heel graag samen met Pasco. Ze zoeken altijd mee naar oplossingen, sturen verschillende voorstellen en halen altijd de deadline ! Ook de afhandeling van proefdruk en orderbevestiging is practisch. Om dan de supervriendelijke Account Manager David niet te vergeten !

Flexibel

Ik werk zeer graag samen met Pasco Business & PromoGifts. Ze zijn zeer professioneel en hebben concurrerende prijzen. Ook wanneer het eens fout loopt (wat eerder zeldzaam is) zoeken ze naar de best mogelijke oplossing.

Topservice!

Op minder dan een week een hele lading corporate sweaters bestellen & geleverd krijgen: het Pasco team zorgt ervoor! Niets dan een goede service & steeds ontzettend vriendelijk & behulpzaam!

prima service

vertraagde levering gezien de omstandigheden maar zeer constructief aangepakt voor het Pasco-team! perfecte kwaliteit geleverd!

Rust in een hectische job.

Eerlijke communicatie, steeds geholpen op de juiste manier, ook als het heel snel moet gaan. Proberen altijd het onmogelijke mogelijk te maken en als dat dan toch niet lukt, dan bieden ze de perfecte zelfs soms nog betere oplossing.

Kampsjaaltjes uitstekend

Sinds we onze vereniging beginnen in 2018 kopen we onze kampsjaaltjes bij jullie. Fijn dat dit elke keer kan. Jullie zijn (volgens ons) de enigen die dit verkopen (zonder logo of tekst van een bepaalde jeugdbeweging). We zijn erg enthousiast en tevreden! We kopen zeker nog bij jullie. Op naar de volgende kampen.

Persoonlijke en snelle service!

Heel correcte en vlotte service! Duidelijk en makkelijk kunnen bestellen. Controle op kleur werd extra goed opgevolgd! Zeer tevreden!

Topcadeau voor onze klanten

Wij bestelden rode doosjes in de vorm van een hart gevuld met muntjes als Valentijnsgeschenk voor onze klanten en deze werden tijdig geleverd en zagen er heel mooi uit. Onze klanten tevreden dus wij ook :-)Graag tot een volgende keer :-)

goede kwaliteit en correcte informatie

alles naar wens

Perfect verlopen

Door een voorraad tekort goed gecontacteerd geweest met een perfect verlopen levering.

Geweldige klantervaring!

Pascogifts is DE partner voor goodies! Hun team is steeds gemotiveerd en klantvriendelijkheid staat bij hen hoog in het vandaal!

Stationsstraat 16

9300 Aalst

Over Pasco Business & PromoGifts

Dé specialist in gepersonaliseerd promotiemateriaal en originele relatiegeschenken. Trots verkozen tot “Product Media Advisor of the Year” op PSI Promo World in Düsseldorf, als beste bedrijf in gepersonaliseerde gadgets en relatiegeschenken. Ook op de Product Première België in de Brabanthal te Leuven én op de Night of the PromZ in Houten (Utrecht) werd Pasco Business & PromoGifts bekroond als het beste bedrijf in bedrukte relatiegeschenken en promotiemateriaal met jouw logo.